Ladataan...
Anniina V Blog

Palataan vielä hetkeksi elokuun ensipäiviin - sadonkorjuun aikaan. Kävimme silloin poimimassa pienen pakastimemme herkkuja täyteen sukulaistilalla, poikamme isomummilassa. Onni on tällainen mahdollisuus - itse kerätyt marjat, kun maistuvat aina paremmilta kuin ostetut! ;)

Meillä syödään talvella paljon marjoja. Pääosin mustikkaa, punaviinimarjaa ja vadelmia. Mansikoita emme tänä kesänä edes pakastaneet, koska ne eivät meillä oikein kulu. Vieläkin on edelliskesäisiä pakkasessa. Mitkä ovat suosikkimarjanne? Ja mitä teillä päätyy/päätyi pakastimeen talven varalle? 

Blogi laahaa nyt pikkuisen jäljessä, mutta kameraan on kertynyt kivoilta reissuilta niin ihania kuvia, etten malta niitä olla julkaisematta. Mökkireissukuvia luvassa siis jatkossakin... mutta myös sisustamista ja muuta mukavaa.:)

Vinkki! Instagram-tililläni on käynnissä arvonta -> Seuraa minua siellä ja kommentoi Lempi-kynttiläkuvaan ja voit voittaa sellaisen omaksesi!

Nyt kyllä lähden nauttimaan tuosta ihanasta auringonpaisteesta, ennen kuin se johonkin karkaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Kaikki, jotka vähänkin paremmin minut tuntevat - tietävät etten syö sieniä, kuin ehkä vain salakavalasti ruokiin piilotettuna. Siksi olinkin äärimmäisen hämmästynyt maistettuani pohjoisen reissullamme näitä pizzoja. Sieniruokahan voikin olla herkullista!

Mieheni Henri on kehitellyt lähipiirin iloksi monenmoisia maistuvia pizzareseptejä ja sain nyt luvan esitellä niistä teillekin yhden erittäin onnistuneen. Kuvissa näkyy toinenkin illan perinteisempi pizzavariaatio, mutta keskitytään tällä kertaa tähän erikoisempaan. :)

 

Kanttarelli- & savuporopizza 

(1 iso tai 2-4 pienempää)

Pohja:

1,5 dl vettä
15 g hiivaa (1/3 pkt)
0,5 tl suolaa
2 rkl öljyä

durum-vehnäjauhoja

Täytteet:

pohjan päälle oliiviöljy
raastettu juusto
savupororouhe
paistettu kanttarelli
sipuli
smetana
uunin jälkeen rucola

 

Minun osuuteni päivällisvalmisteluissa keskittyy yleensä lähinnä tähän visuaaliseen puoleen. Lähipiirimme myös tietää jo valmiiksi, että jos pöytä on kauniisti katettu (jota se ei tietenkään läheskään aina ole), haluan sitä kamerallekin vähän näyttää. ;)

Nämä päivälliskuvat on otettu, kun olimme sukulaisperheen luona Sodankylässä heinäkuussa lomailemassa. Heidän kauniissa kodissaan on aina ihanaa kattaa ja kuvata. Olen esitellyt heidän kotiaan jo aiemminkin täällä blogissa -> sisustusvierailupostauksessa

Olettekos te enempi ruoanlaittaja vai kattajaihmisiä? Vai ovatko kenties molemmat alueet sydäntä lähellä? 

Aloitin elokuun alussa uudessa työssä, ja se on väistämättä näkynyt blogissa hiljaiselona. Nyt kuitenkin alan päästä kunnolla vauhtiin työhommissa, joten pääkopassa alkaa taas riittää tilaa muuhunkin.

Monta kivaa juttua onkin blogiin tulossa lähiaikoina! Sen verran paljastan, että yksi niistä liittyy uusiin tatuointeihin, jotka ihoani ovat päässeet koristamaan, uutta sisustusvierailuakin on luvassa ja bloggaajaryhmämme haasteen aihe on tässä kuussa toimiva sisustus, joten siihen liittyen postailen toki myös. Olkaahan kuulolla! :)

Aurinkoa elokuisiin päiviinne!

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Nyt on taas se aika vuodesta, kun Åbloggaajat keräävät sakin kokoon ja kaivelevat kaapeistaan myyntiin vaikka mitä ihania aarteita. Toivomuksissamme tietysti olisi myös yhtä kaunis sää, kuin aiempina vuosina on ollut. 

Åblogien kirppis järjestetään kolmatta kertaa - tällä kertaa uudessa paikassa, Liedon Ilmarisissa (Pahkalaukkaantie 1). Paikalla on liikenteenohjaus ja reilusti pysäköintitilaa Ilmaristen koulun pihalla ja kentällä. Turusta paikalle pääsee bussilla T24, linjanro:t 401-403.

Tulkaahan moikkaamaan tapahtumassa ja tutkimaan myyntipöytäni ja -rekkini aarteita! Myyntiin tulossa hyväkuntoisia naistenvaatteita mm. merkeiltä By Pia's, Ajlaik ja Friendtex, pojalle n. 110 cm kokoisia vaatteita (mm. Pomp de Lux, P.o.p, me&i) ja monenmoista sisustukseen liittyvää.

Tapahtuman Facebook-sivulla voit käydä kurkkimassa sneak peekkejä myyntiin tulevista ja klikata itsesi osallistumaan! Jos tapahtuma joudutaan perumaan sään vuoksi, siitä tiedotetaan tuolla sivulla. Toivottavasti kuitenkin suurimmat sateet kiertäisivät meidät ja pääsisimme viettämään kivaa tapahtumaa huomenna. Uskallankin todeta rohkeasti, että nähdään huomenna! :)

-Anniina

Share

Pages