juttam

Ladataan...

Kirjoittajan juttam tiedot Lilyssä:

Leffavinkkini: 
Leffat jotka olen nähnyt, mutta jotka haluaisin nähdä uudestaan ovat Midnight in Paris ja Fur. Joulun alla Holiday toimii aina.
Kirjavinkkini: 
Johanna Sinisalon Sankarit Diana Gabaldonin Matkantekijä -sarja jos haluaa kadota sadoiksi, tuhansiksi sivuiksi toiseen maailmaan. Sheryl Strayedin Wild - Villi vaellus Gillian Flynnia jos kokee vetoa kummallisiin ja pimeisiin henkilöihin. Jokaisella kirjalla on aikansa, paikkansa ja lukijansa. Lue sitä miltä tuntuu.
Musavinkkini: 
Siivoushetkiin Because I said so -leffan sountrack. Lenkille 80-luvun radio Spotifysta. Radio kun ei ole omaa listaa tai ei koe omaavansa musiikkimakua.
Tärkeimmät tavarani: 
Sen hetkinen ajatuskirjani, kynä, kotiavaimet.. Jos kotonani syttyisi tulipalo (koputan puuta) niin ne asiat jotka kantaisin ulos olisivat makuuhuoneen taulu jossa on balettitossut, Minni Hiiri -muki ja sen hetkinen laukku/reppu. Viimeisimmässä olisivat sisällä luultavasti myös nuo ensin mainitut.
Sanon liian usein: 
"Tuli mieleen äskeisestä.." "Olen ajatellut/Mietin aina että.." Haluan aina puhua ja kertoa. Välillä liikaakin ja niin kaukaisia tarinoita, että henkilöt eivät kosketa kuulijoita. Näillä lauseilla aasinsilloitan juttuni, että ne muka liittyisivät keskusteluun mukaan.