Parhaat oho-kiharat syntyy tällä raudalla

Ladataan...

Lainemaiset kiharat, ei oikeastaan kiharat vaan vähän sellaiset oho, heräsin tämän näköisenä -tyyppiset kiharat ovat olleen asiakkaitteni mieleen jo pitkään. Kuvauksissa näitä samoja on tehty erilaisilla tekniikoilla ja välineillä, mutta nyt löysin sen aivan oikean laineraudan, sellaisen jolla saa nopeasti taiottua ne ihanat laineet hetkessä.

...

Kosmetiikkatuotteet joita ostan aina uudelleen

Ladataan...
Alohair Alohair

Tykkään kokeilla tuotteita ja taas välillä löydän sellaisia helmiä että ostan niitä aina uudelleen, kokeilematta mitään vastaavaa.

KC Professional Color Mask Pearl

Tämä on mun lemppari, hyvä taittoteho ja täydellinen koostumus ja hoitoteho omalle hiukselle. Käytin tätä jo ollessani brunetti, helmiäinen tuo hauskaa vivahdetta mm. tummaan...

Puhdistaako luonnonkosmetiikan shampoo hiukset?

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Luonnonkosmetiikka tekee kovasti tuloaan valveutuneen kuluttajan kosmetiikkakaappiin. Minäkin olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota siihen, mitä käyttämäni kosmetiikka sisältää. Ajatus mahdollisimman vähän kemiallisia ainesosia sisältävästä hellävaraisesta kosmetiikasta kuulostaa hyväältä ja järkevältä. Sain blogin kautta testiin luonnonkosmetiikkamerkki Mossan tuotteita. Erityisesti minua kiinnosti paljon kehuja saaneet Mossa Vitamin Moisture...

Maailman helpoimmat pikkujoulukampaukset

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Itselläni pikkujoulut ja monet muutkin menot ajoittuvat usein niin, että ne ovat töiden jälkeen. Eli laittautumiseen ei ole liikoja aikaa käytettävissä. Haluan nopeita ja helppoja ratkaisuja, niin meikit kuin hiustenkin suhteen. 

Tässä muutamia ideoita joilla pärjää pikkujoulukauden mainiosti.

...

Hiusmyyttejä ja faktoja

Ladataan...
Alohair Alohair

Kampaajana ollessa törmäsin hassuihin ja jopa kummallisiin uskomuksiin mitä ihmisillä on hiustenhoidosta/hiuksista. Tässä muutamia! 

Hius kasvaa latvasta, ei tyvestä. Muutaman kerran olen kuullut kummastelua siitä kuinka se väri peseytyy aina pois tyveltä vaikka vasta 2kk sitten värjättiin. Tavallaan ymmärrän miksi näin voi luulla mutta sitten taas... en. 

Moni tuntuu luulevan että hän on maailman ainoa ihminen kenellä on pyörre takaraivolla. Kyllä se kaikilla on...

Luottotuotteet

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Jaan kosmetiikkatuotteet karkeasti kolmeen ryhmään, ”vitsit mitä sontaa”, ”aika kiva”, ja ”apua, kohta tää loppuu”.

Apua, kohta tää loppuu -kategoriaan kuuluu vain tuotteet joita ostan uudelleen, ja joiden koen olevan parempia kun muiden kaltaistensa tuotteiden. Tähän kategoriaan ei kovin moni tuote yllä.

Tässä ne...

Viisi vinkkiä pipokaudelle

Ladataan...
Alohair Alohair

Ilmat kylmenee, pipokelit lähenee ja samalla myös hiuspohjan ongelmat. Kylmät kelit on se syy miksi iho kuivaa ja alkaa hilseillä mutta ei se pipon alle piiloutuminenkaan auta tilannetta. Tässä muutama vinkki hiuspohjan hyvinvointiin talvellakin!

Vaihda shampoo ja hoitoaine kosteuttaviin. Auttaa myös hiusten sähköisyyteen. Yleensä neuvoisin että älä pese liian usein mutta jos käytössä on useampi muotoilutuote niin kannattaa sitten pestä hiuspohja useammin puhtaaksi ettei tuotteet jää...

"Mua ainakin ärsyttää sellaset kopeloijat" – Siljan kirje Johannalle 21.11.1995

Ladataan...
Ysäriteinit Ysäriteinit

21.11.1995 klo 17.13

No morjens taas!

Thanx kirjeestäs + TT-julkista. Mulla kyllä oli jo ne (paitsi se Smash Hitsin jule) mut eipä tuo haittane! Thanx paljon! Muuten, jos sulla sattuis olemaan julei/ihan mitä vaa sellasesta uroosta kun Johnny Depp, oisin ikionnellinen! :) !

Joo, olin täs just perjantaina dises bailaamas + ryyppäämäs. Join ⅔ 1:n litran omppuviinipullosta (12 %). Oisin halunnu juoda kokonaan, mut olin siel dises kamujen...

Pages