31.5.1994, tiistai, kotoa

Yx tyttö '81

Tänä aamuna mä lähin puol 7 Ressun ja Piian kanssa kävelylle. Koulussa meillä oli rantaretki. Aluks’ siel oli tosi tyhmää, mut sit ku 5.- ja meiän luokan pari poikaa löys tiensä poikien pukkariin, alko tapahtuu. Nää pojat repi lankkuja seinistä, ja ”bombas” tussilla sinne seinille omia merkkejään. Ku me oltiin syöty, rupes vitosen pari poikaa ja Sampo + Anton repii lankkuja veke myös pienestä vessasta. Ne kirjotteli sinne jotain. Sit Marjatta tuli sinne. Mä lähin pois paikalta ja liukkaasti. Myöhemmin joku vitonen bosas ne lautojen repijät. Ne jäi kuulusteluun ja korjaa sitä seinää.

Koulusta me mentiin suoraa Mäkkiin syömää luokan ylimääräsillä rahoilla. Kaikki sai 36 mk. Koska ravintolan iso tila oli varattuna, me jouduttiin hajaantuu ympäri raflaa. Myöhemmin kävi ilmi, et paikat oli meille varattu. Mäkin henkilökunnalle oli käyny väärinkäsitys, ku Eevan äiti oli kysyny, et onx tilaa 27:lle hengelle.
Sit Minna ja Susa tuli meille, ja me syötiin meillä ennen ku lähettiin ulos. Ulkoo me löydettiin Tapio ja Harri, jotka oli ostanu spray-maalia. Äidin mielestä noin 21:45 ei oo liian myöhänen kotiintuloaika.

Kommentoi