Ylisuorittaja

Ladataan...
pipsa.p Mammaswingaa

 

Minä olen ylisuorittaja, kotona ja työelämässä. Parisuhteessa ja äitiydessä. Entinen yrittäjä, joka tekee niin kauan kuin jaksaa, ja vaikken jaksaisikaan, yritän silti. Menneisyyden taakkana on 18v sitä lajia ja saman mittainen avioliitto jossa oli selkeät roolit, minä kot ja lapset, mies työ ja raha-asiat. Siirryin nykyiseen työhöni seitsemän vuotta sitten kun sain liiketoiminnan myytyä enkä päivääkään ole katunut, kumpaakaan lopettamispäätöstä.

...

Kurkkaus asuntolaan

Ladataan...
ennallaan Notes on a city

Tervetuloa asuntolaan! 

Tärkeä homma, sano aina aulasedälle moi. Tai päivää. (Tai toivota hyvää huomenta kello viis iltapäivällä niinku minä eilen.) Kaikki muutkin sanoo, sekä lörpöttelee muutenkin herra mister aulavartijan kanssa. Harmittaa etten osaa serbiaa, aulasetä vaikuttaa aika velikullalta! 

Ja sitten aulasta...

Dingeli dong

Ladataan...
Hilda Bipopään päiväkirja

Heipsansaa!

Kuten osa on saattanut huomata Facebookista, meikälikka on pudonnut jokin aika sitten sinkkukinkuksi. En avaa asiaa enempää, mutta asia ei ollut mulle yllätys. Siis ollenkaan. Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Hehe. Nyt sitten elelen jonkin aikaa yksikseni, vapaana kuin taivaan lintu ja blaa blaa blaa. Blaah blaah ja blaah. Oikeasti tahtoisin löytää sellaisen, jonka kans on hyvä olla, voin olla seko minä ilman, että hän häpeäis mua ja joka lähtis mun...

Vapauden ja vahvistumisen aika: Täysikuu Neitsyessä ja Kheiron liikkeellä

Ladataan...

Okei, ihan ensin annettakoon hörhövaroitus. Jos et ole kiinnostunut astrologiasta, skippaa tämä postaus. 

Toisekseen: en todellakaan ole astrologi ja pahoittelen mahdollisia väärinymmärryksiä. Taivaankappaleiden liikkeet ovat kuitenkin kiehtoneet minua jo jonkin aikaa, ja jotain perää niissä ehkä on. Mitä enemmän perehdyn...

Omaksun itseni tunneälykkääksi

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Tunneälykkyys oli sanana minulle aivan uusi tuttavuus vielä muutama viikko sitten. Päätin tutkia ja ottaa heti selvää että mitä se on? Mitä tarkoittaa, kun sanotaan, että joku on tunneälykäs ihminen? Onko sillä mitään tekemistä älykkyyden kanssa, entä tunteiden? Onko se sitä, että tunnistaa omat tunteet, niiden vaihtelevuuden - tunteiden vuoristoradan - ja osaa myös hallita niitä?

Halusin listata teille millainen ihminen on, kun hän on tunneälykäs. Itse ainakin...

Pages