Testissä Lily Lolon meikkejä

Ladataan...

Uudet meikit saavat minut aina lapsen lailla innostuneeksi, kun avaan saapuneen paketin, olen intoa täynnä ja tuskin maltan odottaa että näen sisällön. Meikit ja niiden pakkaukset ovat kuin karamelleja, nättejä ja niin kovin kiinnostavia.

Sain muutama viikko sitten testiin mineraalimeikkisarja Lily Lolon meikkejä. Pakkaukset ovat kauniita ja tuotteet ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

...

Helmikuun Jolie Box

Ladataan...
Alohair Alohair

 

Mun eka Jolie Box on täällä! Jolie Boxin idea on että vastaanottaja saa aina ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa. Boxissa on 4-6 tuotetta joista ainakin 2 on täysikokoista ja osa matka-ja näytekokoja. Tuotteet on valittu niin että ne käyvät kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille. Boxin tuotteet eivät välttämättä ole Jolien valikoimaa mutta tarkoin valittuja tuotteita kaikki. 

Nyt on yllätysboxi niin onnistunut kun olla ja voi! Jokainen tuote on itseä kiinnostava...

Luonnonkosmetiikkaa pikkurahalla

Ladataan...
Alohair Alohair

Organic shop on mulle hyvinkin tuttu merkki mutta sain Ruohonjuurelta testiin tuotteita, joita en ollut aiemmin testannut joten päätin esitellä teillekin pari uutta tuttavuutta. 

Merkkihän on tuttu upeista tuoksuistaan sekä todella edullisista hinnoistaan. Reilulla kympillä saa tämän satsin jolla kuorii kropan, kosteuttaa vartalon ja hoitaa hiukset tehokkaasti. 

...

Ihmeellinen BTB13 ja arkipäivän luksusta

Ladataan...

 

Olen kertonut täällä blogissa sekä haastavasta (rosacea)ihostani että siitä kuinka käytän tuotteita sekä luonnonkosmetiikasta että synteettisistä tuotesarjoista. Olen saanut ihoni kuntoon erilaisilla ihoa vahvistavilla hoidoilla, mm. LED-valohoidon että erilaisten muiden hoitojen (mm. mesoterapian) avulla. Esteettisten hoitojen...

Tehokas glykolihappo kirkastaa, kuorii ja kosteuttaa - Pixi Glow Tonic

Ladataan...

*mainoslinkki

Erilaiset happotuotteet ovat yksiä tämän hetken suosituimpia ihonhoidon tehotuotteita retinoidin lisäksi. Ei ihme, sillä ne ovat tehokkaita ja niiden hyödyn näkee nopeasti. Hapot kuulostavat rajulta, mutta ne ovat kasvien ja hedelmien sokereista uutettuja happoja, jonka vuoksi niitä kutsutaan usein hedelmähapoiksi. Hapot kuorivat ihoa ja ne ovat hyvä vaihtoehto rakeellisille kuorinnoille. 

Glykolihappo on yksi suosituimmista hapoista. Se on...

Miten hoidan ihoani talvella?

Ladataan...
PilviCloud Pilvi Daily

Talvi on todella haastavaa aikaa ihonhoidon kannalta. Kun kesällä iho hehkuu ja kosteustasapainoa on helppo ylläpitää, on talvi täysi vastakohta. Kylmä pakkassää, kuiva huoneilma, liian kuumat suihkut ja tuntikaudet toimistossa koneen ääressä kuivattavat ihoa, jättäen sen huutamaan kosteutta. Jokaisen iho on erilainen ja meille jokaiselle toimivat eri jutut. Itse olen...

Jolie box helmikuu 2019

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Kun elämä antaa sitruunoita, tee limpparia. Tämä viikko on ollut elämäni toiseksi kamalin, mutta on parantanut kuin sika juoksuaan.

Päivän piristys oli kun posti toi eilen hukkaamansa helmikuun Jolie boxini.

Sisältö: Turbliss -bioaktiivinen turvenaamio

Absolution La Creme Riche voide näyte

Absolution La Creme du soir voidenäyte

Naturativ-...

Testissä Holika Holikan tyynymeikkivoide

Ladataan...
JHA Kosmetiikkakriisi

Jaahas, tulipa sitten ostettua elämäni ensimmäinen cushion- eli tyynymeikkivoide. Holika Holikan Holi Pop Blur Lasting Cushion oli alennuksessa Bearel.fi sivustolla, ja muutamaa euroa halvempi hinta (13,50e, normaalisti 15,90e) houkuttelikin sitten tekemään tilausta. Tuote lupaa luonnollisen, mutta peittävän lopputuloksen ja...

Bette Box - helmikuu 2019

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Helmikuun Bette Boxin* teemana oli hiukset, ja sehän sopii minulle oikein mainiosti! Olen aina ollut innoissani lähes kaikista boxin mukana tulleista hiustenhoitotuotteista. Arvelin, että ehkä tästä helmikuun Love is in the Hair -boxista saattaisi tulla uusia ja kiinnostavia shampoo ja hoitoaine tuttavuuksia, ja olin oikeassa! Kaikki boxin mukana tulleet varsinaiset tuotteet tuntuivat...

Pages