Ruokaisa vesimelonisalaatti

Ladataan...

Meillä on tapana aina Nycissä ollessamme tehdä tällaista feta-vesimeloni-minttu-salaattia. Ystävämme Satu on sen joskus meille esitellyt ja siitä lähtien sitä on tullut tehtyä jokaisella reissulla. Se on ihanan raikas ja kevyt iltapala ja varsinkin kaiken pizza- ja hampurilaisähkyn jälkeen kaipaa jotain sellaista. Siinä ei ole siis mitään muuta kuin noita kolmea ainesosaa. Jostain syystä sitä...

Punajuurimureke

Ladataan...
Rooroo Reseptikirja

Tämän blogin takana kurkistelee reilu kolmekymppinen kotikokkailija, jolla on itsensä lisäksi ruokittavinaan myös kaksi miestä - yksi iso ja yksi pieni. Minä olen kaikkiruokainen, mutta miehistäkin isompi on kasvisskeptikko ja pienempi vasta harjoittelee elämää ei-nestemäisen ravinnon varassa. Blogin perustin, jotta siellä ja täällä arjen keskellä kehitetyt tai testatut reseptit tulisi koottua yhteen paikkaan. Jos niistä on jollekin toisellakin iloa, niin vielä parempi.

...

Ihanat muffinsit ilman sokeria & voita!

Ladataan...

Minun elämäni pähkinänkuoressa on töitä, koulua, kuntosalia, joogaa, netflixiä ja jos jotakin hössötystä tähän kaupanpäällisiksi. Siihen päälle kun pitäisi vielä syödä terveellisesti, jotta jaksaisi kaiken edellämainitun hoitaa. Terveellisyyden lisäksi arvostan kamalasti sitä, ettei ruoka ole tylsää rahkaa, kanaa ja riisiä päivästä toiseen. Nautiskelija kun olen.

 

 

...

Tasting: Kuivat omenat kopassa

Ladataan...

Koska näin syksyn tullen omenat maistuvat, mutta kotimaisia omenoita on turha maistella, sillä valkea kuulas on aina ykkönen, Randolfin hipat maistelikin suosikkiomenajalostettaan, eli omenasiidereitä. Tasting keskittyi tällä kertaa kaupan hyllyltä löytyviin kuiviin omenasiidereihin, joiden hintaluokka oli suhteellisen edullinen.

Siideri 1: Crowmoor Extra Dry...

Pages