Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

kauneusvinkit

TEE PERÄSSÄ: Tuuheat kulmakarvat 

Muodikkaiden paksujen kulmakarvojen takana on kynä ja tekokuituja.
 

​Haluaisitko tuuheammat kulmakarvat? Lisäkarvojen piirtäminen kulmiin onnistuu kulmakynällä parissa minuutissa, kunhan kynä on tarpeeksi kova ja terävä. Valitse kynä, jonka sävy on mahdollisimman lähellä hiustesi tyven väriä. 

3.

Levitä kulmiin kuituja sisältävää kulmageeliä. Vedä karvoja harjalla kulmien alkupäässä suoraan ylöspäin, keskikohdasta yläviistoon ja loppupäässä karvojen kasvusuunnan mukaisesti. Näin geeli erottelee karvat, mikä luo vaikutelman tuuheista kulmista.

2.

Kulmat näyttävät tuuheilta, kun niiden alareuna on täytetty tarkkarajaisesti. Väritä siis kulmien alareuna lyhyin vedoin koko kulman pituudelta. Älä tee samaa yläreunalle. Näin kulmakarvat näyttävät luonnollisilta. 

1.

Jos kulmissasi on kaljuja aukkoja, täytä ne ensin kulmakynällä. Tee aukkoihin kevyitä viivoja lyhyillä vedoilla kulmakarvojen kasvusuunnan mukaisesti. 

Kokeile tätä: Anastasia Beverly Hillsin kuuluisa Brow Wiz -kulmakynä on niin kova, että sillä saa aikaan ohuita, lähes huomaamattomia viivoja. 18 e, cult beauty.

VINKKI:

Jos kulmasi ovat todella hennot, kokeile tuotteita, jotka tuuhentavat kulmakarvoja. 

Divaderme Brow Extender II on luonnollisen sävyinen ja sisältää kuituja, 39 e, idhair.fi.

L'Oréal Paris Brow Artist Plumper -kulmageelissä on karvoja tuuheuttavia kuituja, 8,90e, sokos.

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.