Muoti, kauneus ja elegantti elämä

Trendin ja Lilyn tekijöiltä

TYYLIVINKIT

EDIT-OPAS: TALVEN SELVIYTYMISPAKETTI

Nämä kolme vinkkiä tekevät talvestasi paremman. 

1. HANKI: ALUSASUKERRASTO

On olemassa yksi asia, joka parantaa elämänlaatua talvella paremmin kuin taksimatka baari-illan jälkeen. Ja se on? Villa-silkkisekoitteinen alusasukerrasto. Ohut villa-silkki lämmittää, mutta ei kutita tai hiosta. Siksi se on täydellinen materiaali kerrospukeutumiseen. Villa-silkkipaita tekee jopa kauluspaidasta talvikelpoisen. Lyhytlahkeiset villa-silkkisortsit taas ovat kirjaimellisesti hot pantsit: pue sukkahousujen päälle ja hameen alle ja pysyt varmasti lämpimänä. Ohuet sortsit mahtuvat myös vaikka farkkujen alle. Työpäivän, tai sen baari-illan ajaksi kerrasto kannattaa riisua ja heittää laukkuun. Muuten olosi saattaa olla vähän liiankin kuuma.         

Villa-silkkisekoitepaita 39,90 e ja -sortsit 29,90 e, Madiva / Stockmann. 

psst! Muista myös ketjuliikkeet: Esimerkiksi Lindexin alusvaateosastolta löytyy sata prosenttisesta villasta valmistettuja, ohuita toppeja ja pitkähihaisia ja h&m premium quality mallistosta pitkät villahousut. 

 

2. SATSAA:  JÄTTIPIPO

Isot pipot ovat nyt muotia ja ne ovat syrjäyttäneet pienet päälaelle asettuvat Jacques Cousteau -pipot. Tulevaisuudessa tulemme pohtimaan, miksi ihmeessä suostuimme talvisin kärsimään korvat paljaiksi jättävissä pikkupipoissa, kun on olemassa oikeasti lämpimiä jättipipoja? Samujin muhkea pipo on erityisen käytännöllinen, sillä sen paksu reuna pitää huolen siitä, ettei korvia palella kovassakaan viimassa.

Samujin jättipipo 55 e, Samuji.

 

3. PIDÄ MUKANA: KÄSIVOIDE

Löydetty: käsirasva, joka kosteuttaa korppuisimmankin ihon. Halkeileva iho tuntuu ankealta, siksi käsilaukussa kannattaa olla aina mukana tuubi tehokasta kosteuttajaa. Kiehl'sin rasva ei tuoksu erityisesti miltään, mutta sen ylellisyys piileekin tehossa. Tämä on niin tuhtia tavaraa, että tällä kannattaa rasvata iltaisin myös jalkapohjat. Voide imeytyy hitaasti, ja jättää iholle rasvaisen kiillon. Se on pieni miinus pehmeistä käsistä – ja sitä paitsi, voit ajatella rasvaa käsien kuultovoiteena. 

Intensive Treatment and Moisturizer for Dry or Callused Areas -voide 28 e, Kiehl's.

Aurinkolasit 129 e, Triwa. Laukku, 170 e Coach.

Teksti Noora Nuotio & Mia Frilander
Kuva Riikka Kantinkoski

 

LUE MYÖS:

Jättipipo on muotia, mutta kenelle se sopii? klik! 

Kommentit

madalin stunt cars 2 (Ei varmistettu) http://madalinstuntcars2.com

I love these designs.

Lily Oliver | madalin stunt cars 2
http://madalinstuntcars2.com

Rosie Black (Ei varmistettu) https://www.pictasite.com/

En tiedä paljon näistä tuotemerkeistä. Kiitoksia jakamisesta.
https://www.pictasite.com/gifts

Kommentoi

Ladataan...
You must have Javascript enabled to use this form.