Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: IBERO

HARJAOPAS:
Tartu täydellisen harjan varteen

 Löysimme juuri sen oikean harjan hiuksillesi.

 

 

Todella hyvä hiusharja on kylppärisi olennaisin ostos (vessapaperin lisäksi). Siksi sen valintaan kannattaa keskittyä. Hyvät uutiset: Laadukkaan harjan voi ostaa jo ennen seuraavaa palkkapäivää. Siihen ei nimittäin tarvita isoa budjettia. Vieläkin paremmat uutiset: Et joudu käyttämään aikaasi erilaisten harjojen testailuun ja valitsemiseen. Teimme sen puolestasi.

Erinomainen hiusharja on kuin nerokkain älypuhelin. Kun tulet sen kanssa tutuiksi, et halua enää päästää sitä käsistäsi. Mistä sellaisen loistoyksilön sitten tunnistaa? Tärkein kriteeri on luonnollisesti se, että harja selvittää hiuksesi nopeasti, mutta ei katko niitä. Ylellisimmässä harjassa on aidot luonnonharjakset ja puinen varsi. Se näyttää ja tuntuu miellyttävimmältä.

Paras veto on ekologinen bambu, sillä se uusiutuu kaksi kertaa nopeammin kuin puu ja kasvatetaan ilman lannoitteita. Harja on lisäksi helppo pitää puhtaana. Täydellisen harjan viimeistelevät detaljit, jotka palvelevat erilaisten hiusten pituutta, paksuutta ja täsmätarpeita.

Poimi alta juuri se oikea harja hiuksillesi.


LUKSUSHARJA kiillottaa tukan

Onko hiusten harjaaminen sinulle rauhoittava rituaali? Jos harjaat hiuksiasi hartaasti, tartu harjaan, jossa on tukevat luonnonharjakset. Kun harjaat sillä tukan huolellisesti tyvestä latvoihin, hiusten luontainen öljy leviä hiuspohjasta latvoihin asti. Juuri se saa hiukset kiiltämään. Tulet samalla hieroneeksi päänahan. Tehorentoutus taattu.

Täsmävinkki: Harjan luonnonkarvat ovat niin tiheät, että sillä voi myös silotella sojottavien kampausten pinnan. Jos kampauksestasi irtoaa sähköisiä haituvia, tee näin:  Suihkuta hiusten pintaan hiuslakkaa viidentoista senttimetrin päästä. Vetele saman tien irtohaituvat harjalla kevyesti kiinni muun tukan pintaan. Sillä sileä!

 

12,90 e, Ibero.

PYÖRÖHARJA luo hiuksiin pulleat laineet

Unelmoitko luonnonkiharasta pehkosta, mutta tukkasi on enemminkin luokkaa liru? Tartu pyöröharjaan. Voit irrottaa hankalista kiharrusvälineistä. Tällä tekniikalla teet hiuksista laineikkaat ja maksituuheat. Lisää puolikuivaan tukkaan muotovaahtoa tai föönaussuihketta. Kiinnitä tukka päälaelle ja aloita pyöröharjaus niskahiuksista. Ai miten?
Aseta fööni ja pyöröharja tukan tyveen ja ala vetää harjaa kaarevalla liikkeellä kohti latvoja. Rullaa sitten hiukset osio kerrallaan latvasta tyveen asti harjan ympärille ja lämmitä osiota hetki föönillä. Vapauta tukka harjan ympäriltä ja anna näin syntyneen suuren laineen viilentyä muutama minuutti. Harjaa tukka läpi sormin, ja kiharapilvi on valmis.

Täsmävinkki: Eivätkö hermosi tai käsivoimasi riitä kiharteluun? Ei ongelmaa. Pyöröharjalla voit nopeasti tuoda kuohkeutta pelkästään kuivan, aukinaisen tukan tyveen. Aseta pyöröharja ihan hiusten tyveen, pidä siinä ja puhalla föönillä lämpöä muutaman sekunnin ajan. Irrota. Vaikka kohottaisit tukkasi tyven vain jakauksen kohdalta, hiukset näyttävät huomattavasti normaalia muhkeammilta.

12,90 e, Ibero.

TEHOHARJA tuuheuttaa tukan

Tämä harja selvittää tukan nopeasti, sillä siinä on sekä aitoa harjaksia että nylon-piikkejä. Niiden yhdistelmä tuntuu hiuksissa ja hiuspohjassa ihanalta. Harja on helppo pitää puhtaana. Muista kuitenkin, ettei luonnonmateriaaleista valmistettu harja kestä liotusta. Kun olet putsannut harjakset, kuivata harja harjakset alaspäin. Nerokkainta tässä jokapaikan harjassa on sen muotoilu. Kapeuden ansiosta harjaa voi käyttää myös ohuen tukan tuuhentamiseen tupeerausharjan tavoin. 

Täsmävinkki: Harjaa tukka läpi normaalisti. Tupeeraa sitten tukka päälaelta, ainakin jakauksen kohdalta. Aseta harja tukan tyveen ja tee kolme tiukkaa tupeerausvetoa. Se riittää pitämään hiusten tyven ilmavana, muttei takuta tukkaa. Tyvestä tulee entistäkin pöyheämpi, jos suihkit sinne kuivasampoota ennen tupeerausta.

9,90 e, Ibero.

SELVITYSHARJA kestää kaiken

Jos tukkasi menee takkuun useammin kuin ajatuksesi, tarvitset selvitysharjan. Näppärä harja mahtuu käsilaukkuun ja pikkuihmisen käteen. Se siis sopii myös koko perheen harjaksi. Tämän valioyksiön piikitkin ovat kestävää bambua, joten ne eivät taitu täydessä laukussa käyttökelvottomiksi, toisin kuin täysmuovisen selvitysharjan piikit. 

Täsmävinkki: Jos tukkasi on todella takussa, muista aloittaa harjaaminen aivan hiusten latvasta ja etene rauhassa pienin harjavedoin ylöspäin kohti tyveä. Jos revit solmuja auki harjaamalla hiuksia isoilla vedoilla tyvestä latvaan, tukkaa irtoaa turhaan.

9,90 e, Ibero.

Kuvat Antoni Ruiz Aragó ja Ibero

Kommentit

Ilnu (Ei varmistettu)

Olen lukenut näistä muualtakin, mutta ikävä kyllä en ole löytänyt harjoja mistään. Helsingin keskustasta ainakaa. Mistähän näitä saisi ostettua?

Ibero (Ei varmistettu)

Hei!
Kyseisiä harjoja voit löytää K-Citymarkettien ja Prismojen valikoimista!
Terv. Juulia / Ibero

attol81 (Ei varmistettu)

Olen hiukan pettynyt ostamaani luonnonkarvaharjaan.. Noita karvoja kun irtoillut jo aika paljon jo ensimmäisen käyttökerran yhteydessä. Ei kai niin ole tarkoitus tehdä? Mielestäni niitten pitäisi olla tiukemmin kiinni harjassa. Noita karvoja irtoili siis jo harjattua melko lyhyttä otsatukkaa harjaessa.

Kommentoi

Ladataan...