Ladataan...
40 päivän haaste

Kohtasimme ensimmäisen kerran Vancouverissa. Törmäsimme myös Lontoossa. Viimeistään tuolloin päätin, että teidät minä haluan. New Yorkissa vihdoin tulitte kaupasta mukaan. TOMS, I love you.

(Kuva: TOMS)

Uusi kenkäihastukseni on TOMS-merkkinen canvaskenkä, joita tehdään samalla mallilla kymmenissä eri väreissä, myös hileisinä juhlaversioina. TOMSeissa kiinnitti ensin huomioni balettitossumaisesti taitettu kärki. Tuolloin oli kuitenkin marraskuu, eikä tuntunut oikein järkevältä ostaa kangaskenkiä. Nyt siis kuitenkin sain reissusta hankittua parikin paria TOMSeja, jotka ovat hyvää vauhtia kirimässä Sanukien ohi suosikkikenkinäni. TOMSeja on muuten myös korkkareina!

Bonus TOMSeissa on niiden eettinen aspekti: TOMS lupaa jokaisesta myydystä parista antaa kengät niitä tarvitsevalle lapselle. One for One. TOMS aktivoi myös viime viikolla ihmisiä kokeilemaan ilman kenkiä elämistä päivän verran. One Day Without Shoes -teeman ympärillä järjestettiin yli 1 000 tapahtumaa 25 maassa. Se on enemmän kuin mistä Earth Hour lähti.

Pages