Ihana merinovillainen pipo vauvalle

Ladataan...

Nyt kun talvi alkaa pikkuhiljaa lähestymään ja pipokausi on korkattu, niin täytyi ruveta etsimään hyvää ja laadukasta pipoa vauvalle. Olin katsellut pipoja mm. Gugguulta, mutta jotenkin en vaan lämmennyt niille. Tuntuu että jokaisella vastaantulevalla lapsella on sellainen päässään, mutta onhan ne todella suloisia.  

Meillä on muutamia lämpimämpiä pipoja talveksi mm. Mini Rodinin tupsupipo ja Gantin pipo, mutta halusin ehdottomasti merinovillaisen pipon näiden lisäksi. 

...

Lomalla Rovaniemellä

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

Meidän parin viikon Suomi-loma oli aika monivaiheinen. Ei se ollut sillä tavalla kamalan hektinen, vaan mukavasti touhua ja vastapainona rentoilua. Semmosta tyhjää aikaa olin varannut aivan tarkoituksella, sillä joskus on saattanut käydä niin, että haluaa tehdä ihan kaikkea mahdollista "kun kerran täällä ollaan" ja sitten sitä on ihan loppu, kun palaa takaisin kotiin Dubliniin.

Lensimme Neelan kanssa kahdestaan Suomeen ja Aimé lensi sitten viikkoa myöhemmin. Loma alkoi Rovaniemeltä,...

En tiedä, mitä tahdon -ikä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Keskustelu siitä, onko vanhempien hermoja raastava ikä taaperoajan jälkeen uhma- vai tahtoikää, on täysin turhaa. Kyseessä on tarkalleen ottaen en tiedä, mitä tahdon -ikä.

Se ilmenee loputtomina ja vaihtelevan turhauttavina keskusteluina, joissa vuorotellen tahdotaan ja ei tahdota jotain ja lopulta tahdotaan ja ei tahdota sitä kyyneleet poskilla.

...

Yllätys matka Poriin

Ladataan...

Kuten kerroin teille aiemmassa postauksessa niin olimme 
​18-19.8 Porissa viettämässä poikien isän synttäreitä etukäteen.
​Tarkoitus meillä oli ekana mennä junalla hämeenlinnasta sinne
​mutta tulin sitten toisiin aatoksiin kun kummiskin tuttuja nähtiin 
​samalla reissulla vaikka kaikki siinä lähettyvillä olisikin ollut.

​Ensimmäisenä Poriin päästyämme suuntasimme Nesteelle kahville
​Oliverin kummitätin kanssa jota ei oltu nähty ties aikoihin...

Aitoa arkea ja kuvia puhelimesta

Ladataan...

Puhelimella tulee otettua enää hyvin vähän kuvia. Se ei ole kivaa, kuvista ei tule niin hyviä eikä siinä vaan ole minulle mitään fiilistä. Kun katson puhelimeni kuvia, niiden valo on pielessä, ne ovat tärähtäneitä eikä niissä ole oikeastaan mikään "oikein" paitsi tärkeimmät, minun rakkaani. Ja aidot hetket joita ei ole tehty kuvaa, blogia tai mitään varten. Ajattelin, että kun blogi alkaa nykyään täyttymään kameralla otetuista kuvista ja kirjoituksista kuvaamiseen liittyen, on pakko palata...

Töissä taaperon äitinä - onko pakko jaksaa?

Ladataan...

Lilyssä on käyty hyvää keskustelua teemalla #onkopakkojaksaa? työssä jaksamisesta etenkin nuorten naisten näkökulmasta. Itse en ole enää nuori, mutta elämäntilanteeni on aika lailla sama kuin monella nuoremmalla naisella sikäli, että olen pienen lapsen työssä käyvä äiti. Ajattelinkin ottaa tähän keskusteluun hieman omanlaiseni näkökulman, joka...

Pages