Täydellinen kirja jokaiselle vanhemmalle

Ladataan...
mamafinlandesa Mamá finlandesa

Sain vinkin kaveriltani kirjasta, joka auttaisi minua selviytymään uhmaikäisen tyttäreni kanssa. Olin jo aikaisemmin ajatellut ottavani kokeiluun Bookbeatin ja näin tein sillä tiesin kirjan löytyvän sieltä. Aloitin uuden iltarutiinin kirjaa kuunnellen. 

Sanotaanko näin, että ihana tyttäremme osaa olla välillä todella hermoja kiristävä ja kärsivällisyyden rajoilla mennään päivittäin ja monesti. Nyt kun 2-vuotis syntymäpäivät lähenivät alkoivat myös uhmakohtaukset voimistua. Huomasin...

Lopulta kelpo torstai x 5

Ladataan...
siljacecilia SiljaCecilia

Rehellisesti sanottuna, tämä viikko on ollut aika vaikea. Tunteeni ovat heitelleet laidasta laitaan ja olen itkenyt paljon. Tähän ei ole mitään erityistä syytä tai no, hormoonit kaiketi. Välillä tuntuu, etten itsekkään ymmärrä itseäni. Saatan tuntea oloni todella tyytyväiseksi ja onnelliseksi, mutta jo vartin päästä potea hirveää alemmuuden tunnetta ja epätoivoa. Viime yönä nukuin vain 2,5 tuntia. Tiedättekö, kun kaikki asiat vain pyörivät mielessä?

Eilen minulla oli töistä vapaata...

Suinpäin lomalle

Ladataan...
Nypä Karvasta ja makeaa

Viimeinen rutistus ennen lomaa. Kerrankin olemme lomalla kaikki; lapset ja me vanhemmat, yhtä aikaa. Ei tapahdu kovinkaan usein. Talo, jossa sovitellaan yhteen, vaikka ja mitä aikaa, tapaamista ja työmatkaa, tarvitsisi kalenterin, jonka sivuilla on kahdeksan viikonpäivää ja vuorokaudessa 30 tuntia.

Muut pohtivat jäätäisinkö talvi- vai kesäaikaan. Jäädään siihen, joka antaa sen yhden extratunnin. Kiitos.  

Kaikkihan meni tietenkin pilalle jo aamusta, yöksi laitettu pelipäivitys...

Identiteettikriisi

Ladataan...
Emmiitti Emmiitti

Aikalailla tasan vuosi sitten aloin heräilemään keskellä yötä täysin virkeänä vaikka unta oli takana vasta pari tuntia. Sen jälkeen valvoin koko yön. Olin myös äärimmäisen itkuinen joka päivä, erityisesti iltaisin. Itkuisuudelle ei ollut varsinaisesti mitään syytä: minullahan oli elämässä kaikki hyvin. Silti ahdisti ja oli paha olla. 

Hakeuduin niihin aikoihin terapiaan (josta olenkin kirjoittanut aikaisemmissa blogipostauksissani). Nyt vuotta myöhemmin olen ymmärtänyt että...

Tuparit

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Ai että! Useimmiten juhlapäivät olisi kiva elää uudestaan ja omat tuparit olivat juuri sellaiset juhlat. En ennättänyt ottamaan paljoakaan kuvia ja haluan myös kunnioittaa vieraitteni yksityisyyttä ja muutamat kuvat pitää vain itselläni.

Kotini on sen verran pieni, joten päätin pitää kutsutut vieraat minimissä. Kesällä...

Haluan näyttää lapselleni, mistä minä tulen

Ladataan...
NettaS Ennen kaikkea äiti

Mulla ja Eevillä on tullut rutiiniksi viettää noin kerran kuukaudessa viikko mummolassa, minun vanhempien luona. On ihanaa olla kerralla pidemmän aikaa, koska matkaa on 250 kilometriä ja ehtiipä viikossa paljon kaikkea touhutakin. Ei tarvii stressata aikataulutetuista päivistä, vaan saa ottaa myös rennosti ja tavata ystäviä luettelematta kalenterista, milloin olen vapaana. Tämä mahdollistuu vielä senkin takia, että en ole palannut työelämään. 

...

Pages