La fête de fiançailles : Ce qu'il faut porter

Ladataan...
persun persun

Quand il s'agit de conversations entre filles, ce sont ces trois petits mots qui nous font nous asseoir et prendre note. JE VAIS ME MARIER !!!!! Alors qu'un chant de cris joyeux remplit soudainement la salle et qu'un flot abondant de câlins s'affiche, nous ne pouvons nous empêcher de penser à l'infinie quantité d'événements qui rempliront maintenant avec bonheur notre calendrier social.

...

Aina ei tarvitse ostaa uutta

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

En halua jeesustella tai pilata kenenkään shoppailufiiliksiä. Olen itse ollut the shopper. Ostin vaatteita ja meikkejä, palkinnoksi, huvikseen, lohdutukseksi...hyvin harvoin tarpeeseen. Ostan vieläkin vaatteita ja asusteita uutena, enkä osaa esimerkiksi hyödyntää kirppareita.

The thing is, mä rakastan muotia. Se on mulla verissä...

Pikkujouluissa parasta on #ootd

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mietin, että onko liian aikaista alkaa miettiä pikkujouluasuja, mutta kun näin tällä viikolla kaverini kuuntelevan IG storyssään joululauluja...ajattelin että what the hell! Mulle parasta pikkujouluissa on lookkien suunnittelu...okei, ruoka ja tunnelma on yleensä aika jees myös.

Katsoin myös viikolla dokkarin Yves Saint...

TALVEN TAKKISUOSIKIT

Ladataan...
MungoAnna Mungolife

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

I have a serious thing for coats, oikeesti. Mulla on tosi paljon takkeja, mikä ei sinänsä mene hukkaan Suomessa, jossa takkia saa pitää melkeinpä 9 kuukautta vuodesta. Nytkin mentiin suoraan lämpimistä helteistä siihen, että on pidettävä lämmintä. Vähän ärsyttää, kun mulla on niin kivoja välikauden...

Pages