Ladataan...
Annie Mink

Huomenna lauantaina vietetään taas Siivouspäivää, kuka vain voi siis silloin perustaa oman kirppiksen minne vain! Itsekin aion huomenna kasata pienen myyntipisteen Sorsapuiston nurmelle, tervetuloa tekemään löytöjä! Minulla oli tarkoituksena tehdä oikein kunnon kevätsiivous vaatekaappiin, mutta se jäi tämän viikon kiireiden takia kokonaan tekemättä. Onneksi minulla on myytäviä vaatteita, asusteita, koruja, kosmetiikkaa ja muutamia cd-levyjä ja dvd:itä edelliseltä kirppiskerralta valmiina kasseissa odottamassa myyntiin pääsyä! Kunnon karsinnan vaatekaappiin onneksi ehtii tehdä vielä myöhemminkin, sillä Sorsapuistossa oleva ihana Puistokahvila Pulu tulee järjestämään taas puistokirppiksiä pitkin kesää joka sunnuntai. :) Aion ehdottomasti mennä kirppistelemään joka viikko aina hyvän sään sattuessa kohdalle, ihanaa että tällaisia ilmaisia kirppistapahtumia järjestetään!

Laitan tähän loppuun vielä muutamia kuvia huomenna myyntiin tulevista tavaroista. Vaatteeni ovat pääasiassa kokoa XS-M ja kengät 38. Otan myös mukaan joitain poikaystäväni vaatteita, joten M-kokoisille miehillekin on löytöjä luvassa! Tarkkaa aikaa, jolloin kirppistä pidän, en vielä osaa sanoa, mutta siinä kello 11-16 välillä ajattelin Sorsapuistossa hengailla. :)

Aiotko sinä käydä kiertämässä kirppiskojuja huomenna vai myytkö kenties itse jotain Siivospäivässä? :) Kannattaa käydä katsomassa kirppispaikkoja Siivouspäivän sivuilta ja tietenkin merkata oma myyntipaikka karttaan!

Mukavaa Siivouspäivää ja aurinkoista viikonloppua kaikille! ♥

Share

Ladataan...
Annie Mink

Olen aika ahkera lukija ja yöpöydälläni odottelee aina jokunen kirja vuoroaan. Seurailen mielenkiinnolla uusia julkaisuja ja palan halusta päästä lukemaan tuoreita teoksia, mutta koska maailmassa on kirjoitettu jo niin paljon hyviä kirjoja, täytyy välillä malttaa myös lukea vanhoja klassikoita. Olen päättänyt tänä vuonna perehtyä joihinkin kuuluisiin klassikkoteoksiin, joita en ole vielä syystä tai toisesta lukenut, ja tällä kertaa käsittelyssä olikin tsekkiläisen Milan Kunderan Olemisen sietämätön keveys (1983).

Useat ovat varmaan kuulleet tuon kirjan nimeä koristavan kauniin filosofisen lauseen ennenkin, joka kiteyttää hyvin kirjan pää-ajatuksen. Ihmisellä on vain yksi elämä, ja se on yleensä loppujen lopuksi hyvin merkityksetöntä tässä maailmankaikkeudessa. Tämä tieto oman elämänsä keveydestä ja painoarvottomuudesta kuitenkin ahdistaa meitä ja tekee olemisen keveydestä sietämätöntä. Itse olen kiinnostunut tämän tyylisestä filosofisesta elämän pohdinnasta, joten tartuin kirjaan suurella mielenkiinnolla.

Olemisen sietämätön keveys on siis hyvin filosofinen kirja, mutta se on myös tarina neljästä prahalaisesta elämästä, kahdesta miehestä ja kahdesta naisesta. Miehestä, vaimosta, miehen rakastajattaresta ja rakastajattaren rakastajasta. Tomás on uskoton naistenmies, arvostettu kirurgi ja herkän valokuvaajan, epävarman ja hermostuvan Terezan aviomies. Tomásilla on satoja naisia, mutta huoli ja rakkaus Terezaa kohtaan pitää parin yhdessä. Tereza pitää Tomásin otteessaan omalla haavoittuvuudellaan, jonka voi välillä kokea hyvinkin raskaana mustasukkaisuuden muotona.

