Laiskiainen kuusijuhlissa

Ladataan...
miffanjuhlat Miffan juhlat

Kuusijuhla on kaiketi lähinnä synonyymi koulujen joulujuhlalle, mutta mulle se tarkoittaa nimenomaan kuusen koristelujuhlaa. Ja koska juhlia ei voi koskaan olla liikaa, niin kannustan suakin viettämään tätä loistavaa joulun ajan minijuhlapäivää. Parasta on, että ajankohdan voi päättä ihan oman pään mukaan. Toiset kantavat kuusen sisään marraskuun lopussa ja toiset vasta jouluaattona... 

Oman kuusen kannoin viikonloppuna vanhempien varastosta, tämä tekokuusi on nimittäin ollut mulla 10...

Joulukoristelua DYI tavalla

Ladataan...
Inkkariini11 Dare To Dream

 

Mä oon aina ollut enemmän tai vähemmän näpertelijä ja askartelija tyyppi. Lopputulos saattaa usein olla kyseenalainen, mutta onpahan ainakin itse tehtyä! 

Askartelijan lisäksi olen myös jouluihmisiä ja aiemmin mulla oli kotona yhtä sun toista koristetta kotona. Englantiin lähtiessä annoin kuitenkin about kaikki koristeet pois, enkä ole sittemmin uusia hankkinut.

Nyt joulun alla havahduin siihen, että kuinka kalliita joulukoristeet oikein ovatkaan! Järjetöntä, kuitenkin...

Downsizing, miten meni niinkuin omasta mielestä?

Ladataan...
KRISTA LANNING American Dream

No nyt on palttiarallaa viikko muutosta Nykin Upper East Sideltä Queensin puolelle Long Island Cityyn. Eli LIC:iin. 

LIC on yhen metro stopin päässä Manhattanilta. Tää alue on ollut teollista pitkään, kunnes joillain välähti päättää rakentaa alue täyteen business ja asuin rakennuksia. Kuka lienee, on hän nyt rikas. Tai ei ollu varmaan tyhjätasku aloittaessaan.

Long Island Cityyn on noussut viimeisen kolmen vuoden aikana 17 pilvenpiirtäjää, eli...

Nojatuoliprojekti osa 9

Ladataan...
irinleht Pääkallokiitäjä

Meriheinästä tehdyn istuinosan patjan päälle tehtiiin pehmusteet flokista. Flokilla täytettiin ensin urat ja sitten lisättiin vielä tasainen kerros koko alalle. Niin, että se ylettyi reunojenkin yli. Flokin päälle asetettiin vanulevy ja niitattiin runkoon paikalleen. Kämmenellä on hyvä tunnustella, että ei jää monttupaikkoja.

...

Meidän kodin jouluvalmistelut ja joulupullan ohje

Ladataan...
ida ihana Kotona kaupungissa

Minulle joulua edeltävät viikot ja jouluvalmistelut ovat tosi tärkeitä. Koska olemme poikaystäväni kanssa varsinaiset joulunpyhät lapsuuden kodeissamme, olen halunnut tuoda joulua jo hyvissä ajoin omaan kotiimme.

Tänä vuonna minulla on ensimmäinen oma iso vihreä lattiakuusi. Valitsin siihen koristeiksi kultaisen latvatähden, kultaiset pallot ja punoksen. Vielä haluaisin leipoa...

Ei kiitos... mainoksia!

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Joulun lähestyminen näkyy ikävä kyllä myös postilaatikkoon kannetusta mainosten määrästä. Päivittäin tulevista muutamasta mainoslehdestä kasvaa jo viikossa iso pino. Postissa tulevat mainokset ovat pelkäksi haitaksi, ne ovat jätettä jo syntyessään. Ainakin meillä mainoslehtiset lentävät lukemattomina suoraan paperinkeräysastiaan, kun eivät kelpaa edes sytykkeeksi.  

Minulla on ollut...

Pentuarkea

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Elämä mullistui ihan täysin näiden pikku luppakorvien myötä. Tuuli sai tosiaan kaikkiaan 6 pentua joista 1 syntyi kuolleena.

Tämä neitonen muuttaa tulevaisuudessa Jyväskylään.

Pennut ovat puhtaasti beagleja, mutta kun tuo meidän vanha pappabeagle...

Tuulilla on vauvoja

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Moikka! 

 

Tuossa kuukausi sitten kävi niin että meidän rakas pikku Tuuli alkoi lihomaan ja kärsimään valeraskauden oireista. Me veimme koirulin eläinlääkärille ja ultra paljastikin että ei kyseessä olekaan valeraskaus vaan että Tuuli oli oikeasti tiineenä, ja pitkällä. Ensimmäinen kiima oli siis jollain ihmeen tavalla päätynyt tähän tilanteeseen. 

Nyt tilanne onkin että viimeisen parin viikon ajan meitä on ilostuttanut 5 ihanaa pientä beaglenpentua. Kaikki on mennyt...

Pages