Vaaleanpunaisen vauva-arjen sijaan tuli babyblues

Ladataan...
rilla Hymyillen.

Moikka! 

Äitiys on hirveän ristiriitaista! Samaan aikaan kun sydän meinaa haljeta kaikesta rakkaudesta mitä tuntee tuota pientä ihmistä kohtaan, mieli on kuin vuoristorataa: välillä tullaan kiitämällä alas. Samaan aikaan on ihan kamala olo ja itkettää ja kuitenkin tuo pikkuihminen parasta maailmassa. 

Kun vauva vihdoin syntyi, mä...

Päivän saldot

Ladataan...
emmilaakkonen Emmi Laakkonen

yhdet leikkitreffit

1x Picnicin salaatti

monta piparia

1x Muumijoulukalenterin suklaa

1x huonosti nukkunut vauva

1x valmissoselounas taaperolle

monen monta vaihdettua vaippaa

1x muskarin joulujuhla, jossa koettiin V:n ensimmäinen "esitys"

1x koneellinen pyykkiä

1x puhelu parhaan ystävän kanssa

aika monta taaperon...

Onko äitiyslomalla tylsää

Ladataan...
-AnneMari- AnneMarin päivät

Onko äitiyslomalla tylsää, on lause mihin tulee välillä törmättyä eri tilanteissa. Lause voi olla ystävän kysymys lounaalla, se voi olla oma ajatus sateisena ja harmaana päivänä, se voi olla keskustelupalstojen otsikko tai vauvalehtien kysely. Mistä ne arkipäivät koostuvat, kun suurin osa lähipiiristä ja ystävistä on töissä. Onko se päivästä toiseen leikittämistä, ulkoilua, vaipan vaihtoa, nukuttamista, syöttämistä, imettämistä, siivoamista, Netfliksiä ja perässä juoksemista...

Kun vauva pissasi päälleni osa 75 ja muita hulluuksia

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tajusin tänään katsoessani kaaressa suihkuavaa pissaa, että olen henkisesti sekaisin. Vauvani oli hoitopöydällä ilman vaippaa ja minä istuin vessanpöntön kannen päällä (istumme usein vessassa, sillä se on paikka jossa vauva jostain syystä viihtyy). Ja siinä katselin taas kuinka hienossa kaaressa pissa suihkusi vessan matolle asti. Wau upeaa, noin pitkälle ajattelin ja nauroin. Eikä kyseessä...

Ystävät, babyshoweria ei ole pakko järjestää

Ladataan...
Linnea Manner Mama Manner

 

Olen ollut elämässäni vain yksillä babyshowereilla, reilu vuosi sitten ennen kuin ystäväni synnytti. Tiesin, että kuvioon kuuluu yllättää mama, syödä hyvin ja tuoda vauvalle ja kenties äidillekin jotain lahjaksi. Mahdolliset ohjelmanumerot olisivat jotain vauvan nimen arvailusta pilttiruokien maistelemiseen. Ihan mukavaa, mutta onko kaikki hössötys...

Mikä vauvavuodessa uuvutti?

Ladataan...

Vauvavuosi on rankka monesta syystä. Jos kyseessä on ensimmäinen lapsi, se tuo mukanaan täydellisen elämänmuutoksen ja siitä seuraavan kriisin, vastuun uudesta perheenjäsenestä ja yleensä myös univelkaa. Olen viime aikoina pohtinut paljon sitä, miksi itse koin aika täydellisen aallonpohjan, kun vauva oli n. yhdeksänkuinen.

Pyrkimys jatkaa kuin aina...

Haltiala - erilaisia kokemuksia stadin lapsille

Ladataan...
Inkkariini11 Dare To Dream

Meidän koti-ovelta menee 15 minuuttia autolla ja reilu 40 minuuttia julkisilla vantaalla sijaitsevalle Haltialan tilalle. 

"Haltialan tilalla on monia kotieläimiä, kuten lehmiä, lampaita, sikoja ja kanoja. Ne ovat kesästä syksyyn ulkona, jolloin niitä pääsee piha-alueella katsomaan aamusta iltaan. Muun osan vuotta eläimet ovat sisätiloissa. "

Minusta on aivan ihanaa, että lähellä on näin ihana paikka. Joka on...

Elävienkirjoissa

Ladataan...
carlab Carla B

En edes tiedä mistä aloittaisin, tai suoraan sanottuna mistä kirjoittaisin. Saan hetkellisesti jostain ajatuksesta kiinni, kunnes se leijuu jonnekin ulottumattomiin. On ideoita ja aiheita, mutta ei energiaa toteuttamiseen. Tuntuu etten oikein ole tässä maailmassa vielä kiinni. Jetlag, siinä syy.

Matkustaminen on ihanaa, mutta...

Pages