Hänessä eli voittamaton putoamisen kaipuu, hän tunsi jatkuvaa huimausta. Putoava huutaa: "Nosta minut!" Tomás nosteli Terezaa kärsivällisesti.

--

Heikkous alkoi vetää häntä puoleensa kuin huimaus konsanaan. Se veti häntä puoleensa, koska hän tunsi olevansa heikko. Mustasukkaisuus nosti hänessä jälleen päätään ja hänen kätensä alkoivat vapista. Huomatessaan sen Tomás turvautui Terezan hyvin tuntemaan eleeseen: tarttui hänen käsiinsä ja yritti rauhoittaa niitä kosketuksellaan. "Mikä sinua vaivaa?" kysyi Tomás. "Ei mikään." "Mitä voin tehdä hyväksesi?" "Voit olla vanha. Kymmenen vuotta vanhempi. Kaksikymmentä vuotta vanhempi!" Sillä Tereza tarkoitti: Kunpa olisit heikko, kunpa olisit yhtä heikko kuin minä!

Sitten on Sabina ja Franz. Sabina on kaunis, vahva taiteilija, johon Tomás on iskenyt silmänsä. Hän on Terezan lisäksi ainoa nainen, jonka syliin Tomás palaa yhä uudelleen. Kuitenkin heidän tiensä eroavat erinäisten tapahtumien johdosta. Kirjan tapahtumat sijoittuvat 60-luvulle, jolloin Tsekkiä koettelivat mm. neuvostomiehitykset ja taiteilijoiden ja intellektuellien aseman muuttuminen yhteiskunnassa. Sabina tapaa Genevessä omalla tavallaan keski-iän kriisiä potevan tiedemiehen Franzin. Heidän suhteensa ei kuitenkaan pääse syventymään lukuisten väärinymmärrysten vuoksi. Jotkut ihmiset vetävät toisiaan puoleensa, mutta heidän ajatuksensa ja käsityksensä eivät vain kohtaa, eikä yhteenkuuluvuuden lujittavaa sidettä rakennu kaikesta fyysisestä vetovoimasta huolimatta.

Sanomme että ihmisen kannettavaksi on pantu jokin taakka. Ihminen joko kantaa taakkansa tai sortuu sen alle, kamppailee sen kanssa, häviää tai voittaa. Mutta mitä Sabinalle oikeastaan oli tapahtunut? Ei mitään. Hän oli jättänyt yhden miehen koska oli halunnut jättää tämän. Oliko mies vainonnut häntä? Tai kostanut hänelle? Ei. Sabinan draama ei ollut painon vaan keveyden draama. Hänen kannettavakseen ei ollut pantu taakkaa vaan olemisen sietämätön keveys.

En yllättynyt, että pidin Olemisen sietämättömästä keveydestä näin paljon. Kirjan tarina kulki eteenpäin hieman epäselvästi ja teksti on täynnä filosofista pohdintaa, joten ymmärrän, että kaikki eivät ole tästä teoksesta tykänneet. Mielestäni kirja on kuitenkin erittäin helppolukuinen, luvut ovat lyhyitä joten aikaa ajatuksille jää. Tykkäsin Kunderan kirjoitustyylistä, kirja on täynnä kauniita pohtivia lauseita, joista osa on pakko painaa mieleen. Rakastan sitä tunnetta, kun joutuu huokaisemaan lukemansa tekstin kauneuden tai vaikuttavuuden voimasta. Niitä hetkiä tämä kirja tarjosi minulle useita. Sain uuden lempikirjan.

Olemisen sietämätön keveys on tarina rakkaudesta ja sen syvyyksistä, seksuaalisuudesta, ihmiskohtaloista, filosofiasta, politiikasta ja ennen kaikkea elämästä. Tuntuu, että kirjasta löytyisi vielä paljon kerrottavaa, mutta ehkä vain suosittelen lukemaan kirjan, jos kiinnostuksesi yhtään heräsi. Voin lämpimästi suositella kirjaa kaikille, jotka välillä pohtivat elämän tarkoitusta ja miettivät, onko kaikki vain sattumaa. Kaikille, jotka tykkäävät monimutkaisista ihmismielen koukeroista ja rakkauden kiemuroista, sekä kaikille, joiden olo on välillä sietämättömän kevyt.

