Tosca on yksi hienoimmista oopperoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jo kaksi vuotta kestänyt projektini tutustua oopperaan taidemuotona jatkuu yhä, ja tällä viikolla pääsin katsomaan Kansallisoopperan uuden tuotannon Giacomo Puccinin Toscasta.

Tarina sijoittuu vuoden 1800 Roomaan. Oopperalaulaja Floria Tosca (Aušrinè Stundytè) ja hänen rakastettunsa, taidemaalari Mario...

Onko salmiakkikansalaisesta vadelmaveneen kyytiin?

Ladataan...

Näytin luultavasti koomiselta jos edessä istuva kyytiläinen bussissa vähänkään seurasi. Ihankuin ketään normaalisti kiinnostaisi. Naapurin asiat. Paitsi että tottakai vähän kiinnostaa. Onko naapurilla tai vieruskaverilla olo paremmin kuin itsellä. Minä ainakin hihittelin ja virnistelin. En arvannut, että näin hauskaa olisi kirjan pituinen risteily makeispaatin kyydissä.

Loppulukemisen seuraksi piti teemaan sopivasti ostaa noita pehmeitä vadelmakarkkeja ja kaveriksi muutama musta...

Lahti-City

Ladataan...
Stefukingi Yks juttu vaan

Yhen jutun vaan haluisin kertoo. Siitä ku olin pystyttää meiän valokuvanäyttelyy Lahessa.

Oon siis Lahesta kotosin. Lahti-Citystä. Melkone paikka, etenki 90-luvulla. Aina piti kaupungilla pelätä et saako ite tai sit joku muu kohta turpaan. Lihamukii ei oltu vielä keksitty, ni ruokakulttuuri oli sitä et tissuteltii omenasiiderii Hakkiksen juurella. Hakkis on siis semmonen hakkapeliittapatsas siellä keskustassa. Oikeen hieno.

Sen lisäksi et oon Lahesta,...

HABITARE 2018 | HAKOLA

Ladataan...
sannieerika sannieerika

Tänä vuonna olin Habitaressa töissä Hakolan osastolla, eli hieman eri merkeissä messuilla kuin aiemmin! Oli kyllä ihan huippu viikko ja messuhin oli panostettu entistä enemmän. Vaikka kiirettä piti, oli ihana törmätä tuttuihin ja kierrellä osastoja monena päivänä vähän kerrallaan töiden ohella. Hakolan osasto voitti myös sisustustoimittajien valitsemana parhaan messuosaston, tämä oli ehdottomasti oikea valinta! Mieletöntä että sain olla mukana :)

...

Ensivaikutelma yliopistosta

Ladataan...
malpe Los días en Sevilla

Hola!

Tällä viikolla minulla alkoi kauppatieteen luennot. Sain valittua itselleni mieluisan lukujärjestyksen silloin sunnuntai-maanantaiyönä ja nyt kurssit eivät mene päällekkäin. Minulla on kolme kurssia, jotka ovat markkinointia, operatiivista johtamista ja informaatiojohtamista englanniksi. Otan vielä mahdollisesti innovatiivisen johtamisen, jos opettaja hyväksyy minut kurssille. Saan kaiken kaikkiaan 20-26 opintopistettä, mikä on ihan riittävästi minulle täällä. Opiskelen...

Epätarkan tarkkoja kuvauksia

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Tapasin kerran miehen, joka ei uskonut siihen, että jollain voi oikeasti olla huono näkö. Esimerkiksi sillä tavalla että tarvitsee rillejä. 

Musta tuntuu että jotkut ihmiset on vaan niin laiskoja, ettei ne jaksa tarkentaa niiden katsetta, hän sanoi. 

 

...

Kirjekaverit, niin helmeetä!

Ladataan...
Evelinda Jälkipuhe

Kirjeenvaihto oli huippujuttu teini-iässä ja jo sitä ennen! Kävin paljon leireillä ja reissuissa jo lapsuudessa, ja tuohon maailmanaikaan paras yhteydenpitotapa uusiin kavereihin oli kirjeitse. Olipa suloista vaihtaa kotiosoitteita heippojen hetkellä ja pitää huolta, ettei se lappu vaan hukkunut ja mahdollisuus kaveruuden jatkamiseen tuhoutunut sen myötä! Nuortenlehdissä julkaistiin myös kirjekaveri-ilmoituksia, ja tulipa sitä sähköpostiteltuakin jopa Tansaniaan saakka ilmoituksen...

Pages