Ideoita ekologisempaan joululahjapaketointiin

Ladataan...
saarasusanna saara susanna

Mulle tärkee ja vuosi toisensa perään yksi lemppareista jouluperinteistä on ehdottomasti lahjojen paketointi. Frank Sinatran parhaimmat joululaulut yhdistettynä kynttilänvaloon ja paketointinäpertelyyn - just täydellisen terapeuttista ja kaikista muista ajatuksista irtaannuttavaa paikalleen pysähtymistä!

Tänä vuonna en kuitenkaan hihkunut innosta päästä shoppailemaan kolmea...

Kotitekoinen suklaalevy

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Tänä jouluna haluan tehdä mahdollisimman monta lahjaa itse. Kotitekoinen lahja on mielestäni sekä lahjan antajalle että saajalle arvokkaampi kuin ostettu. Sen tekemisessä on nähty vaivaa ja rakkautta. 

Mikä sopisikaan jouluun paremmin kuin suklaa. Tällä reseptillä valmistat itsellesi tai lahjaksi persoonallisen kotitekoisen...

Salainen joulupukki

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Meillä on lähisuvun kesken joululahjat antanut jo useamman vuoden ajan salainen joulupukki (mikä tarkoittaa siis sitä, että ennen joulua arvotaan jokaiselle perheen yhteiseen joulunviettoon osallistuvalle yksi henkilö, jolle ostaa lahjan). Lahjan hinnalle on asetettu yläraja, jota enempää lahja ei saa maksaa. Parina viime jouluna olemme uudistaneet käytäntöä siten, että ainakin osa lahjasta on oltava itse tehty tai kierrätetty. 

Salaiseen joulupukkiin osallistuvat vain aikuiset....

Talven paras sijoitus - Paccas

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Weecos (sisältää alekoodin)

Pahoittelut kahdesta peräkkäisestä kaupallisesta yhteistyöpostauksesta. Tässä on ollut pari muuttujaa matkalla, mutta halusin ehdottomasti vinkata teille ajoissa vielä yhdestä Weecosin brändistä ennen kuin verkkosivuston alennuskoodi ...

Jätteettömät joulupaketit

Ladataan...
oonaj Vähän vähemmän

Lahjapaperi on tuote, jota minun on vaikea ymmärtää. Sen ainoa tarkoitus on peittää paketti hetken ajan, jonka jälkeen se revitään kappaleiksi ja heitetään pois. Muiden kertakäyttötuotteiden lailla kyseessä on siis todellinen turhake. Kun sitten vielä tajusin, ettei lahjapaperia voi kierrättää vaan sen paikka on energia- tai sekajätteessä, lakkasin käyttämästä sitä kokonaan.

En myöskään ole kaivannut lahjapaperia kertaakaan. Viime vuodet...

79€:n vegaaninen kauppakassi

Ladataan...
ginty gg and the moon

Rakastan kaikkea ruokaan liittyvää – aistihavaintoja, terveystietoa, muiden ostoskoreihin tirkistelyä, toreja ja kauppoja sekä ruokablogeja, -reseptejä ja -kirjoja. Food haul ja What I eat in a day- videot ovat vlogien lempisisältöäni ja ne insipiroivat ihan valtavasti. On helppoa jämähtää omiin tiettyihin toimintamalleihin ja tehdä valintoja niin kuin on aina tehnyt, vaikka muutos olisi käytännössä helppo. 

...

Pages