Syksyn villasukkalupaus!

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Lämmityskausi on alkamassa ja on aika, joko laittaa patterit päälle, tai sytyttää tuli uuneihin. Ainakin meidän kodissa käydään päättymätöntä keskustelua ja säätämistä sopivasta sisälämpötilasta. Toinen viihtyy viileämmässä ja toinen palelee viltinkin alla.

Asiantuntijoiden mukaan täydellinen sisälämpötila liikkuu 18-23 asteen...

Sateinen päivä ja ihana syksy

Ladataan...

Hiljainen tyttö joka ei halunnut sanoa mitään. Halusi vaan haaveilla ja katsoa maailmaan sivusta silmin.  Moni oli hänelle sanonut, että hänen elämässä ei ole mitään järkeä. Tyttö oli eri mieltä. Hänen haaveilustaan voisi poikia monenlaisia asioita.  Hän oli tavallinen joka kävi lukiota ja oli joskus kavereiden seurassa. Moni tiesi, että hän on herkkä ihminen. Moni ei vaan ymmärtänyt ollenkaan, että on oikeasti herkkiä ihmisiä olemessa. Moni ei tiedä, koska ei koe samaa. Kokee vaan...

Kun flunssa iskee

Ladataan...
FinaSabina FinaSabina.

On parempi vain rauhoittua ja ottaa rennosti. Välillä se on helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin jos olet töissä, mutta voin kertoa että teet itsellesi ison palveluksen jos vain lepäät samalla kun syöt ja juot kunnolla.

 

 

Minulla flunssaoireet alkoivat viime työreissulla. Olin ollut hieman väsynyt ja ehkä...

Bataattivohveleita aamupalaksi

Ladataan...

Olen aamupalaihminen. Rakastan auringonnousuja, aamukahvia, aamun uutisia, peiton alla lymyilyä ja itse aamupalaa. Kiireisinä aamuina syön useasti puuroa ja pakastemarjoja. Tämmöisinä hitaampina aamuina sitten nautiskelen ja valmistan jotain hieman parempaa. Tänään vuorossa olivat bataattivohvelit, joiden ohjeen löysin ranskalaiselta youtubekanavalta.

...

Tää olis meidän perhe, kato äiti, säkin hymyilet tässä

Ladataan...

Tää olis meidän perhe. Kato äiti. Tuossa on isä ja tuossa minä, veli ja äiti säkin hymyilet tässä. Ai kun kiva. 

Kuvassa siis 4-vuotiaan tyttäreni näkemys meidän perheestä. En ole asiantuntija, mutta ilahduin hymyistä, kuvan kirkkaasta värimaailmasta ja tyttäreni kehityksestä piirtäjänä. Poikani piirsi koulussa jokin aika sitten kuvan meidän perheestä, jossa olikin sitten viisi henkilöä, kun naapurin poika pääsi kuvaan mukaan. Se oli hänen tulkintansa perheestä. Ilmeisesti meistä...

Pages