Joululaulukalenteri: 11. luukku

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Lasten rakastama rallatus. Korvamatojen kuningas. Yksinkertaisuudessaan liki nerokas klassikko, jota voi varioida likemattomilla tavoilla. Kiitos, anteeksi ja olkaa hyvä: We Wish You A Merry Christmas. Laulun oletetaan olevan peräisin mahdollisesti jo 1500-luvulta. Laulu on jo sanojensakin puolesta yhteydessä englantilaiseen jouluperinteeseen, jossa laulajat kiersivät ovelta ovele laulamassa joululauluja ruoka- ja rahapalkalla. Laulu tunnetaan suomeksi nimellä Hyvän joulun...

Railakas rahakirja - railakkaasti faktojen kustannuksella

Ladataan...
Kirjallisesti Kirjallisesti

Olen viime aikoina lukenut pari talousaiheista kirjaa, Julia Thurénin Kaikki rahasta ja Pasi Havian, Ville Lappalaisen ja Antti Rinta-Lopin Erilainen ote omaan talouteen. Kansantajuisia talousaiheisia kirjoja on pulpahdellut viime vuosina kuin sieniä sateella, ja muutenkin rahapuhe on lisääntynyt merkittävästi, mikä lienee on merkki siitä, että nousukausi on kestänyt jo pitkään ja lasku vaanii nurkan takana.

Halusin ostaa lähipiirin nuorelle naiselle jonkun talousaiheisen kirjan...

Luukku 10, Paras porkkanalaatikko

Ladataan...
Noorasisko SMTHNG GOOD

 

Päätin joulukuun alussa kokeilla päivittäistä postausta tekemällä joulukalenterin jouluaiheista. Jos haluat osaksi kalenterin sisältöjä, ota haltuun mun päivittäinen jouluäänestys Instagramissa @nooraroon. 

10. luukku: Joululaatikot

Joululaatikot kuuluvat mun mielestä ehdottomasti joulupöytään ja tätä mieltä olivat myös...

Meidän kodin jouluvalmistelut ja joulupullan ohje

Ladataan...
ida ihana Kotona kaupungissa

Minulle joulua edeltävät viikot ja jouluvalmistelut ovat tosi tärkeitä. Koska olemme poikaystäväni kanssa varsinaiset joulunpyhät lapsuuden kodeissamme, olen halunnut tuoda joulua jo hyvissä ajoin omaan kotiimme.

Tänä vuonna minulla on ensimmäinen oma iso vihreä lattiakuusi. Valitsin siihen koristeiksi kultaisen latvatähden, kultaiset pallot ja punoksen. Vielä haluaisin leipoa...

Pages