Arvosana ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Share

Ladataan...
Annie Mink

Voi kuinka kaunis onkaan paraikaa vihertyvä ja vehertyvä keväinen luonto! Illat ovat kauniita koko ajan lisääntyvän valon ja luonnon kasvun myötä, linnutkin jaksavat laulaa melkein kellon ympäri. Kevään kirkas ja elinvoimainen vihreä on yksi kauneimmista väreistä luonnossa, mielellään tulee seurailtua pihan puiden silmujen avautumista ja lehtien sekä kukkien kasvua. Päätin, että juuri nyt tässä luonnon kukkeimmassa hetkessä on oikea aika ottaa käyttöön kauniin vihreät housut, jotka löysin Montrealista ihanasta Eva B:stä, josta olenkin jo aiemminkin kirjoitellut. Minulla alkaa olla jo aika hyvä housukokoelma, verrattaen siihen, etten mielestäni ole edes housuihminen. Mutta silloin kun kerran hyvät ja omaan tyyliin sopivat housut tulevat vastaan, ei niitä parane jättää oman onnensa nojaan. :) Farkkupuoli sen sijaan on vielä hieman puutteellinen, toivon löytäväni vielä jotkut vaaleapesuiset siniset korkeavyötäröiset farkut, jos onni oikein potkisi, niin ne kuuluisat 501:set vaikka!

Puhutaan vielä vähän myös tuosta paidasta, sillä sekin ansaitsee pienen maininnan osakseen. :) Tilasin tuon kauniin pitsikuvioisen paidan netti-second hand-kaupasta nimeltä We Started This, eli lyhyemmin WST:stä. Jos ette vielä aiemmin ole tähän mahtavaan verkkokauppaan tutustuneet, niin kyseessä on nuorten lahjakkaiden ja luovien naisten perustama second hand -vaatteiden verkkokauppa. WST:n tarjonta on laadukasta ja monipuolista sekä heillä on usein vaihtuva valikoima täynnä ihania aarteita. Tällä hetkellä WST:n valikoimissa on yhteistyömallisto Marimekon kanssa! Kannattaa ehdottomasti käydä nettikirppistelemässä heidän sivuillaan tai piipahtaa myymälässä, joka sijaitsee tällä hetkellä Espoon Ison Omenan ostoskeskuksessa!   

trenssi second hand (Zara), paita second hand / We Started This (COS), housut vintage (Eva B), kengät Asos, laukku second hand

Kaunista ja keväistä loppuviikkoa teille!

Share

Ladataan...
Annie Mink

Vielä viimeinen postaus Roomasta, toivottavasti ette ole jo kyllästyneet näihin lomakuviini! En aikonut edes tehdä tätä postausta aluksi, mutta lukuisia ihanan näköisiä kuvia selatessani ajattelin, että kyllä nämä pitäisi päästää muidenkin ihasteltaviksi. :) Kuvien lisäksi ajattelin kertoa teille, mistä minä Roomassa tykkäsin, mitkä olivat kivoja paikkoja ja miksi Rooma hurmasi minut täysin. Varautukaa pitkään ja kuvapainotteiseen postaukseen! :)

Nähtävyydet

Colosseum

Colosseum on epäilemättä Rooman tunnetuin nähtävyys. Kannattaa varautua jonottamiseen ja tungokseen, kuten monissa muissakin suosituissa nähtävyyksissä Roomassa. Itse menimme Colosseumiin heti aamusta ja meidän ei tarvinnut jonottaa kauaa. Liput ostimme Colosseumin vieressä olevasta virallisesta lippukioskista ja samalla lipulla pääsee myös sisälle Forum Romanumiin ja Palatiumiin (kunhan menet Palatiumiin Forum Romanumilta suoraan, lipulla voi mennä vain kaksi kertaa porteista. Itse teimme virheen ja menimme ulos Forum Romanumilta syömään ja emme enää päässeet sisään Palatiumin porteista).

