Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

edit loves

VIIKONLOPUKSI: helppo brunssilautanen

Tehty nautittavaksi aamutakissa.

Paras brunssi nautitaan kotona aamutakissa tai pyjamassa. Ei jonoja tai hermojen menettämistä, kun jälkkäripöydästä loppuu se paras kakku. Käytä vain vähän keittiöpsykologiaa: esillepano on helpoin tapa huijata mieltä ja nostaa aamupalan fiilis luksustason hotellikokemukseksi. Taikasana on nyt brunch plate, eli lautanen, jossa on valmiiksi annosteltuja, minikokoisia aamiaisruokia. 
 

TEE PERÄSSÄ:

  • Valitse mahdollisimman suuri, valkoinen lautanen jolle kokoat kaikki kiinteät tarjoiltavat. Käytä pikkukuppeja, minikulhoja ja shottilaseja jogurtin, mehun ja muiden nestemäisten ruokien tarjoiluun. Asettele lopuksi lautanen ja muut astiat kauniille tarjottimelle. Kokoa lautaselle alla olevien vinkkien lisäksi myös muuta hyvää: leikkeleitä, leipää, juustoja ja hedelmiä.
     

KOKEILE AINAKIN NÄITÄ:

  • Päällystä annos kreikkalaista jogurttia myslillä, granolalla tai pähkinöillä ja siemenillä.
  • Valmista pehmeäksi keitetyn kananmunan seuraksi paahdettuja leipätikkuja keltuaiseen dipattavaksi. Très chic!
  • Tarjoa laadukasta artesaanihilloa pehmeän brie-juuston kanssa. Kokeile esimerkiksi Stockmannin valikoimasta löytyviä Xavier Davidin hilloja, kuten ruusunterälehtihilloa tai keltaista luumuhilloa. 
  • Leikkaa kokonaisesta appelsiinista ja verigreipistä pyöreitä viipaleita. Ripottele päälle limenmehua, hunajaa ja granaattiomenan siemeniä.


Teksti ja kuva Suvi Kesäläinen

Kommentoi

Ladataan...