AO-tärppi

Ladataan...
JHA Kosmetiikkakriisi

Sokoksilla on pyörähtänyt Asiakasomistajapäivät käyntiin. Myös verkkokaupassa kaikki on tämän viikon ajan -20%!

Ajattelin siis jakaa teille pienen tärpin, sekä palan äitini viisautta. "Punainen huulipuna sopii kaikille. Klassisen punaiset huulet ovat kauniit ja sopivat joka tilanteeseen."
Äiti on siis nähnyt ne kaikki kammottavat huulipunakokeiluni, kuten lähes väritön Maybellinen kimallehuulipuna joskus 2000-luvun alussa tai sininen ja vihreä metallipuna, joka lopulta...

Look fantastic-beauty box

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Minulle tulee tällä hetkellä monta eri merkkistä kauneusboxia. Syy siihen on, että yritän etsiä sen parhaimman, jota tilaisin. Olen tilannut usean tulemaan vuodeksi, koska niin sen saa kaikista halvimmalla. Päätös olisi tehtävä kesän aikana eli vielä on aikaa tutustua niihin. Amerikasta tulevan boxin, jossa on korealaisia meikkejä ja ihonhoitotuotteita, jätän suosiolla pois. Sen olen jo irtisanonut loppumaan jakson loppuun. Olen niin kyllästynyt tekemään tullille selvityksiä kerran kuussa!...

Jolie box helmikuu 2019

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Kun elämä antaa sitruunoita, tee limpparia. Tämä viikko on ollut elämäni toiseksi kamalin, mutta on parantanut kuin sika juoksuaan.

Päivän piristys oli kun posti toi eilen hukkaamansa helmikuun Jolie boxini.

Sisältö: Turbliss -bioaktiivinen turvenaamio

Absolution La Creme Riche voide näyte

Absolution La Creme du soir voidenäyte

Naturativ-...

Kaksi kivaa tuotelanseerausta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Instagramiani (erikanaakka) seuraavat ovatkin jo kuulleet näistä kahdesta uutisesta: Physicians Formula saapuu Suomeen ja Sweed Lashes teki yhteistyömalliston kauneusvaikuttaja Ida Ekmanin kanssa. Päätin nyt nopsasti jakaa nämä uutiset myös täällä blogin puolella, jos täällä on vielä Instagramin ihmeelliseen maailmaan tutustumattomia :)

...

Pages