Vaikka Colosseum on melkoinen turistirysä, on se niin upea ja näyttävä paikka, jota ei kannata missata. Paikka on täynnä historiaa, on hurjaa kuvitella minkälaisia esityksiä Colosseumissa on järjestetty ja miten sen ajan ihmiset ovat pystyneet rakentamaan tuollaisen rakennuksen! Kannattaa myös tutkia erilaisia yksityiskohtia, jotka saattavat jäädä hieman varjoon itse rakennuksen näyttävyydellä. Esimerkiksi joihinkin seiniin on kaiverrettu erilaisia tekstejä, suurimmaksi osaksi omia nimiä ja vuosilukuja.

Forum Romanum

Tällä paikalla sijaitsi muinoin Rooman keskusta. Paikalle on jäänyt paljon erilaisia raunioita, mm. kirkkojen, temppeleiden, kauppapaikkojen ja vanhojen hallintorakennusten muistoja. Forum Romanumilla pyörimiseen kannattaa varata paljon aikaa, sillä nähtävää riittää. Mielestäni mielenkiintoisimpia ja hienoimpia täällä olivat Vestan Neitsyiden temppelin raunio sekä patsaat ja Maxentiuksen basilika.

Pantheon

Kävimme reissullamme useissa kirkoissa, sillä niitä Roomassa riittää. Haluan kuitenkin tähän juttuun nostaa vain kaksi kirkkoa, sillä ne olivat mielestäni vaikuttavimmat. Ensimmäisenä Pantheon, joka on mystisen ihmeellinen. Kupoli ja sen keskellä olevasta oculuksesta siivilöityvä valo saavat niskat kipeäksi ihmettelystä. Pantheonin historia on erittäin mielenkiintoinen, paikka toimi ennen pakanatemppelinä ja on sitä myös kuulemma hyödynnetty karjanavettana sekä linnoituksena sotien aikana. Onneksi Pantheon päätettiin jossain vaiheessa muuttaa kristilliseksi kirkoksi ja se säästyi purkamiselta. Kuitenkaan täysin koskemattomana tämä upea rakennus ei ole säilynyt, sillä esimerkiksi rakennuksessa olleita jalometalleja on ryöstetty mm. Castel Sant'Angelon pronssitykkeihin sekä Pantheonin marmorit on viety Pietarin kirkkoa varten.

Pietarin kirkko ja Vatikaanin museo

Katolisen kirkon pääpaikka, Vatikaani, on myös erittäin suosittu turistikohde. Vatikaanin museoon kannattaa ostaa opastettu kierros, sillä muuten siellä ei ehkä osaa kulkea järkevästi. Museo on todella iso ja täynnä erilaisia kuuluisia taideteoksia, mm. yllä kuvassa oleva Laokoonin patsas, Rafaelin huoneet ja niiden freskot sekä Sikstuksen kappelin Michelangelon kuuluisat freskot. Pietarin kirkko on myös kokemus itsessään, siellä ihminen tuntee todellakin itsensä pieneksi. Suosittelen ehdottomasti myös kiipeämään kupolin huipulle ihastelemaan huikeita maisemia, vaikka portaiden kipuaminen saattaa alkaa hapottamaan ja siitä joutuu maksamaan. Kupolin huipulta näkee koko Rooman ja sieltä saa mahtavia kuvia!

Castel Sant’Angelo

Täällä emme käyneet sisällä, ihastelimme vain ulkoapäin. Kyseessä on siis hautakammioksi rakennettu sylinterimäinen rakennus, joka keskiajalla muutettiin linnoitukseksi sekä paavien asuinpaikaksi. Nykyään Castel Sant'Angelossa toimii museo ja se on yksi Rooman lukuisista turistikohteista. 

