Talvivaatteet lapsille

Ladataan...
SuviS SuviS Lifestyle

Ilmat alkavat sen verran viilentyä, että ajatukset väistämättä alkavat olla talvivaatteissa. Vielä taapero on pärjännyt softshell puvussa ja lämpimimpinä päivinä kevyemmässäkin puvussa, mutta ei mene kauaa kun puvun alle voisi laittaa merinovillaa ja kohta jo vetäistä toppaakin päälle. 

Lapsille olen hankkinut jo suurimman osan talvivaatteista. Kannatan kerrospukeutumista. Jos lähtisi aivan pukeutumisen alusta asti liikkeelle, merinovillahan olisi ihoa vasten aivan paras. Meillä...

kymmenen kuukautta

Ladataan...
puro koivun oksaan korkealle

Ohhoh, kylläpäs nyt päivitän. Kiitos ja anteeksi!

Istun tällä hetkellä kahvilassa yksin valtavan kahvileilin kanssa. Olisin oikeasti halunnut lemonade-juoman, mutta niitä myytiin vaan valmiiksi muovimukeihin tehtynä, joten en ottanut sellaista. En nyt sitten oikeasti enää tiedä oliko se ympäristövalinta vai ei, koska ei tuo kahvikaan mikään ekoteko ole. Noh, ainakaan muovijätettä ei nyt syntynyt. 

Vietin aamupäivän käymällä käsihieronnassa, mihin sain lahjakortin...

Täydellinen kirja jokaiselle vanhemmalle

Ladataan...
mamafinlandesa Mamá finlandesa

Sain vinkin kaveriltani kirjasta, joka auttaisi minua selviytymään uhmaikäisen tyttäreni kanssa. Olin jo aikaisemmin ajatellut ottavani kokeiluun Bookbeatin ja näin tein sillä tiesin kirjan löytyvän sieltä. Aloitin uuden iltarutiinin kirjaa kuunnellen. 

Sanotaanko näin, että ihana tyttäremme osaa olla välillä todella hermoja kiristävä ja kärsivällisyyden rajoilla mennään päivittäin ja monesti. Nyt kun 2-vuotis syntymäpäivät lähenivät alkoivat myös uhmakohtaukset voimistua. Huomasin...

mitä meille pitäisi kuulua ja miksi sitä ei kuulu

Ladataan...
puro koivun oksaan korkealle

Olen jo monta päivää haaveillut, että ehtisin tulla tänne kirjoittamaan sellaisen mitä-meille-kuuluu-lillerilalleri -postauksen, mutta edes siihen ei ole tuntunut olevan aikaa! 

Päivienhän kuuluisi kulua pakatessa, koska muuttoon on enää kaksi viikkoa (!!!!), mutta edelleenkään ei olla pakattu yhtään mitään. Hups. 

Mies on tässä ihmeellisellä viiden päivän vapaaputkella (ei saa tottua tähän liikaa, tämä on hyvin poikkeuksellista) ja sehän pitäisi käyttää muuton...

Äitiyspakkauksen käyttöohjeet brittivanhemmille

Ladataan...

Äitiyspakkaus taas otsikoissa ulkomailla: Suomalaiskeksintö voi olla vauvalle vaarallinen, varoittaa professori brittivanhempia

"Laatikko voi syttyä tai vettyä, eivätkä vanhemmat näe umpilaatikossa nukkuvaa vauvaa, varoittaa kätkytkuolemien asiantuntija. Skotlannissa äitiyspakkauksesta tuli keväällä poliittinen lyömäase."

...

Pages