Onko salmiakkikansalaisesta vadelmaveneen kyytiin?

Ladataan...

Näytin luultavasti koomiselta jos edessä istuva kyytiläinen bussissa vähänkään seurasi. Ihankuin ketään normaalisti kiinnostaisi. Naapurin asiat. Paitsi että tottakai vähän kiinnostaa. Onko naapurilla tai vieruskaverilla olo paremmin kuin itsellä. Minä ainakin hihittelin ja virnistelin. En arvannut, että näin hauskaa olisi kirjan pituinen risteily makeispaatin kyydissä.

Loppulukemisen seuraksi piti teemaan sopivasti ostaa noita pehmeitä vadelmakarkkeja ja kaveriksi muutama musta...

Hassuttelua ja hikoilua trampoliineilla (sis. linkin halvempiin lippuihin)

Ladataan...
ida ihana Kotona kaupungissa

Kaupallinen yhteistyö Offerillan kanssa

Tämän viikon kohokohtani oli ehdottomasti torstai-ilta, kun kävin poikaystäväni kanssa kokeilemassa Esport Extremeä Espoossa. Esport Extremen uusi Tapiolan aktiviteettiarena on halli täynnä trampoliineja ja erilaisia hyppypelejä ja köysiratoja.

Espoo extreme on suunnattu aikuisille ja kouluikäisille lapsille. Kaikki puiston extreme-huvit ovat käytettävissä hyppyrannekkeella,...

Podcast hullaannus

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Olen nyt syyskuussa hullaantunut täysin podcasteihin. Voisin jopa sanoa olevani koukussa.

Olen aina ollut sellainen että keskittyäkseni tarvitsen monta virikettä ympärille. Podcasteja tuleekin kuunneltua bussimatkoilla, töitä tehdessä, kotona ollessa, kaupassa ja milloin missäkin....

Lily <3 Podcast – Kuuntele kaikki inspiroivat Lily Talks -jaksot täältä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Lily Talks on viisas, oivaltava ja inspiroiva podcast Trendin ja Lilyn tekijöiltä. Jaksoissa Lilyn bloggaajat keskustelevat vieraidensa kanssa asioista, jotka puhuttavat juuri nyt.

Uusi jakso julkaistaan joka keskiviikko. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Psst. Löydät Lily Talksin nyt myös iTunesista ja iPhonen Podcastit-sovelluksesta.

...

Epätarkan tarkkoja kuvauksia

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Tapasin kerran miehen, joka ei uskonut siihen, että jollain voi oikeasti olla huono näkö. Esimerkiksi sillä tavalla että tarvitsee rillejä. 

Musta tuntuu että jotkut ihmiset on vaan niin laiskoja, ettei ne jaksa tarkentaa niiden katsetta, hän sanoi. 

 

...

Kaksi tarinaa ulkopuolisista kolmekymppisistä sinkuista

Ladataan...
super_matlis Overkoalified

Kirjojen lukemisessa parasta on henkilöihin samaistuminen. Joskus samaistumista osaa odottaa etukäteen ja haluaa lukea kirjoja ihmisistä, joiden arvelee muistuttavan itseä ja omaa elämänpiiriä, joskus taas haluaa päästä sisälle itselle täysin erilaiseen maailmaan.

Kuuntelin elokuussa loppuun Cheekin JHT – Musta lammas -elämäkerran ja luin jokin aika sitten Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu -romaanin. Molemmat...

Pages