Piparminttu

Ladataan...

Kirjoittajan Piparminttu tiedot Lilyssä:

Minä olen: Hoivaaja. Koskee niin ammattiani kuin muutakin peruselämää :) (Joka tuo sitten haasteita siihen et hyväksikin on empatiaani käytetty.) Minulla on -12 syntynyt prinsessa kirjaimellisesti värittämässä elämääni <3 Olen tällä hetkellä kahden paikkakunnan naikkonen, jokainen perjantai matkataan jompaan kumpaan suuntaan rakkauden vuoksi. ÄidinRakkaus ja Äidin Rakkaus <3 Vuoroviikkolapsuus ei ole se mitä lapselleni häntä odottaessani toivoin, mutta tässä ollaan. Haasteita jos jonkinlaisia elämääni on siunautunut joten tarvitsen väylän käydä tosielämän saippuadraamaani läpi. Minusta tulee vielä jotakin muutakin...ehkä se selviää vielä ;)

Kirjavinkkini: 
Olen armoton dekkarifriikki. Intohimoni on... -Jarkko Sipilän tuotanto - Leena Lehtolaisen tuotanto
Käyttäjän blogit
Musavinkkini: 
Haloo Helsinki Danko Jones, Biffy Clyro <3 Klamydia Yö Eput Popeda Jenni Vartiainen Laaja maku vois laittaa miljoonia muita....
Tärkeimmät tavarani: 
Olen liian materialisti josta yritän päästä eroon. Liikaa tuollaisia tärkeitä tavaroita. Tällä hetkellä kännykkä jossa valokuvia Äidin Rakkauksista. Ja mikä on sitten muuttunut jo vitsiksi...MATKALAUKKU. Ilman sitä en elä vkoakaan ;)
Sanon liian usein: 
Mitä? Anteeksi.
Suosikkilainaukseni: 
Idiootilla on ilmaiset huvit.