Mietteitä joulun alla

Ladataan...
minkarosanna Minka Rosanna

Tosiaan Suomessa vietetään joulua jo viikon päästä. Hullua, miten tämä aika on mennyt niin hurjaa vauhtia. Pysähdyttiin ystäväporukalla lauantaina miettimään kulunutta vuotta pikkujoulujen ohella ja sitä, mitä kaikkea merkittävää tähän vuoteen on sisältynyt. Monet meistä olivat valmistuneet ja tietenkin jokainen meistä oli tehnyt ison päätöksen lähtiessään kohti tuntematonta maapallon toiselle puolelle.

Illan ohessa jaettiin myös vähän haikeampia fiiliksiä, koska esimerkiksi minulle...

Nimiäisten juhlintaa

Ladataan...
Janina F The Feel Good Diary

Levin nimiäisiä vietettiin meillä kotona noin kuukausi sitten hauskasti minun nimipäivänä. Meillä oli ensin ajatuksena järkätä isommat juhlat jossain juhlatilassa tai ravintolassa ja kutsua kaveritkin paikalle, sillä silloin koko lähipiiri olisi varmasti nähnyt pikkuisen alle kahden kuukauden ikäisenä. Isomman tilaisuuden järjestäminen tässä vaiheessa alkoi kuitenkin tuntua liian isolta hommalta ja tiesin kasaavani itselleni jäätävän stressin asiasta. Niinpä päädyimme juhlimaan pienemmin ja...

Ystävät

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Perjantaina töissä kuulin omaan työhuoneeseeni asti naurun käytävältä. Tunnistin sen heti ystäväni nauruksi, äänekkääksi sydämestä asti tulevaksi nauruksi. Mua alkoi jo hymyilyttää ja tiesin että hän poikkeaa moikkaamassa mua matkallaan. Mikä onni on tuntea hänet. Mieletön tyyppi, sairaan hyvä huumorintaju, suuri sydän ja silmät jotka...

Kämppiselämää

Ladataan...
sannisofiia Onnesta

Heipsan taas!

Neljä kuukautta sitten maanantaipäivänä alkoi mun ensimmäinen kokemukseni kämppiksen kanssa asumisesta. Muutin uuteen kaupunkiin täysin tuntemattoman ihmisen kanssa saman katon alle. Jännityksen määrä oli sanoinkuvaamatonta, varsinkin, kun ekat kaksi viikkoa olin yksin täällä.

Nyt neljä kuukautta myöhemmin voin vihdoin jakaa teille hyvät ja huonot puolet kämppisasumisesta, ja varsinkin hehkuttaa meidän varsin hyvin toimivaa yhteystyötä. 

...

Finland wishes!

Ladataan...

A bit over a week and we are finally on our way to FINLAND! Oh my...I can’t remember when I’ve been waiting anything as much as I’m waiting this vacation now. I’ve been suffering from really bad and strong home sickness for around two weeks. Sometimes I feel ok and I can forget it, but sometimes it gets really bad and I'm starting to cry. I think I've missed home the last time this much when I was a little girl and away from home for a week or two on a skaiting camp. I feel...

Kirje joulupukille,

Ladataan...
eko-arkea. eko-arkea.

Rakas joulupukki,

tänä jouluna haluaisin antaa ystävilleni ja läheisilleni jotain muuta kuin turhaa krääsää. Maapallo (myös oma kotimme) hukkuu turhaan tavaraan. Krääsä kertyy varastoihin ja kaappeihin ja joutuu ennemmin tai myöhemmin roskikseen. Eihän siinä ole mitään järkeä! 

Haluaisin viettää ekologisesti kestävää joulunaikaa ilman ylenpalttista kuluttamista. Joulu on enemmän tunnetila kuin tavaramäärä kuusen alla. Parasta olisi vain yhdessäolo ja hyvä mieli! 

...

Pages