Classy

Annie Mink

Ihana viikonloppu takana! Vihdoin aurinkoa ja lämpöä. Oma viikonloppu meni mukavissa merkeissä ihanista keleistä nauttien. Perjantaina käytiin mökillä rentoutumassa, lauantaina pyörittiin kaupungilla ja Suvi-Vintagessa ja tänään sunnuntaina tehtiin pyöräretki Pyynikille :) Kyllä nyt pitäisi taas jaksaa ensi viikko puurtaa, toivottavasti nämä kesäiset säät vielä jatkuisivat!

Suvi-Vintagessa tosiaan käytiin pyörimässä ja nämä asukuvat poikaystäväni nappasi siellä. Otin itse tapahtumasta myös kuvia aika paljon ja ajattelin tehdä niistä vielä toisen postauksen fiilistellen Tallipihalla vallinnutta menneen ajan tunnelmaa :) Mutta, keskitytään nyt tähän asuun, jossa Suvi-Vintagessa tepastelin! Halusin laittaa päälleni jotain tapahtuman tyyliin sopivaa ja valitsin ylleni tällä viikolla Facebook-kirpparilta ostetun COS:n mekon, joka siis on ihan uusiotuotantoa eikä oikeaa vintagea. Mekko oli kyllä todellinen löytö, onneksi olin tarpeeksi nopea! Nuo FB-kirpparit ovat kyllä mainio väylä löytää laadukkaita vaatteita käytettynä, jos vain on oikeaan aikaan niitä bongaamassa :D Mekko on kauniin mallinen ja mukavan tuntuinen päällä. Siinä on hauska, hieman epätasainen helma ja kauniin sävyinen tummansininen väri. Mekko tuntui heti aivan omalta, kun sen päälleni sain - selvästi lempivaateainesta. :)

mekko fb-kirppis (COS), ballerinat kirppis (Bianco), laukku vintage, aurinkolasit Ray-Ban Laramie (Silmäasema), kello Daniel Wellington

Jotain oikeasti vintageakin minulla oli asussa, nimittäin tuo valkoinen laukku! Olen sen äidiltäni saanut ja laukku on koristelaatan mukaan "Made in Finland". Muuten merkistä ja iästä ei ole itselläni tarkempaa tietoa. Arastelen käyttää laukkua tuon valkoisen värin vuoksi, mutta on se välillä kiva ottaa olalle keikkumaan :) Muista asusteista mainitsen vielä noista ballerinoista muutaman sanan! :D Kirppiksiltä on mielestäni todella hankala löytää kenkiä, ihan vain oikean koon löytämisen vuoksi, mutta myös kenkien kunnon takia. Itse en osta kuin selvästi vähälle käytölle jääneitä kenkiä käytettynä, sillä edellisen käyttäjän kenkään tuoma vääränlainen jalan muotoutuminen voi tehdä omalle jalalle huonoa. Tämän vuoksi löydän harvemmin kenkiä kirppiksiä kolutessani ja ostan kenkäni yleensä uutena. Nämä ballerinat olivat kuitenkin myynnissä viime vuonna alkuperäisessä laatikossa hintalappuineen ja selvästi lähes käyttämättöminä - ei tarvinnut epäröidä ostoa kenkien osoittautuessa juuri sopiviksi. Nyt olenkin käyttänyt kengät jo siihen kuntoon, ettei niitä enää voisi laittaa eteenpäin kenellekkään toiselle :D  

 

Kommentit

Mariaa
Hömppätaivas

Itsekin olen ottanut käyttööni äidin vanhoja laukkuja, tosin ajavat ison kokonsa vuoksi weekendbagin virkaa. Viikonloppuna löysin kyllä ihanan ruskean nahkalaukun äidin kätköistä, jonka ajattelin kinuta omaan käyttööni. :)

Annie Mink
Annie Mink

Äideiltä löytää hyviä aarteita ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat sukkahousut ja ballerinat :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.