Kampaajat kertovat pahimmista tukkamokistaan: "Epäilin, että hiukseni hohtavat pimeässä.”

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Permanentti otsatukassa vai teini-iän shokkivärikokeilu? Monilla meistä on se yksi tukkamoka, joka on ylitse muiden. Tukkamokien välttämiseksi kokosimme uusimpaan Trendiin kasan niksejä, joiden avulla kampaamokäynnit sujuvat kuin unelma. Jutussa kerrotaan myös, mitkä asiat ovat tänä talvena kampaajien huulilla.

Kaksi Lilyssä bloggaavaa kampaajaa, I’d rather hair you now -blogin Meeri Mäntylä (kuvassa...

KASVIVÄRI

Ladataan...
dakota DAKOTA

Värjään hiukseni kasvivärillä. Syy tähän on se, että kemikaalihiusvärit aiheuttavat minulle allergiaa. Kasviväritkin voivat aiheuttaa allergisen reaktion, mutta harvemmin kuin kemikaalivärit. Olen saanut vaalennetun tukkani tummanruskeaksi pelkällä kasvivärillä. Oma hiusvärini on melkein yhtä tumma kuin tämä väri, joten minulla ei ole kiirettä värjätä tyvikasvuani kuukauden välein. Oikeastaan minun ei tarvitsisi värjätä ollenkaan, mutta haluan, sillä kasviväri on samalla hoito hiuksille....

Parhaat oho-kiharat syntyy tällä raudalla

Ladataan...

Lainemaiset kiharat, ei oikeastaan kiharat vaan vähän sellaiset oho, heräsin tämän näköisenä -tyyppiset kiharat ovat olleen asiakkaitteni mieleen jo pitkään. Kuvauksissa näitä samoja on tehty erilaisilla tekniikoilla ja välineillä, mutta nyt löysin sen aivan oikean laineraudan, sellaisen jolla saa nopeasti taiottua ne ihanat laineet hetkessä.

...

Kosmetiikkatuotteet joita ostan aina uudelleen

Ladataan...
Alohair Alohair

Tykkään kokeilla tuotteita ja taas välillä löydän sellaisia helmiä että ostan niitä aina uudelleen, kokeilematta mitään vastaavaa.

KC Professional Color Mask Pearl

Tämä on mun lemppari, hyvä taittoteho ja täydellinen koostumus ja hoitoteho omalle hiukselle. Käytin tätä jo ollessani brunetti, helmiäinen tuo hauskaa vivahdetta mm. tummaan...

Pages