7 x KIRPPISLÖYDÖT

Ladataan...
Siri H Still Life

 

H&M:n vaaleansininen kietaisumekko. Katselin tätä mekkoa H&M:n liikkeessä aiemmin kesällä mutta jostain syystä en kuitenkaan ostanut sitä. Mikä tuuri että mekko tuli vastaan kirpparilla! Paksuihin sukkahousuihin ja villapaitaan yhdistettynä tälle tulee ihan varmasti käyttöä myös syksykeleillä.

...

Virkattu merenneitoviltti vauvalle

Ladataan...

Jokin aika sitten ystäväni kysyi, jos voisin tehdä vauvalle sopivan merenneitoviltin, jonka hän antaisi lahjaksi oman ystävänsä vastasyntyneelle vauvalle.  Ainoat ohjeet olivat, että viltti olisi laventelin värisestä puuvillalangasta.

En ollut aiemmin tehnyt vastaavaa käsityötä, joten aloitin projektin etsimällä ideoita ja ohjeita netistä. Löysin monta upeaa työtä, mutta en kovin montaa ohjetta. Niinpä päädyin suunnittelemaan oman virkatun merenneitoviltin, jonka päätin esitellä...

Apua, olen syysuudistunut

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Pahin on tapahtunut. Musta on tullut se ihminen, joka uudistuu syksyllä ja freesaa elämäntapansa. Ja käyttää ällöjä sanoja kuten freesaa.

Se alkoi viattomasti loppukesästä, kun talokuumeilut ja kämppäkiirastulet ajoivat mut säännöllisen urheilun pariin. En vaan jaksanut jatkuvaa asuntohuminaa pääni sisällä, joten pakenin frisbeen heittelyn, trampoliinilla pomppimisen ja...

VÄRIÄ SYKSYYN!

Ladataan...
MungoAnna Mungolife

*Kaupallisessa yhteistyössä Sokos

Kun kesä muuttuu syksyksi ja talveksi, katoaa mun vaatekaapista kaikki värit. Oikeesti, kun katon monia mun syksyn ja talven asuja, ne rakentuu valkoisen, harmaan ja mustan ympärille ja joukossa on jotain kevyitä pastelleja ja ehkä viininpunaista. Villiä suorastaan. Kun...

Ihana merinovillainen pipo vauvalle

Ladataan...

Nyt kun talvi alkaa pikkuhiljaa lähestymään ja pipokausi on korkattu, niin täytyi ruveta etsimään hyvää ja laadukasta pipoa vauvalle. Olin katsellut pipoja mm. Gugguulta, mutta jotenkin en vaan lämmennyt niille. Tuntuu että jokaisella vastaantulevalla lapsella on sellainen päässään, mutta onhan ne todella suloisia.  

Meillä on muutamia lämpimämpiä pipoja talveksi mm. Mini Rodinin tupsupipo ja Gantin pipo, mutta halusin ehdottomasti merinovillaisen pipon näiden lisäksi. 

...

Pages