Tuuheat hiukset vaiko vieläkin tuuheammat hiukset?

Ladataan...
Alohair Alohair

 

Oon oottanut sitä milloin Living Proof lyö ittensä kunnolla läpi Suomessa, merkki on kyllä tunnettu muttei selkeästikään vielä siinä asemassa missä sen kuuluisi olla. Brändillä on mielettömiä tuotteita, (mm.kuivashampoo on ihan paras!) jotka käy hyvin ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuoksut hentoja ja neutraaleja sekä pakkaukset vähäeleisiä ja tyylikkäitä. 

Sain Living Proofia maahantuovalta Framedalta testiin tosi mielenkiintoisen tuotteen, Body Builderin joka on...

Korkealaatuinen, hellävarainen ja eettinen luonnonkosmetiikan Kahina Giving Beauty

Ladataan...

*tuotteet saatu

Kahina Giving Beauty on tuotesarja, johon silmäni nauliutuivat selatessani turkulaisen Rawbeautyn verkkosivuja. Mustat tyylikkäät tuotteet erottuivat edukseen valikoimasta ja tutustuessani tuotteisiin paremmin, sen syntytarina ja laadukkaat raaka-aineet kiehtoivat mukaansa.

Kahina Giving Beautyn tarina juontaa juurensa vuoteen 2007, kun New Yorkilainen Katharine L’Heureux matkusti lomamatkallaan Marokkoon. Matkallaan Katharine tutustui...

Your Skin But Better CC+ Oil Free Matte

Ladataan...
JHA Kosmetiikkakriisi

Viimevuoden puolella Kicksin myymälöihin tuli It Cosmeticsin tuotteita ja pistelinkin tammikuun alusta CC-voiteen sävyssä Light Fair tilaukseen sekä Bye Bye Pore puuterin jääden onnesti soikeana odottelemaan paketin saapumista. Olen katsellut Youtubista eri kanavilta miten It Cosmeticsin CC-voidetta on hehkutettu (tosin nyt hetken aikaa ollut seuraamillani kanavilla vähän hiljaisempaa tämän brändin osalta) ja halu kokeilla on ollut suuri. Muistaakseni koitin jo muutama vuosi sitten katsella...

Mikä ihmeen hyaluronihappo?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sis. yhteistyölinkkejä

Hyaluronihappo on ollut viime vuosien yksi suosituimmista ihonhoidon raaka-aineista ja kosmetiikkateollisuuden vetonauloista. Sitä löytyy kaikkialta aina seerumeista irtopuuteriin, mutta vaikka sitä joka tuutista iholle syötetäänkin, ei kaikille ole välttämättä tullut selväksi, mitä tämä ihmeaineeksi mainostettu ainesosa oikein ihollamme tekee. Ja siitä otetaankin tänään selvää!

...

Mossaa sen olla pitää

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Käytin useampia Mossan tuotteita kun sarja rantautui Suomeen, ja tykkäsin niistä. Unohdin jossain välissä sarjan kun testailin muita luonnonkosmetiikkamerkkejä. Pari kuukautta sitten etsiessäni uutta putsaria, mulle suositeltiin Mossan puhdistusvaahtoa, ja niin me löysimme taas toisemme.

Puhdistusvaahdon ja miselliveden jälkeen...

Pakkasajan ihonhoitoon silkkaa sheaa

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

 

Ihana talvinen sää ulkona! Ja kutisevat ketarat (=sääret) kotona. Niin kauan kuin muistan, olen kärsinyt talvisaikaan rutikuivista sääristä, Auta armias, jos suihkun jälkeen unohdan rasvata koivet, menee hetki, ja alkaa kauhea kutina ja lumisade sääristä, kun iho pöllyää ja hilsehtii kuivuuttaan.

 

...

Klairs / Vegaanista kosmetiikkaa Koreasta

Ladataan...

Korealainen kosmetiikka on tällä hetkellä suosittua ja sitä  on tullut myös Suomeen kauppojen hyllyille. Aasialaiset ovat omistautuneita ihonhoidolle ja korealaisten tuotteiden kehutaan olevan maailman parasta ihonhoitoon valmistettua kosmetiikkaa. Matkustaessani Seouliin pari vuotta sitten huomasi kyllä, että siellä ollaan askeleen edellä meikkibisneksessä. Paikallisia meikkibrändejä oli pilvin pimein ja söpöjä kosmetiikkaliikkeitä vieri vieren toisistaan, mutta onko olemassa myös...

Palashampoon matkaan

Ladataan...
JHA Kosmetiikkakriisi

Viimevuoden loppupuolella aloin pohtimaan siirtymistä nestemäisestä shampoosta palashampooseen. Ajatuksen taustalla oli halu olla vähentämässä pakkausmuovia sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeäni pienin askelin eiväthän nämä palashampoot sisällä lisättyä nestettä. Päätinkin tilata Lushilta pari shampoopalaa ja hoitoainepalan, sillä Lush nyt sattui tulemaan ensimmäisenä mieleen ajatellessani shampoopaloja. Olen aikaisemmin testannut Lushin shampoopaloja ja tykännyt niistä. Lushin...

Mikroneulauksen hämmentävät ohjeet

Ladataan...

Aikomuksenani oli aloittaa mikroneulaaminen, koska ikääntyminen alkaa näkymään ihossani. Olen kuullut monen sanovan, että 35-vuotiaana ikä alkaa näkymään ja voin allekirjoittaa sen. Viimeisen parin vuoden aikana olen huomannut, että suun vieressä olevat nasobilaaliset juoneet ovat syventyneet. Lisäksi huomaan huokosten suurentuneen ja otsan poikkijuonteet ja silmien harakanvarpaat näkyvät paksun meikkivoiteen alta selkeämmin. Ihon elastisuus on myös vähentynyt. 

 

...

Pages