Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

Kaupallinen Yhteistyö: Lumene

Näin kosteutat kuivan ihon tehokkaasti

Ilman viiletessä ja kesän vaihtuessa syksyyn, iho janoaa kosteutta. Jos haluat säilyttää kesän hehkeyden ihollasi, tarvitset tehokosteutusta. Hyvin kosteutettu iho hehkuu raikkaana ja tuntuu elinvoimaiselta.

Ihon kosteustasapainoon vaikuttaa moni ulkoinen ja sisäinen tekijä, esimerkiksi kylmä ulkoilma, kuiva sisäilma, stressi, ikä, terveys ja geenit. Kuivunut iho näyttää samealta ja väsyneeltä, rutikuivassa ihossa pienetkin rypyt näkyvät selvästi, ja tuntuu kuin kosteusvoide ei imeytyisi ihoon kunnolla.

Ihon kuivuus johtuu ihossa olevan veden haihtumisesta. Iholla on siis jano, sen täytyy saada vettä.

Kuivan ihon hoidossa ihon eri kerrosten kosteutus on tärkeää, halutaan sitten palauttaa ihon kosteus tai ehkäistä ympäristön aiheuttamia rasituksia iholla. Mutta aina pelkkä kosteusvoide ei riitä pitämään ihoa kosteana. Silloin tarvitaan avuksi syväkosteuttavaa seerumia.

Kosteuta kerroksittain

Syväkosteuttavan seerumin tehtävänä on imeytyä ihon pinnan syvempiin kerroksiin kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Hyvin kosteutettu iho hehkuu, näyttää täyteläiseltä ja tuntuu kimmoisalta. Nestemäisen koostumuksensa ansioista seerumi imeytyy ihoon hyvin, eikä tunnu tahmealta. Kosteusvoiteen alle levitettävä seerumi auttaa myös kosteusvoidetta imeytymään paremmin.

Pohjoisesta luonnostamme löytyy monia kuivalle iholle sopivia tehoraaka-aineita, jotka yhdistettynä ihonhoidon teknologiaan antavat ihollesi superkosteutusta.

Tiesitkö esimerkiksi, että mineraalipitoinen koivunmahla kosteuttaa ja ravitsee ihoa? Lumene on lanseerannut syksyyn uuden Lähde Arctic Dew Tehokosteuttavan seerumin, jonka sisältämät luomu koivunmahla ja puhdas pohjoinen lähdevesi yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Sarjan tuotteiden lähdeveden pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa ja siksi se on myös erittäin lempeää iholle.

Lähde-seerumin varsinainen salaisuus on kuitenkin punainen haarukkalevä, joka sitoo kosteutta tehokkaasti ja tukee ihon omaa kosteustasapainoa. Haarukkalevästä tehdyn leväuutteen avulla pyritään vaikuttamaan ihon epidermiksen omaan hyaluronihappoon ja sen aktivointiin.

Vesi on ihon tärkein kosteuttaja. Nauti vettä sisäisesti juomalla sitä tarpeeksi päivän mittaan ja ulkoisesti kosteuttamalla ihoa kerroksittain.  Suihku ja kylpy tekevät myös hyvää iholle, kunhan muistat kosteuttaa ihon hyvin heti vedellä lotrauksen jälkeen, sillä kosteusvoiteet imeytyvät parhaiten puhtaaseen ja hiukan kosteaan ihoon.

3 vinkkiä kuivan ihon hoitoon

  • Juo tarpeeksi vettä, noin 2 litraa päivässä
  • Taputtele iho kuivaksi suihkun tai kylvyn jälkeen, älä hankaa
  • Kosteuta ihoa kerroksittain. Levitä puhtaalle, nihkeälle kasvojen ja kaulan iholle ensin seerumi ja sitten kosteusvoide