Kun raha pelottaa

Ladataan...

Raha. Tuo koko elämää ja yhteiskuntaa kannatteleva välttämätön paha. Miten me siihen suhtaudumme? Hallitseeko se meitä vai hallitsemmeko me sitä?

Pidimme tiimin kesken tavoitepajan. Päädyimme laatimaan yrityksellemme sekä käytännön tavoitteita että rahallisia tavoitteita. Kun tuli aika asettaa liikevaihtotavoite tulevalle vuodelle, esiin nousi erilaisia pelkoja ja epävarmuutta rahan tekemisen suhteen...

Bloggaaja, näin merkitset kaupalliset yhteistyöt

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Blogeissa tehtävät mainoskampanjat ja erilaiset kaupalliset yhteistyöt lisääntyvät jatkuvasti. Yhteistyöstä kertomisen tavat lukijoille ovat olleet melko kirjavia siksi, että yhteisiä käytäntöjä ei ole vielä ehditty luoda. Bloggaajat ovat tahoillaan ratkoneet asiaa monilla hyvillä tavoilla, mutta koko alan yhteinen linja on ollut päättämättä.

Käytännöt kuitenkin tarkentuvat koko ajan esimerkiksi bloggaajien työtä valvovien Kilpailu- ja kuluttajaviraston...

Raha ja häpeä

Ladataan...
Massikeisarinna Massikeisarinna

Olen miettinyt viime aikoina paljon häpeän ja rahan välistä suhdetta. Viimeksi ajatus nousi pintaan kun kirjoitin edellisen postauksen ruokatörsäilylistaa. 

En ole millään mittarilla vähäosainen, pienituloinen saati köyhä. Olen keskituloinen ja vakituisessa työssä. Asun omistusasunnossa. Olen nykyisessä taloudellisessa tilanteessani, koska olen vain antanut tapahtua niin. Siksi siitä ääneen valittaminen, että olen tuhlannut rahani latteihin ja makirulliin nosti pintaan myös häpeän...

Here goes nothing!

Ladataan...
Inkkariini11 Dare To Dream

Raha. Sitä ei tunnu olevan koskaan liikaa eikä siitä oikeastaan saisi puhua. Tai saa, mutta siitä puhuminen aiheuttaa kiusallisen ilmapiirin. Mutta nyt minä puhun rahasta, bare with me. 

Pitkän aikaan mulla on ollut määrittämätön ahdistava tunne takaraivossa. Oon sitä miettinyt ja tullut lopputulemaan etta se on velkataakan aiheuttama. 

Mikä tämä mun velkataakka sitten on? Erinäisistä syistä (joita en avaa sen enempää koska menneet on menneitä ja olkoon ne oppirahoja), olen...

Pages