Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

tyylivinkit

EDIT-HAASTATTELU: ”Täydellistä vaatekaappia ei ole olemassa”

 Iskikö KonMari-huuma? Älä heivaa kaikkia vaatteitasi heti kierrätykseen. COS-vaateketjun pääsuunnittelija Karin Gustafsson kertoo, miksi se ei kannata.  

”Ihailen Coco Chanelia. Hän oli naisten pukeutumisen uranuurtaja. Hänen suunnittelemiensa vaatteiden väljät siluetit vapauttivat naiset ja hänen näkemyksensä tuntuu ajankohtaiselta yhä tänäkin päivänä”, Karin Gustafsson sanoo. 

”Ei ole olemassa mitään yhtä täydellistä vaatekaappia. Tärkeintä on puvusto, joka sopii juuri omaan mukavuusalueeseen ja makuun.


Elämä helpottuu, kun tuntee oman tyylinsä. Silloin voi keskittyä muihin asioihin kuin siihen, mitä pukee ylleen. Hyväksy myös se, että tyyli elää iän mukana. Itse olin nuorena paljon kokeellisempi, nyt tyylini on vähäeleinen ja pidän siitä.

Oman tyylin löytää vain kokeilemalla. Sovita erilaisia vaatteita: kiinnitä huomiota siihen, mikä näyttää hyvältä ja toimii päälläsi, mutta ennen kaikkea siihen, millainen olo sinulla on vaatteessa. Jos ylläsi on vaate, jossa et tunne oloasi mukavaksi, sen huomaavat muutkin. Hanki ainoastaan vaatteita, joista todella pidät ja joissa tunnet olosi mukavaksi.

Kun olet sinut tyylisi kanssa, asusi näyttävät aina vaivattomilta. Siltä, ettet yritä liikaa.”

 

”Perusvaatteissa ei ole mitään tylsää.”

– Cosin pääsuunnittelija Karin Gustafsson

 

”Laadukkaat perusvaatteet ovat hyvä perusta mille tahansa tyylille. T-paita, poolo, kauluspaita, farkut, pyöreä- tai v-kaula-aukkoinen neule, suorat housut  –  simppelit vaatteet voi pukea niin monella tavalla, että minusta niissä ei ole mitään tylsää.

Laadukas kangas näyttää aina huolitellulta ja vaivattomalta, mutta laatu tarkoittaa paljon muutakin kuin hyvää materiaalia. Laadukas vaate myös tuntuu hyvältä, ja hyvin suunniteltu vaate kestää paitsi käyttöä, myös aikaa.

Iätön ja ajaton mutta silti moderni. Se on suunnittelufilosofiamme Cosilla. Haluamme tehdä vaatteita, jotka toimivat sesongista toiseen. Emme koskaan kopioi catwalk-trendejä, vaan saamme vaikutteemme taiteesta, muotoilusta, arkkitehtuurista ja elokuvista.” 

Lily Edit kannustaa suuruudenhulluuteen vain, kun kyse on asusteista.

”Pukeutumisen merkitystä ei pidä vähätellä.”

– Cosin pääsuunnittelija Karin Gustafsson

”Pukeutumisen merkitystä ei pidä vähätellä. Parhaimmillaan vaatteet boostaavat itseluottamusta – ja hyvä olo säteilee myös ulospäin. 


Nykyisessä maailmantilanteessa monet kaipaavat hitaampaa elämäntyyliä ja se heijastuu myös siihen, että ihmiset ottavat enemmän vastuuta kuluttamisestaan. Vaatteisiinkin olisi hyvä suhtautua pitkäaikaisina sijoituksina.

Siksi vaatteista ei kannata hankkiutua eroon heti, kun niihin kyllästyy. Voi olla, että parin vuoden päästä ne haluaa ottaa taas käyttöön. Ja jos vaate on laadukas, se näyttää silloinkin hyvältä.”

KARIN GUSTAFSSONIN LUOTTOVAATTEET

 

1. FARKUT

”Elän farkuissa. Loistava vaate, jonka voi yhdistää melkein mihin tahansa.”  

2. T-PAITA

”Yhtä monikäyttöinen kuin farkut. Valkoisella t-paidalla ei voi mennä vikaan, mutta pidän myös puuterisista beigen sävyistä.” 

3. JÄTTITAKKI

”Ylisuuressa takissa on rentoa vaivattomuutta, ja kotelomaiseen takkiin on ihana kääriytyä.”   

4. TOSSUT

”Aina valkoiset.”

5. KAULUSPAITA

”Paras paitamalli on sopivasti ylisuuri. Ja jos paita on tarpeeksi pitkä, sitä voi käyttää myös mekkona.”
 

COS juhlii 10-vuotissynttäreitään lanseeraamalla kymmenen vaatteen erikoismalliston. Mallisto myynnissä VERKKOKAUPPAssa ja myymälöissä 24.3. Lily Edit sanoo cheers!


Teksti Noora Nuotio
Kuvat COS

 

 

Jättitakki – niille päiville kun kaipaat jotain pehmeää itsesi ja maailman väliin. 

Kommentit

slither io (Ei varmistettu) http://sli-therio.com

Thank you for sharing this article with us! I believe there will be more people like me, they can find many interesting things in this article of you!

madalin stunt cars 2 (Ei varmistettu) http://madalinstuntcars2.com

I love your outfit <3

Lily Oliver | <a href="http://madalinstuntcars2.com/" rel="nofollow">madalin stunt cars 2</a>

minion rush (Ei varmistettu) http://minionrush.online/

Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’love ever arrive across on this subject. Actually Excellent. I am also a specialist in this topic therefore I can understand your effort.

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.