Fontana di Trevi

Roomassa on paljon suihkulähteitä, mutta Trevin suihkulähde on niistä kuuluisin ja suurin. Suihkulähde on suuri ja erittäin näyttävä, ajatelkaa, että sen yksi alkuperäisistä tehtävistä oli vain koristaa vesijohdon päätepistettä. Fontana di Trevi on myös elokuvista tuttu paikka, esimerkiksi Ihanassa Elämässä kahlataan tässä suihkulähteessä! On myös olemassa uskomus, jonka mukaan lantin heittäminen Fontana di Treviin takaa pääsyn takaisin Roomaan. Minun oli tietenkin pakko viskata yksi kolikko lähteeseen. ;)

Trastevere

Toisella puolella jokea (trast Tevere = Tevere-joen toisella puolen) on kaunis Trasteveren asuinalue, jota leimaa pienet kujat ja kauniit värikkäät sekä vehreät talot. Trasteveressä ei ole oikeastaan antiikkisia nähtävyyksiä eikä muitakaan merkittävimpiä turistikohteita. Trasteveren kirkko on vierailun arvoinen kauniiden mosaiikkiensa johdosta, mutta itse tykkäsin eniten tämän kauniin asuinalueen kaduilla vaeltelusta ja paikallisten elämän ihmettelystä. Trasteveressä on ihan erilainen tunnelma kuin muualla Roomassa, ehkä juuri siksi, että se ei ole niin turistialue.

Bocca della Verità - Totuuden kita

Tämä erikoinen mollottaja sijaitsee Santa Maria in Cosmedin -kirkon ovien ulkopuolella ja turistit jonottovat ottamaan kuvaa käsi tungettuna hahmon kitaan. Syynä tälle on se, että keskiajalla keksittiin legenda, jonka mukaan veistoksen suu puraisee valehtelijan sormet poikki. Itse halusin nähdä tämän ilmestyksen Audrey Hepburnin Loma Roomassa -elokuvan Bocca della Verità -kohtauksen vuoksi. Ja olisin halunnut Audreyn tapaan kokeilla käden laittamista korkokuvan suuhun, mutta niin halusi myös sata muuta turistia, joten tyydyin vain ottamaan tuon kuvan aidan raosta. :)

Largo di torre Argentina - Kissojen raunio

Viimeisenä ihanin nähtävyys Roomassa! Kyseessä on vanha raunio, jossa on osa Pompeuksen teatterista sekä epäillään Julius Caecarin saaneen täällä surmansa. Edellä mainitut asiat eivät kuitenkaan ole se, miksi tälle rauniolle kannattaa tulla, vaan raunion valloittaneet kissat! Jostain syystä Rooman kulkukissat ovat asettuneet tälle alueelle ja raunioista voi bongata useita kissoja. Paikalla toimii myös vapaaehtoisia, jotka hoitavat ja ruokkivat kissoja sekä ilmeisesti järjestävät raunion kissojen adoptointia. Aluksi saattaa tuntua, että kissoja ei näy missään, mutta kun alkaa tarkemmin katselemaan, lukuisia kissoja löytyy loikoilemasta aurinkoisilla raunion osilla sekä leikkimässä ruohikossa. Kävimme täällä kahdesti ja olisin voinut viettää pidemmänkin ajan kissojen touhuja katsellessa. :)

Ruoka ja syöminen

Pizza ja jäätelö, ne olivat mielestäni parasta syötävää Roomassa! Jäätelöstä pääsin nauttimaan joka päivä, eräänä päivänä jopa kolme kertaa... Mutta kerran kun Roomassa ja Italiassa on, niin kyllä siitä kannattaa nauttia! Gelaterioita on paljon ja suurinosa niistä on varmasti hyviä. Suosittelen kuitenkin välttämään turistikohteiden läheisyydessä olevia, myös ravintoloita. Parhaat paikat löytyvät yleensä sivukaduilta, koskien kaikkia ruokapaikkoja. Ulkona syöminen on ehkä hieman edullisempaa kuin Suomessa, kuitenkin aika lähellä kotimaan hintatasoa. Viinit ovat halvempia ja ruokakauppojen tarjonta myös. Emme hirveästi tutkineet ravintoloita etukäteen, löysimme kaikki paikat TripAdvisor-sovellusta selaten. Ravintoloita on Roomassa tuhansia ja osa niistä on valitettavasti surkeita. Me valitsimme ruokapaikat TripAdvisorin listaamista, noin 300:sta parhaasta ravintolasta. Kannattaa myös kurkata ravintolan sisälle ennen pöytään istumista, jos paikka on täynnä paikallisia, listat ovat italiaksi ja kukaan ei ole repimässä sinua sisälle, olet luultavasti tehnyt erittäin hyvän valinnan. Ei kuitenkaan kannata karttaa paikkaa muiden turistien vuoksi, jos saat ravintolasta hyvän fiiliksen ja ruoka näyttää hyvältä, sisään vaan! Jotta saisitte kuitenkin joitain vinkkejä, minne mennä, laitan tähän muutaman paikan, joista me tykkäsimme. :)

