Muina herrasnaisina

Annie Mink

hattu kirppis (H&M), pilkullinen kauluspaita kirppis (Cubus), mustat farkkuhaalarit kirppis (Cubus), Chelsea bootsit Wildflower (Ellos)

Olen tyttömäisen tyylin, mekkojen ja hameiden, elävä esimerkki suurimman osan ajasta. Minusta on mukavinta pukea päälleni joku kaunis mekko ja sievät kengät. Tuntea oloni sieväksi ja kauniiksi tyttöseksi. Kaiken naisellisuuden sisällä minusta löytyy kuitenkin myös pieni herrasnaisen alku. Välillä on virkistävää laittaa housut jalkaan ja olla hieman androgyynisempi versio itsestäni. Mutta tämäkin pienellä tyttömäisellä twistillä, läpikuultava pilkullinen kauluspaita ja hauskat haalarit liputtavat vielä naisellisuuden puolta.

Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt etsiä kirppareilta kivoja rentoja farkkuhaalareita lyhyillä lahkeilla. Vielä en ole etsinnöissäni menestynyt ja ne jatkuvat vielä kesää odottelen, mutta kerran kirppiskierroksella nämä pitkälahkeiset ja skarpit haalariversiot sitten löysivät tiensä sormieni ulottuville. Siinä sitten remmejä ja lahkeita tutkiessani tajusin, että tällaisethan olisivat minulle erittäin passeli lisä arkityyliin herraskaisempiin päiviin! Ja voi kyllä, kovin näistä tykkäänkin. Vaikkakin vessassa käymiseen saattaa kulua aikaa enemmän kuin normaalisti.

Kuvat Tiina / Tiiti's

Kommentit

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Mahtava asu ja blogi! Jään innolla seuraileen :)

Annie Mink
Annie Mink

Hihi, kiitos paljon! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.