Neule - syksyn paras ostos

Ladataan...
janikamariella janikamariella

...Ja minä kun kuvittelin etten koskaan tulisi sanomaan näin! :D En todellakaan ole ollut neuleiden perään koskaan.. kunnes näin tämän neulepuseron riippumassa. Tää on vaan niin mukava päällä ja helppo yhdistää asuun kuin asuun. Ehkä kokemukseni neuleista on ollut se, että ne niin äkkiä menee huonoksi. Tässä laatu tuntuu olevan kyllä hyvä.

Lähdin siis shoppailemaan sillä tarkoituksella että löydän omien hieman erikoisempien jakkujen ja housujen seuraksi yksinkertaisempia puseroita....

Syksyn ihanin lakki

Ladataan...

Lähdin eilen illalla Kauppakeskus Ratinaan etsimään itselleni uusia mustia farkkua, koska vanhat Dr.Denimin farkkuni ovat yllätys yllätys revenneet haaroista. Nämä ovat olleet yhdet lempifarkuistani ja kaapista taitaa löytyä useampi pari näitä samoja korkeavyötäröisiä mustia Dr.Denimeitä,...

Jättineule <3

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mua naurattaa se, että kun mulla on ihania lämpimiä vaatteita odottamassa kylmiä syyskelejä, lämpötilat on lokakuussakin 20 astetta! Kuluneena kesänä sai käyttää bikineitä, shortseja ja kaikkia ihania kesähepeniä, joten olen itseasiassa ihan innoissani syysvaatteista.

Tälle paksulle neuleelle sää on oikeastaan just sopiva. Neule...

Aina ei tarvitse ostaa uutta

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

En halua jeesustella tai pilata kenenkään shoppailufiiliksiä. Olen itse ollut the shopper. Ostin vaatteita ja meikkejä, palkinnoksi, huvikseen, lohdutukseksi...hyvin harvoin tarpeeseen. Ostan vieläkin vaatteita ja asusteita uutena, enkä osaa esimerkiksi hyödyntää kirppareita.

The thing is, mä rakastan muotia. Se on mulla verissä...

Lukupäiväkirja 11 - Vie minut jonnekin

Ladataan...

Ensimmäinen kirja jonka Laura Honkasalolta luin oli Siskoni, enkelinluinen tyttö. Muistan lukeneeni teoksen useita kertoja ja käyttäneeni sitä yhdeksännen luokan syvemmän kirja-analyysin tekemisessä. Olen edelleen analyysistä ylpeä; se oli kymmenen sivua paksu nide kuvitetulla kannella, ja muistan saaneeni siitä erinomaisen arvosanan. Jos se olisi säilynyt nykypäivään asti, esittelisin sitä mielelläni kaikelle kansalle. Asiat ovat kuitenkin katoavaisia.

Myös kirjat Metsästä tuli...

Pages