Ladataan...
Yx tyttö '81

Äiti on töitten ”risteilyllä” ja tulee huomenna. Aamulla mulla oli korva kipee. Koulussa ei tapahtunu mitään. Hissaa, matikkaa, harkkoja.

Titta oli ostanu mun kitaraan uudet kielet. Me vaihdettiin ne.

Illemmalla Susa soitti, ja pyysi mua niille yöx. Vaikka mulla oliki aika kuumeinen olo, mä menin. Me katottiin TV:tä, syötiin sipsejä ja tehtiin bilsan ja hissan vihkoja. Illalla me katottiin sängyssä Kummelia. Mul’ oli tois levoton yö. Kuumetta ja vuotava korva. Mun ihan hyvä juttu suomalaisista metsistä, oli päässy koulun lehteen.

Ladataan...

Ladataan...
Yx tyttö '81

Tänään me esitettiin Lumikki-näytelmä meiän koululle. Meil’ ei ollu ainuttakaan kunnon tuntia, paitsi 2 tuntia kässää. Mä sain mun yöpaidan valmiiks. Siin’ on hauskoja sinisiä kuvia valkosella taustalla. Mä ostin Outille jätksin. Me saatiin bilsan kokeet…..9,5! Jee!

Tänä iltana meil’ on Lumikin eka näytäntö yleisölle. Loppuun myyty!!Esitys meni paria kämmäystä lukuun ottamatta tosi hyvin. Kaikki luokan partiolaiset oli tosi väsyneitä.

Ladataan...
Yx tyttö '81

Aamupalax oli kamalaa pussikeittoa, koska Marialta jäi puuroainekset bussiin. Ensin me mentiin partiomessuille ja sitten oli ”paraati”. Six noi lainausmerkit, koska se oikeestaan oli ”ryntäys”. Tietyt porukat muodostivat kirjaimia. Me olimme L-kirjaimessa. Muodostui lause: OLE VALMIS.

Sitten alkoi kotimatka. Kotona odotti pizzaa. Koti-pizzan myyjä oli antanu 1 l:n limsaa äidille ilmasex, ku äiti sano, et’ keskiyöllä tulee 3 märkää, väsynyttä tyttöä partiojuhlista kotiin.