Angels

Ladataan...

Enkelinsiipiä, jalokiviä ja alusvaatteita. Vuoden 2018 Victoria`s Secret fashion shown kuvat on julkaistu. Rakastan kimallusta ja hepeneitä, joten lumoutuneena katsoin läpi kaikki nämä hurmaavat asut, joista ei näyttävyyttä puuttunut.

Romee Strijd on ehdottomasti yksi kauneimmista enkeleistä...

Suorittaminen - Kiira Ehjäksi Särkynyt

Ladataan...

Luin tai tietenkin kuuntelin Kiira Korven elämästä kertovan kirjan Kiira Ehjäksi Särkynyt (Jere Nurminen 2018). Kirjassa Kiira kertoo kipeästä kasvutarinastaan. Siitä, miten hän suorittaa asioita, asettaa tavoitteita ja suorittaa itsensä niihin vaikka väkisin.

Hänelle herätys tämän kaltaisen ajattelutavan ongelmista tuli kuitenkin ajan ja...

BENJAMIN PELTONEN COSMOPOLITANIN KUVAUKSISSA - NÄITÄ KUVIA ET NÄHNYT LEHDESSÄ

Ladataan...
CRISTA REPO CRISTA REPO

Kuvasimme Benjamin Peltosen viime heinäkuussa nyt Cosmopolitanissa ilmestyneeseen juttuun. Lehtikuvauksissa tulee usein paljon enemmän hyviä ruutuja, kuin mitä lehdessä pystytään julkaisemaan. Tässä siis muutamia otoksia kuvauksista, joita ei nähty Cosmossa! Jutun stylauksen ideana oli syksyn miestenmuodin trendivärit; harmaa,...

Tosimiesten sananvapaus on vaarassa

Ladataan...
Tiina T Tiina The Feminist

Sananvapautta koetellaan nykyisin jatkuvasti. Viimeisin esimerkki sen rajoittamisesta on tietysti Timo Soini, joka osallistui Kanadan Ottawassa kynttilävigliaan abortin ”uhrien” puolesta ja kirjoitti plokissaan, että Argentiina on hieno maa, kun maan senaatti oli kieltänyt abortin. Kirjoituksen lopussa oli pusuhymiö.

Torstaina neljä oppositiopuoluetta esitti epäluottamusta Soinille tämän...

Kaksi tarinaa ulkopuolisista kolmekymppisistä sinkuista

Ladataan...
super_matlis Overkoalified

Kirjojen lukemisessa parasta on henkilöihin samaistuminen. Joskus samaistumista osaa odottaa etukäteen ja haluaa lukea kirjoja ihmisistä, joiden arvelee muistuttavan itseä ja omaa elämänpiiriä, joskus taas haluaa päästä sisälle itselle täysin erilaiseen maailmaan.

Kuuntelin elokuussa loppuun Cheekin JHT – Musta lammas -elämäkerran ja luin jokin aika sitten Sisko Savonlahden Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu -romaanin. Molemmat...

Ennen oli kaikki paremmin

Ladataan...

Mestareiden liigan pelit alkoivat eilen. Rahaa on kuin roskaa, sillä minunkin kotitalouteeni oli yllättäen ilmestynyt tunnukset myös CMore-palveluun. En ota kantaa peleihin, sillä nyt vasta pallotellaan. Huomasin kuitenkin pikku konservatiivin nostavan päätään matsia seuratessa.

Viime vuonna pelit näkyivät Viaplayn kautta. Oli tutut Ville, Pasi ja Miguli. Oli hyvää meininkiä, läppää ja vapautunut tunnelma. Istuttiin lähekkäin, niin että Pasin sylkipisarat lensivät toisten rinnuksille...

Pages