30.5.1994, maanantai, kotoa

Yx tyttö '81

Vika kouluviikko 6:lla luokalla, vailla rinnakkaisluokkaa, koulun vanhimpana, pikkusten keskellä, niille tarkoitetuilla säännöillä, näitten rakkaitten luokkalaisten keskellä ja ylipäätänsä ennen kesälomaa ja yläastetta. Ihanaa!

Ku mä heräsin kuudelta, oli tosi ihana sää. Aamuun mennessä oli ruvennu sataa. Mul’ ei ollu enkkuu, koska Heta oli poissa. Me mentiin kirjottaa tietokoneille. Me käytiin siellä kahteen kertaan. 

Raija oli leiponu kässän tunnille mansikkatortun/tyttö, sekä persikkapiirakkaa. Kaisa tuli 2 viikon ”astma-lomalta” Espanjasta. Se toi Marianne-karkkeja kouluun.

Äiti ja Noora olivat lähteneet Suomenlinnaan Nooran luokan kanssa. Ne olivat lähteneet viimeisinä aamulla ja jättäneet Elinan huoneen oven raolleen. Ku mä tulin koulusta Elina itki katkerasti! Ressu oli kaiken muun tavaran joukosta syöny just’ Susan kiinalaisia esineitä, joita Elina oli lainannu niiden kansainvälisyyspäivää varten. Ku’ mä näin Susan Minnan kanssa ulkona, ne tuli meille. Ensin Susa järkytty, mut sit se selvis siitä ihmeen nopeesti. Me annettiin sille kiinalainen pikkupuku joka meillä oli ja korealaiset lasten syömäpuikot.

Susa lähti, mutta Minna jäi meille. Me löydettiin sen perjantaisen sexi-linjan numero. Mä soitin sinne kerran. Sitte me lähettiin pyöräilee. Me kyysättiin toisiamme. Koulun pihalla me kirjoitettiin telineisiin (vähän).

Kommentoi