Flunssaisen kasvissyöjän pikaruoka

Ladataan...
NettaS Ennen kaikkea äiti

Sitkeä flunssa on vaivannut meitä pian viikon ajan. Tässä tilanteessa ruuanlaittaminen vaatii välillä ponnistelua, kun voimat ovat vähissä ja olo on heikko. Silloin on hyvä tarkastaa jääkaapin sisältö ja loihtia tarvittavista ainesosista esimerkiksi herkullinen wokki, joka maistuu koko perheelle. 

Helppo mifukasviswokki

250g paprika-chili mifusuikaleita

1 kesäkurpitsa

5 porkkanaa

Pilko kasvikset ja paista ensin porkkanoita öljyssä noin 15 minuuttia. Lisää...

Laiskiaisen urheiluhaaste

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Oishan se pitänyt arvata. Heti kun auto tuotiin korjaamolta, niin tämän naikkosen työmatkapyöräilyt tyssähti siihen. Olisinko kerran tai kaksi mennyt pyörällä sen jälkeen kun oli taas mahdollisuus mennä autolla. Muita tekosyitä tämän loppumiselle on mm. kylmyys (koska ei voi pukea enemmän päälle), vähän flunssa (koko syksyn ja talven on vähän flunssa), pimeys (pyörässä on valo) ja uupumus (aina). 

Safe to say, kaikki muukin urheilu on jäänyt tässä sivussa...

KEHITYSTARINANI

Ladataan...
WellnessWeera WellnessWeera

Moikka!

 

Nyt on aika kertoa mistä kaikki lähti ja mihin on tultu. Ensimmäiset kuvat alkavat vuodelta 2013 ja loppuvat ihan viimeviikolla napattuun kuvaan! Pahoittelen jo heti alkuun huonoa laatua osassa kuvista. Alkupään kuvat on siis napattu jollain 2013-luvun perunoilla! Eiköhän lähdetä katsomaan mitä arkistojen kätköistä löytyi!

...

Viikon tai koko vuoden morkkis: miksen lahjoittanut omia hiuksiani?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kävin viimeisenä päivänä Kosovossa leikkamassa hiukseni. Halusin eroon värjätystä latvasta ja päähän lyhyemmän tukan, jota ei tarvitse aamuisin juurikaan ajatella. En tällä hetkellä oikein "välitä" hiuksistani tai miltä ne näyttävät, kunhan ne ovat terveet ja pois tieltä.

Kampaajamaksu oli Kosovossa 5e, maksoin käteisellä ja poistuin tyyliin peiliinkään katsomatta ulos liikkeestä.

...

HYVÄ, paha, Hoitaja

Ladataan...
janettiina Itkisin onnesta.

 

Millainen on hyvä hoitaja?

Olen pohtinut tätä kysymystä usein yrittäessäni rakentaa itselleni jonkunmoista ammatti-identiteettiä. Jotkut ovat rohkeita, toiset myötätuntoisia. Jotkut nopeita ja tarkkoja kun taas toisten vahvuudet ovat rauhallisemmissa tehtävissä. Joillekin syntyy erityinen yhteys nuoriin ja lapsiin, jollekin toiselle vammaisiin. Parhaimpia ja ahkerimpia on siunattu monilla hyvillä ominaisuuksilla. Potilaita on moneen junaan, onneksi myös...

Merkityksettömyyden tunne

Ladataan...
Emmiitti Emmiitti

Aluksi haluan sanoa että en tiennyt että blogini tulisi käsittelemään näin kokonaisvaltaisesti isän kuolemaan liittyviä tunteita, mutta näin kuitenkin nyt on. Koen hankalaksi kirjoittaa mistään muusta koska tällä hetkellä asia on sellainen joka määrittää kaikkea elämässäni. On vaikeaa kokea tarpeelliseksi kirjoittaa vaikkapa kirjasuosituksia tai omasta päivästään, toisinaan on vaikeaa jopa kirjoittaa.

Isän kuolemasta on nyt aikaa neljä kuukautta. Neljä kuukautta, jotka ovat tuntuneet...

Mitä on balanssissa elämistä?

Ladataan...

Olen monen monta kertaa puhunut bloginkin puolella siitä, kuinka mielestäni elämän pitää olla joo, terveellistä, mutta myös tasapainoista. Eli sillä tarkoitan sitä, että ei pelkästään eletä sitä superterveellistä, pelkkää vihreää, optimoitua ruokaa, liikuntaa ja tarkkaa opiskelua ja työntekoa. Vaan sillä kaikella, kaikella kivalla ja samalla kuluttavalla, pitää olla myös vastapaino. Pitäisi olla rentoja leffailtoja, lomaviikkoja, tylsiä hetkiä, viikkoja, kun makoilee vaan sohvalla,...

Pages