TonyMoly -suosikit

Ladataan...

Kauneusblogeja seuraavilta ei varmastikaan ole jäänyt huomaamatta, että koreakosmetiikan kulttibrändi TonyMoly on saapunut Suomeen.

Itse olen aiemmin lähes sivuuttanut koko K-beauty-villityksen, sillä kiireisiä ruuhkavuosia elävänä olen kokenut ihonhoitotuotteiden kerrostamisen ajatuksena tosi työlääksi ja aikaavieväksi. Vaan kuinka väärässä taas olinkaan, TonyMoly onkin jotain muuta...

Häämeikkini - kuuden stepin silmämeikkitutorial

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Häämeikki on kyllä aina sellainen, mikä kiinnostaa ihmisiä ja itseänikin vuodesta toiseen. Että mitä muut ovat valinneet ja miksi ja ovatko valinnat olleet onnistuneita.

Teinkin vähän aikaa sitten videon häämeikkisuunnitelmistani, jotka eivät sitten silmämeikkiä myöten ihan toteutuneetkaan. Päätinkin lähteä vähän eri linjalle kuin olin ajatellut aluksi ja vaihdoin tumman rajauksen...

Yllätyksellisiä syysvärejä

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mulla oli ilo päästä mukaan Dr. Hauschkan syys/talvimeikkilinjan lanseeraustapahtumaan alkusyksystä.

Tapahtuma oli ihanassa Ihohoitola Lupauksessa (josta voisin tehdä ihan oman postauksen jossain vaiheessa). Odotin innolla minkälaisia sävyjä Deep Infinity look pitäisi sisällään.

Paikalla oli kaksi meikkaajaa Juliette ja...

Puuterilla on väliä - suosittu RCMA irtopuuteri

Ladataan...

RCMA merkin irtopuuterit ovat suosittuja ympäri maailman ja niitä suosivat niin meikkaajat kuin tubettajatakin. No-Color Powder-versio on valkoista, mutta se ei tee kasvoja vaaleaksi vaan katoaa täysin ihoon hienojakoisuutensa vuoksi. Tykkään itse käyttää irtopuutereita, joissa ei ole mitään sävyä, jolloin se ei muuta meikkipohjan sävyä. Jotkut valkoiset puuterit jättävät nimittäin jotenkin kalvakan lopputuloksen iholle.

Olen myös huomannut, että vaikka moni puuteri tuntuisi kaupassa...

Lempiseerumini - suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kirjoittelin vähän aikaa sitten brändeistä, joiden et ehkä ajattelisi olevan suomalaisia. Listaan voisi nyt lisätä montakin mainitsemaanne brändiä ja yhden jonka hokasin vasta postauksen teon jälkeen; suomalaista luonnonkosmetiikkaa valmistavan SnowAnnan!

Vielä hyvin nuoren SnowAnnan tuotteet valmistetaan Helsingissä ja raaka-aineet tulevat pääosin pieniltä lähi- ja luomutiloilta. Raaka-aineiden kotimaisuusaste on tuotteesta riippuen 75-95 % ja inci-...

Pages