29.5.1994, sunnuntai, kotoa

Yx tyttö '81

Sunnuntaiaamut on ihania, ku’ voi vaan maata sängyssä ja lukea. Mul’ oli tänään sängyn reunalla riippuvassa pyöräkorissa Marianneja, Mariminttejä ja Annemareja (karkkeja). Aah!

Muu perhe lähti veneelle ja mä olin Susan kaa. Meiän piti Susan kaa soittaa samalle linjalle, ku perjantai-iltana. Me ei löydetty numeroo, ja muutenki Mummo ja Isä, sekä myöhemmin Ellu, Äiti, Emma, Noora, Vaari  ja Hanne tulivat kotiin. Hanne oli mummolassa imeskelly KIELOA. Se oli oksennellu jonkunverran. Me huomattiin, et se näyttää Martti Ahtisaarelta. Vauva joka näyttää vauvalta on söpö, mutta Maran kaltainen mies joka näyttää vauvalta on mitä rumin ilmestys.

Mummo & co. lähtivät mummolaan, mutta Susa jäi tänne. Kuuden maissa me ruvettiin syömään Elinan tekemää ihanaa possua. Susa lähti kotiin, Emma jäi. Mä tein ihmeellistä omenaraaste-jälkkäriä. Siitä tuli ylimakeeta. Pia tuli tänne ja me katottiin Kauas pois ja Piia lähti ku Häytys 911 alko. Mä en saanu unta ja pelasin Äidin ja Elinan kanssa Uno-korttipeliä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.