Tarina blogin nimen takana

Ladataan...
rroosa Punatuthuulet

Heipparallaa ! 

Tämä on minun ensimmäinen postaus. Ajattelin, että haluan kertoa teille näin heti alkuun mistä blogini nimi on peräisin ja miksi valitsin tämän nimen. 

Yläasteella, kahdeksannella luokalla ( 14-15-vuotiaana ) minulle muokkautui oma tyyli. Sain entistä enemmän itsetuntoa ja rohkeutta, jonka avulla uskalsin lähteä kokeilemaan jotain aivan uutta. Maiharikengistä ja maiharitakista kaikki lähti liikkeelle. Lisäksi kävin kampaajalla värjäämässä omat pitkät vaaleat...

Ympäristömorkkis ja liikaa muovia!

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Siinä se on yöpöydällä. Kauniina ja ihanana tervehtimällä uuteen aamuun, tarjoamalla ihanan kosmeettisen tuotteen ihanassa kokeilukoossa. Sisällöstään useat ovat jo ennestään tuttuja, päivittäisessä käytössä olevia ihanuuksia. 

 

Ja päivä päivältä kertyvät ihanat pienet purkit aiheuttavat yhä pahenevan ympäristömorkkiksen. Kuinka kierrätän kaiken tämän määrän...

Jouluinen versio klassisesta silmämeikistä

Ladataan...
IdaKatriina Beauty by Ida M

Huh mikä joulukuu! Joulukuu on alkanut ihanissa, rakkaudentäyteisissä tunnelmissa. Vietettiin viimeviikonloppuna jo hieman etukäteen miehen kolmekymppisiä Helsingissä, käytiin pikkuporukalla syömässä ja laulamassa karaokea ja yövyttiin hotellissa. Meillä oli tosi mukava viikonloppu, vaikkakin hieman tuli valvottua mikä nyt alkuviikosta on hieman verottanut jaksamista. Saan nyt viettää paripäivää ihania arkivapaita, joten päätin tänään hyödyntää sen pienen määrän valoa, mikä ikkunasta...

Uusi huulipuna ja maailmaa katselevat koirat

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Moi! 

 

Tänään oli tavattoman rasittava kokouspäivä, eikä varmasti yhtään hyvää päätöstä tullut tehtyä. No, sellaista se elämä on!

 

Olen viime aikoina pyrkinyt vähentämään jätteen määrää ja minulla on kova pyrkimys etsiä käsiini tuotteita jotka on pakattu mahdollisimman ekologisesti. Siispä olin aivan innoissani kun löysin pahviseen hylsyyn pakatun huulipunan, bo-ho green makeup natural huulipunan sävyssä 313.

Olin niin innoissani tästä sarjasta että en...

Where the truck drivers grow

Ladataan...

En ole koskaan tavannut sinkkua lesboa, joka ei olisi vihainen. Olen joskus yrittänyt kysyä mikä pännii, mutta vastausta en ole saanut. 
Koen tehtäväkseni parantaa ympärillä olevien maailmantuskaa ja pyrin opettamaan muille miten ajatella, en mitä. Minulle on aivan sama mitä ihmiset tekevät, kunhan se ei satuta muita ihmisiä tai tuhoa tätä maailmaa. Tätä moni ei sulata. Pitäisi olla jotain mieltä. Marssia kaduilla. Vaatia kaikkea. Olen joskus haaveillut osallistumisesta ääripäiden...

Pikkujoulumeikki ja Maybelline arvonta

Ladataan...
Alohair Alohair

 

Olen usein sanonut etten juurikaan käytä luomiväriä koska toinen luomeni laskeutuu aika raskaasti. Tämähän on sinänsä valhe koska käytän aika useinkin luomiväriä,sipaisen päivittäin jotain yksittäistä sävyä luomille mutta mitään supernäyttäviä taideteoksia omilla luomilla ei nähdä. Oma tyyli on selkeä, hieman jopa graafinen ja meikkini sekä arjessa että juhlassa on aika selkeä.  

Sain Maybellinelta testiin pari pikkujoulumeikin kulmakiveä, monitoimipaletin sekä...

Pages