Kun raha pelottaa

Ladataan...

Raha. Tuo koko elämää ja yhteiskuntaa kannatteleva välttämätön paha. Miten me siihen suhtaudumme? Hallitseeko se meitä vai hallitsemmeko me sitä?

Pidimme tiimin kesken tavoitepajan. Päädyimme laatimaan yrityksellemme sekä käytännön tavoitteita että rahallisia tavoitteita. Kun tuli aika asettaa liikevaihtotavoite tulevalle vuodelle, esiin nousi erilaisia pelkoja ja epävarmuutta rahan tekemisen suhteen...

Bloggaaja, näin merkitset kaupalliset yhteistyöt

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Blogeissa tehtävät mainoskampanjat ja erilaiset kaupalliset yhteistyöt lisääntyvät jatkuvasti. Yhteistyöstä kertomisen tavat lukijoille ovat olleet melko kirjavia siksi, että yhteisiä käytäntöjä ei ole vielä ehditty luoda. Bloggaajat ovat tahoillaan ratkoneet asiaa monilla hyvillä tavoilla, mutta koko alan yhteinen linja on ollut päättämättä.

Käytännöt kuitenkin tarkentuvat koko ajan esimerkiksi bloggaajien työtä valvovien Kilpailu- ja kuluttajaviraston...

Keskuskirjasto Oodi

Ladataan...
ida ihana Kotona kaupungissa

Viime viikolla juhlittiin keskuskirjasto Oodin avajaisia. Itse kävin tällä viikolla tutustumassa uuteen lähikirjastoomme. Oodi on suunniteltu vastaamaan nykyihmisten tarpeita kirjastolle; se on auki seitsemänä päivänä viikossa myös iltaisin, ja kirjojen lainaamisen ja palauttamisen lisäksi Oodin tilat on suunniteltu oleskelua ja kohtaamista varten. 

 Oodin tilat on rakennettu kolmeen...

Työn häpeäminen olikin laajempi ilmiö: Haastateltavana Ylellä sekä Duunitorin mediassa

Ladataan...
miirakujalla Ihan kujalla

Kirjoitin marraskuussa oman työn häpeämisestä. Aluksi tunne työn häpeämisestä tuntui uskomattoman typerältä, sillä arvostan jokaista työtä, tiedostan työttömyysongelmat enkä väheksy mitään ammattia. Tunne itsessään tuntui nololta: hävetä nyt omaa työtään, kuka hullu niin tekee? Häpesin, mutta häpesin myös sitä, että häpesin. 

Muistutin itseäni siitä, etteivät ihmisen tunteet toimi aina kovin...

Find Out The Most Amazing Services Now In Chennai

Ladataan...

Finding the best, and reliable #Moving and #Packing company in #Chennai is now easy with Packers and Movers Chennai . Make sure that whoever you hire is eligible to take that responsibility. Now days it's time to move on where cheating and frauds have converted into business and making long and tight webs to grab you and bind you in long chains of cheating and taking out more money to leave...

Pages