Peruna- ja päärynäteatteria

Ladataan...

 

Meillä syödään niin kaupan soseita, kuin itsetehtyjäkin. Olen yrittänyt tehdä pakkaseen kerralla ison satsin sosetta ja otan niitä sieltä sulamaan aina edellisenä päivänä. Kaupan soseita löytyy kaapista kuitenkin lähes aina, koska ne on näppäriä kiireessä ja evääksi. 

 

 

Nyt kaupoissa on runsaat valikoimat edullisia hedelmiä. Esimerkiksi mangot ovat nyt...

Gluteeniton suklainen Barbie-kakku ja vinkit kakkukuvien käyttöön

Ladataan...

 

Meillä vietettiin Haitulan 5-vuotissynttärit kavereille Leon Leikkimaassa, missä muksut pääsivät sydämensä kyllyydestä herkuttelemaan, riehumaan ja touhuamaan. Sululais- ja kummisynttärit pidettiin tuttuun tapaan kotona. Usein olen noille synttäreille leiponut tyttären toiveiden mukaisen kakun. Tällä kertaa hän halusi ensin keijuaiheisen kakun, mutta...

Mistä saada voimavaroja vanhemmuuteen?

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Viime talven uupumuksen jälkeen olen työstänyt uudestaan omia voimavarojani vanhemmuudessa. Olen ollut kiinnostunut tunnetaidoista, mindfulnessista ja myötätuntoisesta vanhemmuudesta äitiyteni alkumetreistä lähtien. Olen lukenut ja harjoitellut, muuttanut ajatuksiani ja toimintaani, mutta en missään nimessä ole vielä valmis. En usko, että näissä asioissa voi koskaan olla valmis....

Ensimmäiset päivät vauvan kanssa

Ladataan...
emmilaakkonen Emmi Laakkonen

Hieman tuli hiljaiseloa tänne blogin puolelle. En muistanutkaan kuinka intensiivisiä ne ensimmäiset päivät vauvan kanssa ovat ja kuinka sitä uppoutuu ihan siihen vauvakuplaan. Tämän lisäksi tekemistä tuntuu olevan aivan uskomaton määrä kahden näin pienen kanssa. 

Miten meillä on sitten mennyt?

Vauva syntyi viimein viikoilla 41+0 eli 11.10. Kirjoitan vielä...

Vuorotyö jouluna

Ladataan...
Nypä Karvasta ja makeaa

Vaikka jouluun on vielä aikaa, edes lumi ei ole vielä ehtinyt peittää vasta pudonneita lehtiä, on meillä aloitettava joulusuunnitelmat. Vuorotyö sairaalassa, jossa on päivystystoimintaa ja joka on avoinna 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä, on aina joku töissä. Arkena, sunnuntaina, juhannuksena ja jouluna.

...

Hei!

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Hei kaikille!

Olen yksi tämän eko-arkea. -blogin kirjoittajista.

Uskon, että jokainen voi omilla valinnoillaan tehdä tästä maailmasta hieman paremman paikan elää ja olla - sekä itselleen että muille.

Olen monipuolisesti maailmasta, elämästä, kulttuurista, ihmisistä ja asioista kiinnostunut positiivikko, neljänkympin kriisistä hengissä selvinnyt uusperheen...

Miltä raskaus tuntuu - ja näyttää

Ladataan...

Viikonloppuna juhlittiin babyshowereitani. On siis aika kirjoittaa raskausajasta, nyt kun vielä olen raskaana. ;) 

Monella ystävälläni on ollut vaikea raskaus. Olinkin jo vähän ehtinyt pelätä, että oma raskaus olisi yhdeksän kuukautta saikkua. Ensin kauhea pahoinvointi, sitten liitoskivut ja ennenaikaiset supistukset, ja loppuvaiheessa selkäkipu ja nukkumisen estävä...

Vihdoin!

Ladataan...
Minna Oksa Mamin Päiväkirja

 

Moi!

Oon jo pitkään haaveillu blogin kirjoittamisesta ja nyt vihdoin sain aikaseks perustaa tän, jännää! 

Voisin kertoa jotain meistä, eli meidän perheeseen kuuluu Teemu 22v, Nanette 10kk & minä eli Minna 21v. Teemu käy töissä ja me tytöt ollaan kotona. 

 

Ajattelin kirjotella tänne ihan vaan arjesta ja kaikesta mitä nyt koskaan tuleekaan mieleen,...

Lecco ja kenkäkuningatar

Ladataan...
ingis8 Haalistunut karttapallo

Viime perjantaina teimme Iselinin kanssa retken Leccoon. Halusimme piipahtaa Hennesissä mutta emme halunneet juuttua Milanon viikonloppuruuhkaan, jotein ajoimme Leccoon. Lecco on Comoa paljon pienempi kaupunki, eli emme haluaisi asua siellä pysyvästi vuoden ympäri, mutta Leccon puoli Comojärvestä on paljon Comoa kauniimpi niin sinne on kiva piipahtaa!

...

Pages