Jos elämä olisikin peliä?

Ladataan...
Nypä Karvasta ja makeaa

Entä jos elämä olisi peliä? Jos kulkisit pitkin pelilautaa ja pyrkisit niihin parhaisiin pisteisiin, voittajaksi?

Koukuttuisitko?

 

Kuvitellaan hetki:

 

Uusi koko perheen extremepeli jossa osallistujien määrää ei rajoiteta, uusi pelajaa voi liittyä peliin missä vaiheessa tahansa, osa tippuu pois. Ehkä omasta halustaan, ehkä tahtomattaan. Kuka voittaa, kuka häviää? 

 

Haastavuudestaan huolimatta peli on säilyttänyt suosionsa ja pelin pariin...

Odottelua

Ladataan...
Mariliini Pieniä toiveita

Noniin, ajattelin tulla tännekin päivittämään ”väliaikatietoja”. 

 

Viime postauksessa kerroin Pregnylistä, jonka olisin pistänyt irrottamaan follikkelin mikäli ovulaatio ei itsestään olisi käynnistynyt. Vahva kahden viivan ovulaatio testiin kuitenkin piirtyi, joten irrotuspiikki sai jäädä odottamaan seuraavaa mahdollista kiertoa.

 

(Seuraa melko yksityiskohtaista tekstiä lugesteronin käytöstä, skippaa loppuun mikäli et aivan kaikkea tahdo tietää.. :D)...

Tältä meillä oikeasti EI näytä eli kotimme stailaajan silmin

Ladataan...

Nyt pääsette kurkistamaan nykyiseen kotiimme ja sen sisustukseen. Nämä kuvat ovat olleet Etuovessa vapaasti kaikkien katsottavana asunnon myyntiaikaan, joten mitään sensaatiomaista paljastusta näiden julkistamiseen ei liity. Hehe.

 

Näyttääkö meillä oikeasti tältä?

Viime aikoina blogeissa on ollut hauska postausketju "Tältä meillä näyttää oikeasti...

#Onko pakko jaksaa#ei, mutta päivä kerrallaan me jaksetaan!

Ladataan...
Nypä Karvasta ja makeaa

Millä mitata eletty elämä, sen laatu ja onnistuminen?

Pitkiä polkuja olen kulkenut, ajoittain yrittänyt mennä sieltä missä aita on matalin. Epäonnistunut rajusti mutta välillä olen luikahtanut helpolla, kuin varkain.

Ei minua ole helpolla päästetty, olen käynyt polvillani monta kertaa. Se kasvattaa, paskapuhetta!

 

 

Mutta huomaan, etten...

Tällä viikolla tapahtunutta

Ladataan...
carlab Carla B

Ollaan ulkoiltu muutamaan otteeseen omalla pihalla ja Kauniaisten keskustan leikkipuistossa. Gia ei erityisesti tykkää keinumisesta vaan yrittää kiivetä sieltä lähes heti pois. Hiekkalaatikkokaan ei innosta ja siellä istua tönötetään hetki jonka jälkeen kiivetään syliin.. Sen sijaan kaikki liukumäet ja niiden portaat kiinnostaa ja...

Ihana merinovillainen pipo vauvalle

Ladataan...

Nyt kun talvi alkaa pikkuhiljaa lähestymään ja pipokausi on korkattu, niin täytyi ruveta etsimään hyvää ja laadukasta pipoa vauvalle. Olin katsellut pipoja mm. Gugguulta, mutta jotenkin en vaan lämmennyt niille. Tuntuu että jokaisella vastaantulevalla lapsella on sellainen päässään, mutta onhan ne todella suloisia.  

Meillä on muutamia lämpimämpiä pipoja talveksi mm. Mini Rodinin tupsupipo ja Gantin pipo, mutta halusin ehdottomasti merinovillaisen pipon näiden lisäksi. 

...

#onkopakkojaksaa? On, koska muutakaan vaihtoehtoa ei ole.

Ladataan...
kks Kaikesta kyllä selviää

 

Suuri joukko lastensa omaishoitajia – kaiken ikäisiä naisia ja äitejä – on tänäkin aamuna noussut uuteen päivään. Osa heistä levänneinä, osa jotenkuten torkkuneina ja osa läpi yön valvoneina. Omaishoitaja tekee ympäripyöreää päivää ja sen rankkuus riippuu lapsen terveydestä ja voinnista. Jotkut omaishoitajat tekevät niin paljon työtä...

Pages