Il Brigantino

Reissun paras ravintola, kävimme täällä kahdesti! Hyvät pizzat, loistava palvelu ja mukava pienen ravintolan tunnelma.

Zizzi Pizza

Todella pieni ja sympaattinen paikka, josta oli kätevä napata pizzapalat mukaan. Paikan margherita oli ehkä parasta pizzaa, mitä olen koskaan syönyt!

Trattoria Antica Bohéme

Perinteinen vanha italialainen ravintola. Paikka oli täynnä paikallisia, silloin kun me söimme täällä. Jos haluat kokeilla jotain erittäin perinteistä ja hyvää italialaista ruokalajia, suosittelen tätä ravintolaa.

Gelateria S.M.Maggiore

Huikean hyvää jäätelöä! Maut olivat niin aidot ja maukkaat, ehkä parasta jäätelöä mitä Roomasta saa. Harmi, kun en oikein ehtinyt ottaa jäätelöistäni kuvia, sillä ne alkoivat heti sulaa! Oikea gelato on erittäin pehmeää ja kuohkeaa, oikein suussasulavaa.

Blue Ice

Tämä on suosittu jäätelöketju ja Blue Icella on useita kojuja Roomassa. Suosio ei ole turhaan ansaittu, täältä saa varmasti hyvää jäätelöä!

Loppuun vielä joitain ajatuksia Roomasta. Kaupunki tosiaan vei sydämeni ja tulen varmasti palaamaan sinne vielä takaisin. Roomassa on erittäin paljon nähtävää kaupungin pitkän historian ansiosta. Yleinen tunnelma Roomassa on mukava, vaikka kyseessä on suurkaupunki, se tuntuu turvalliselta ja kotoisalta. Minusta oli hauskaa, että ympäri kaupunkia on erilaisia koristeellisia juomapisteitä, joissa voi täyttää vesipullonsa. Sekin kertoo jotain tästä kaupungista. :) Rakennukset ovat kauniita ja kaduilla vaeltelu on oma kokemuksensa. Pieniä kauniita yksityiskohtia löytyy joka puolelta ja katujen tapahtumia on antoisaa seurata. Esimerkiksi ikkunasta näkyvä yksi nukkuvan koiran kirsu muuttuikin kolmeksi valppaaksi vahtikoiraksi, kun kadun toisesta päästä kuului haukuntaa tai oven yläpuolella olevassa kukkaistutuksessa majaili raukea kissa. Kadulta saattoi löytää unohtuneet punaiset korkokengät ja kulman takana pääsi ihastelemaan oivallista katutaidetta.

Rooman tunnelma oli aivan omanlaisensa. Jotain, mitä en ole aiemmin missään kokenut. On hankala selittää, miksi Rooma on niin ihana, se täytyy itse kokea! :)

 

Share

Ladataan...
Annie Mink

Vappuviikonloppu lähenee loppuaan ja ajattelin tulla hieman kertomaan, miten omani on sujunut. Tänään kävimme perinteisesti katsomassa kun teekkarit kastettiin Koskenrannassa ja nautimme itse lämpimästä auringonpaisteesta puistossa. Tänä vuonna kelit sattuivat olemaan kyllä juuri ihanteelliset vappukävelylle keskustassa. :) Eilinen ilta meni munkkeja paistellessa ja simaa maistellessa sekä Olavi Uusivirran huikean hyvällä keikalla Yo-talolla. (Näistä todistusaineistoa Instagramissa sekä Snapchatissa @annie_mink). Lauantaina päivällä kävimme siskoni kanssa tutustumassa Uhana Designin uuteen SS16-mallistoon heidän pienessä liikkeessään Verkatehtaankadulla.

