Neljä syytä rakastaa the Deucea

Ladataan...
randolfinhipat Randolfin hipat

Sisältää spoilereita

Hämärähommista kertova the Deuce sopii hämäriin syysiltoihin! David Simonin luoma sarja sijoittuu 70-80-lukujen New Yorkiin ajankuvan taakse alistumatta. The Deuce kertoo parittajista ja paritettavista, vilunkiveikoista ja viinanjuonnista, vähemmistöistä vähättelemättä. Tässä neljä syytä, miksi rakastaa the Deucea:

...

Minäkin haluan sinne !

Ladataan...

Katsoin eilen ihanaa elokuvaa ( jonka olen nähnyt todella monta kertaa), Toscanan auringon alla. Inspiroiduin niistä maisemista, jälleen kerran. Aloin taas miettiä, että olisi niin ihana päästä niihin maisemiin. Minähän en ole milloinkaan ollut edes lentokoneessa,pitäisikö mennä?

Tekisinkö ensimmäisen lentomatkani noihin maisemiin? Kuka lähtisi mukaan? Ehkä kaverit haluavat vain paikkoihin, joissa on paljon turisteja, ns. perus matkakohteisiin. Ja minähän...

Simple Kind Of Man

Ladataan...

Olen aina nähnyt asiat hieman eri tavalla kuin viereinen kaveri.

Kun opettaja käski yläasteella tekemään esseen Velhosta ja Leijonasta kirjoitin metaforien merkityksestä. Enkä tarkoita sitä klassista "Arslan on Jeesus" vertausta.

Minä näin asian niin, että on kaappi, johon nuoret seksuaalisuutensa kukkaan puhkeamassa olevat ihmiset menevät. "Kaappiin" menee ensiksi kokemattomin eli nuorin, joka kohtaa "taikamaailman" jossa on miespukki. ...

Leffaklassikko: Liian paksu perhoseksi

Ladataan...

Mulla on selkeä muistikuva lapsuudestani, että äitini on puhunut jonkun kanssa elokuvasta nimeltään Liian paksu perhoseksi. Se on jäänyt epämääräisenä irrallisena asiana mieleeni, koska tuo nimi oli lapsen mielestä niin hassu. Siis miten niin liian paksu perhoseksi?? Mitä se tarkoittaa?? No, en itse tuota elokuvaa lapsuudessani nähnyt, joten kysymys jäi ilmaan leijailemaan.

Satuin jokin aika sitten törmäämään Hesarin artikkeliin nimeltä...

Rakkaus Muumeihin

Ladataan...

Muumit on mun juttu. Rakastan muumeja ja niiden tarinoita. Kuinka onnellisia muumit on huolen häiväää. Se tuo onnellisuutta ja turvaa.

Tove Jansson teki muumi tarinoita sodan aikaan ja siitä kaikki voivat kuvitella kuinka karua sota on. Tove Jansson taiteilija perheestä ja taide oli perheessä ensi sijainen asia. Tove jansson pienestä asti kuvitti asioita ja ehkäpä kirjoittinkin asioita. Olen keräillyt kaikki muumi kirjat ja tove jansson elämän kerran.

Muumilaakso on pohjomaiden...

73 kynsilakkaa ja muita random faktoja

Ladataan...
lottamiaa Sopivasti kesken

Heips! 

Olen Lotta Turusta ja halusin aloittaa blogin. Tykkään itse lukea x-määrä faktaa minusta postauksia, joten ajattelin, että tällä on kiva aloittaa. Blogini sopii parhaiten varmaankin lifestyle kategoriaan, koska aion kirjoittaa kaikesta mitä elämässäni on milloinkin meneillään. 

 

Mutta pidemmittä puheitta, 20 hauskanhassua ja vähän vakavampaa faktaa minusta:

1. Olen...

Pages