Ladataan...
Yx tyttö '81

Elina herätti meiät klo 4:00. Ei mua sillon vielä väsyttäny, mut’ myöhemmin kylläki. Äiti vei meiät, Nooran, Susan, Elinan ja mut ostarille dösään. En kerro kovinkaan yksityiskohtasesti, sillä olen kovasti jäljessä. (Nyt on keskiviikko, on ollu tosi kiire. Sori.)

N. 7 tunnin ajon jälkeen me tultiin Kolille, missä me kiivettiin sen (Kolin) huipulle. Alas me tultiin tuolihissillä. Leiripaikalla me laitettiin teltat, ja syötiin, sekä tietty paleltiin. Sää oli mitä kaamein. Yöllä oli mulla ihan lämmin ja kuiva, mitä nyt teltan seiniä pitkin valu puroja, mutt’ sekään ei haitannu.

Ladataan...
Yx tyttö '81

Tänään olin Ressun kanssa kävelyllä klo 10 sijasta klo 9, ja näin ku Topi tuli kouluun (Ihmeellistä! Hehe!).

Aamunavauksessa me harjoittelimme kevätjuhlalauluja, sekä Kevätmessua. (En muista päivästä juurikaan, sillä nyt, tätä kirjoittaessani, on maanantai 23.5.)

Saimme nipun kokeita: hissan pistari 6,5, äikän koe 8,5 (ihme kyllä) ja matikan koe 9+. Ihan hyvät, paitsi eräs (mikäköhän?).

Kotona ryhdyin pakkaamaan ja menin kauppaan, sekä suihkuun. Kuuden maissa Susa tuli tuomaan kamansa, ja me lähettiin diseen. Siellä oli tosi kivaa. ”Illan pariksi” äänestettiin Maija ja Osku. En tanssinu yhtään hidasta.

(Mitä musaa diskossa kuunneltiin? Fiilistele aitoa Hiiti Buumi 2 -koostetta Spotify-playlistin muodossa.)

Susa tuli yöx, ja me molemmat nukuttiin mun yläsängyssä. Isä sano, ettei Susa (17.5. tiistaina) ollu huutanu mitään painokelvotonta. Me huokastiin helpotuksesta.

Nyt mun kello on lakannu toimimasta ja siitä on viritysnuppi irronnu. 

Ladataan...
Yx tyttö '81

Tää aamu oli niin tavallinen, etten muista siitä melkeen mitään. Susa ja Outi tekee semmost’ 
”slämäri-vihkoo”, jossa on kysymyksiä, joihin vastataan. Jokainen käyttää alussa valitsemaansa nimimerkkiä esim. Maiju = #.

Opettajat ei ollu hyväksyny meiän hymypoika-äänestyksen tulosta, Tapiota, koska se ei muka
”täyttäny kriteerejä”. Sitte me äänestettiin uudestaan silleen, et piti laittaa 2 tyttö- ja 2 poikaehdokasta. Koska Tapio on meiän LUOKAN hymypoika, sano opet mitä halus, me aiotaan ostaa sählypallo, ja kaikki luokkalaiset kirjottaa nimensä siihen.

Koulun jälkeen me mentiin, Piia, Susa ja mä, ulkoiluttaa Ressua. Me käytiin ostaa karkkii partion nyyttäreihin. Takas tullessa tuli kirjaston parkkiksella yx mies, joka halus paijata Ressuu. Ku’ mä kohta vedin Ressun pois, tää halus viel’ rapsuttaa. Sit’ ku se lähti, me revettiin. Se nimittäin koukkas siihen parkkikselle ihan epänormaalisti, vaan silittää Ressuu. Sit me luultiin, et se lähti tulee takas päin, ja lähettiin juoksee. Me mentiin Susan kaa meille, ja pantiin musa soimaan.

Sit me boletettiin Emmaa (vähän Nooraa) kunnes Susa lähti kotiinsa.

Partiossa meil’ oli vika kerta ja nyyttärit. Ninnu jatkaa meil viel onnex jouluun, mut lopettaa sit ku se rupee kirjottaa ylioppilaaks’. Sit se tulee ehkä taas meille johtajaks.

Pages