Uusi mallisto on kyllä aivan ihana! Tuo uusi, juuri sopivan kreisi kuosi, näyttää upealta ja vaatteet näyttivät täydellisesti leikatuilta. Uhanan vaatteissa on kyllä aina sellainen mahtava vartaloa imarteleva mitoitus. Myös uusi korumallisto aiheutti ihastelua, kaikki korut olivat todellakin kauniita kuin kukkaset. Todella iso plussa myös siitä, että nyt mukana on enemmän kaulakoruja, sekä myös korviksia nappiversioina! Suosittelen ehdottomasti käymään tutustumassa uuteen mallistoon, Uhana Designin työhuone ja pieni puoti ovat toisen ihanan suosikkini Lankakauppa Kerän kanssa samassa kauniissa liiketilassa osoitteessa Verkatehtaankatu 8.

Sitten vielä katsaus vappuni vaatetukseen! Löysin tällä viikolla kaappeja siivotessani tuon ihanan kukkamekon, jonka olin melkein unohtanut kokonaan. Olen sen monta vuotta sitten pelastanut Suonenjoen kirppiksen niin kutsutusta ilmaislaarista. Monissa pikkukaupunkien kirppiksissä on jossain ulko-ovien läheisyydessä sellainen laatikko, josta saa ottaa ilmaiseksi tavaraa, yleensä muiden myyjien myymättömäksi jääneitä tuotteita. Sellaisesta minä olen tuon mekon siis kerran löytänyt, joskus ennen kuin sain valkolakkia käyttää. Silloin ajattelin tuunata mekosta jotain, kangas oli mielestäni kaunis, mutta mekon malli tuntui silloin liian mummolta. Nyt olen varmaan niistä ajoista sitten mummoutunut tarpeeksi, sillä mekko tuntui nyt juuri täydelliseltä! Olkatoppaukset ainoastaan poistin, en ole niille vieläkään valmis. :D Otimme nämä kuvat aika nopeasti, joten kaikki mekon yksityiskohdat eivät nyt pääse esille, esimerkiksi selkää pitkin menevä hauska napitus. Ihastuin kuitenkin tähän vanhaan mekkoon niin kovasti, että uskon sen löytävän tiensä ylleni vielä useamminkin, joten lisäkuvia voinee odotella. :)

nahkatakki second hand (KappAhl), kukkamekko vintage, laukku vintage, kengät Vagabond

Toivottavasti teilläkin oli kiva ja aurinkoinen vappu! ♥

Share

Ladataan...
Annie Mink

 

Tein pientä kevätpäivitystä tänne blogiin ja uudistin hieman ulkoasua! Mitä tykkäätte? :) Samalla perustin blogilleni omat Facebook-sivut! Käykää ihmeessä tykkäämässä, ajattelin uusien postauksien linkkaamisen lisäksi päivitellä sivuilleni jotain muita pienempiä vinkkauksia, lisäillä sneak peek -kuvia, jakaa pieniä tarinoita yms! Sellaisia kivoja pieniä juttuja, joista ei välttämättä ole ihan postaukseksi asti. :)

Muistuttelen tässä samalla myös muista keinoista seurata minua. Blogiani voi seurata Bloglovin'ssa tai sitten ihan täällä Lilyssä, liittymällä lukijaksi painamalla "Seuraa blogia" aivan oikeanpuoleisen sivupalkin yläosassa. Instagramista löydyn nimimerkillä annie_mink . Lisäilen asukuvia myös Lookbookiin ja laittakaa toki tilaukseen uusi Youtube-kanavani. :) Jos valokuvaustyöni kiinnostavat, tästä pääset kurkkaamaan portfoliotani. Linkkilistan löydät myös blogin oikeanpuoleisesta sivupalkista alhaalta.

 

Oikein aurinkoista ja ihanaa vappuviikonloppua kaikille! ♥

 

Share
Ladataan...

Pages