Raskauteni

Ladataan...
monavesanto Heaven on Earth

Heippa taas!

Ajattelin nyt tehdä postauksen raskausajastani, kaikkia tämä ei välttämättä kiinnosta, mutta kuuluu olennaisesti kuitenkin omaan tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni. 

Aloitetaan vaikka kertomalla, että tämä vauva oli täysin suunniteltu, haluttu ja rakastettu heti alusta alkaen. Minulta poistettiin ehkäisykapseli marraskuun viimeisenä päivänä 2017. Positiivisen raskaustestin tein 6.4, enkä millään voinut uskoa sitä todeksi, joten se ei todellakaan jäänyt vain yhteen...

24+0

Ladataan...
Mar Mar Inhale, exhale

Huomenta!

Tänään iltavuoroon ja sit huomenna lähetää miehen kanssa joululahjaostoksille. Tänää on 24 viikkoa täynnä ja jotenkin oon kovasti oottanu et rv 25+0 tulee, jotenkin sen jälkeen kaikki vaan lähenee ja lähenee. Muistankohan pakata lähempänä synnytystä sen sairaalalaukun, jonka esikoisesta unohdin kasata ja sit hirmu supistuksissa keräilin kaikkea roinaa päättömästi mukaan. Hain viime viikolla äitiyslomani ESS:ssä pomon hyväksyttäväksi, se alkaa jo parin listan päästä, 26.2. ...

Kuulumisia

Ladataan...
Röpö Salayrittäjä

Kirjoitin isänpäivän jälkeen kännykän muistikirjaan pitkän paatoksen sen hetken tunnelmista. Isänpäivä, joka meillä piti olla ensimmäinen, siirtyi siis vuodella eteenpäin. Mutta tunnelmat meillä ovat tosi hyvät nyt. Mahassa myllää päivittäin tyyppi, joka rakenneultrassa tarkistettiin olevan kunnossa. Ja sukupuolikin oli se mitä olin...

Ajatuksia

Ladataan...
Elsakoo Wanna-be Mama to-Be

Heti alkuun täytyy kommentoida edellisen postauksen jälkikirjoitusta Inocapseista. Tosiaan hedelmällisyyteen positiivisesti on tutkittu vaikutusta olevan nimenomaan myo-inositolilla, mitä nämä nyt popsimani kapselit sisältävät todella paljon. Inositolia myydään monenlaisina valmisteina, mutta niiden sisältämästä inositolilaadusta ja -määrästä en osaa sanoa yhtään mitään.

Erilaisia ajatuksia on tuon alkukuun poliklinikkakäynnin jälkeen...

Nyt se alkaa

Ladataan...
Elsakoo Wanna-be Mama to-Be

Eilen se sitten vihdoin oli - ensimmäinen käynti lapsettomuuspoliklinikalla. Sanottakoon heti alkuun, että minä olen aina vieroksunut julkista terveydenhuoltoa ja käyttänyt ikäni pääasiassa yksityisten lääkäreiden palveluja (kiitos äiti ja iskä, kun olette minut aikanaan hyvin vakuuttaneet). Käynti keskussairaalassa oli kuitenkin todella positiivinen yllätys. Aika ei ollut myöhässä, lääkäri ja hoitaja olivat lämpimiä ja selittivät kaiken huolella.

...

Munatorvien aukiolotutkimus

Ladataan...
Wannabe äiti Wannabe Äiti

Ai että. Oli se hauskaa.

 

No ei niinkään. Tuntu aika ikävältä. Eka leviteltiin kaikki auki siihen lääkärin eteen, sitten tungettiin katetria molempiin munajohtimiin ja tuupattiin ruiskulla perään vettä ja ilmaa. Ultralla tsekattiin, että kaikki tulee poiskin.

Ei sattunu, mutta oli mielestäni liioittelua, et lääkäri vertasi huvipuistokäyntiin. Ei kyllä ajanu samaa asiaa, vaikka kuinka rullasivat mua ylös ja alas siinä pedissä.

 

Ja eihän siellä ollut mitään...

22+3

Ladataan...
Mar Mar Inhale, exhale

Meillä on kotipäivä, lämmitetään takkaa, vaihdetaan lakanat, odotetaan että lunta sataa lisää että päästään mäenlaskuun <3 

Kävin eilen neuvolassa, kaikki kunnossa, paitsi muutaman mittauksen tuloksena sf-mitta huitelee 27cm..Joten sain ajan parin viikon päähän. Esikoisesta oli rv 24 sf-mitta 22cm ja sekin maha kasvoi isoksi, vaikkakin vauva oli pieni <3 Huolta ei siis tästäkään ole! 

Kipuja ei ole ilmennyt, paitsi öisin jos rakko on liian täynnä, silloin alavatsaa sattuu...

Pages