Kuka on peilin toisella puolen?

Ladataan...

Opin sunnuntaina paljon itsestäni, ammatistani sekä maailmasta, jossa elämme. ADD-aivoni käyvät vieläkin hieman kuumana käsitellessään sitä informaatiotulvaa, jonka toissapäivänä koin. Pieni sydämeni työstää edelleen niitä tunteita, joita tämän blogin sisältämien kuvien otto ja editointi minussa herätti. Minä uskaltauduin kameran eteen. Omana itsenäni. Ei ollut kyse mistään...

Jättineule <3

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mua naurattaa se, että kun mulla on ihania lämpimiä vaatteita odottamassa kylmiä syyskelejä, lämpötilat on lokakuussakin 20 astetta! Kuluneena kesänä sai käyttää bikineitä, shortseja ja kaikkia ihania kesähepeniä, joten olen itseasiassa ihan innoissani syysvaatteista.

Tälle paksulle neuleelle sää on oikeastaan just sopiva. Neule...

3 syksyn asua ja kuulumisia

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

Tämä syksy on ollut aika seesteistä ja mukavaa aikaa, ja aina silloin tällöin on jotain pientä, mitä odottaa. Esimerkiksi viime viikolla kävin elokuvissa  katsomassa sen A star is born -leffan töiden jälkeen, kun Aimé oli vapaalla ja huolehti neidin päiväkodista kotiin. Ostin oikein Candy Kingin karkkeja, kun ehdin syödä aimmin ostamani lakut jo edellisenä iltana. Minun herkkuvarasto on sellainen, että jos siellä joskus jotain on, on se tyhjennettävä asap. 

Viikonloput ovat menneet...

Pages