Pienten miesten aivoitukset

Ladataan...

Olen kuullut, että tämän tyylinen hajapäisyys on pojille ihan normaalia tässä 8-vuoden iässä. Löytää poikansa koulumatkalta reppu auki, kirjat putoillen maahan kivittämästä ojan jäätä rikki, hukkaamassa hanskojaan ja pakenemassa varttia vaille kymmenen maailmaan.

Eli sinne maailmaan, jossa ollaan silloin, kun yrittää kertoa jotain ja naama on sen näköinen, että toinen odottaa intensiivisesti kellon tulevan tasan. Tässä maailmassa asiat voi korjata sanomalla, että ne ovat...

Oi maamme Suomi sinun päiväs koittaa

Ladataan...
Hömppäellu Turhaa tuhlausta

Hyvää Itsenäisyyspäivää sateisesta Tallinnasta! Olikin jotenkin sopivasti vapaapäivä! En ole kertaakaan viettänyt Itsenäisyyspäivää työpaikalla. Tämä on siis kolmas Itsenäisyyspäivä täällä Tallinnassa. Televisiosta on tullut koko päivän kivaa ohjelmaa. Parhain oli Gustav Hägglundin haastattelu. Hänellä on ollut tosi mielenkiintoinen elämä. Ja hän oli todella hyvä puhumaan. Kyllä tuollaisen miehen on kelvannut edustaa Suomea maailman sotatantereilla.

Risotot porisee liedellä. Kohta...

Miksi muutin takaisin Suomeen?

Ladataan...
PilviCloud Pilvi Daily

Lähes vuosikymmenen ulkomailla asuneena, tunnen itsenäisyyspäivänä iloa asua Suomessa. Olin Ruotsissa asuessani niin maadoittunut ympäristööni ja ruotsalaiseen yhteiskuntaan, etten olisi ikinä uskonut jonain päivänä lähteväni. Rakastan ruotsalaisten positiivista elämänasennetta, iloista kulttuuria ja ystäviäni siellä. Ruotsi oli minulle pitkään koti, mutta olin silti aina...

Joulua. Pikkujoulua.

Ladataan...

Tänään on aika isot pikkujoulut...

Joensuun Areenalla järjestetään tapahtuma Kerubi Live goes Joensuu Areena ja tapahtumassa pidetään kaupungin ja ammattiopiston sekä muutaman pienemmän firman pikkujoulut puhumattakaan lipuista, joita on myyty myös "koko kansalle"! Eiköhän siellä vipellä muutama tuhat tonttua pitkin poikin maneesia.

Siitä onkin aikaa kun olen työpaikan...

Pages