Ladataan...
Anniina V Blog

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / IKEA

Kertoilinkin jo toukokuun alussa Rentoa kesäiloittelua kattaukseen-postauksessani, että minut kutsuttiin Raision IKEA-tavarataloon suunnittelemaan ja tekemään kesäkattaus. Nyt on tullut aika esitellä se teille blogissakin!

Lautasina kattauksessa käytin uutta SKYN-astiastoa, joka leikittelee kauniisti muodolla. Laseina IVRIG-sarjan klassiset viinilasit ja aterimina SEDLIG-sarjaa. Käytössä oli koko tavaratalon valikoima, joten kattaustarveikkeiden valitseminen ei ihan helppoa ollutkaan. Niin paljon ihania vaihtoehtoja olisi ollut!

En halunnut peittää kaunista pöytää liinalla, mutta kaipasin kuitenkin jonkinlaista tekstiiliä pöydälle tuomaan juhlavuutta. Onneksi löysin tavaratalossa kierrellessäni MARKNAD-tabletit ja SINNERLIG-lautasliinat. Ne antoivat juuri oikeanlaisen rennon säväyksen juhlapöytään.

Tuo tumma korkki tulee kyllä upeasti esiin valkoisella pöydällä - 30 cm halkaisijaltaan oleva SINNERLIG-pannunalunen on kivannäköinen myös viinilasien alustana. SINNERLIG-sarjasta löytyy paljon suosikkituotteitani, joista käytin kattauksessa servettien ja pannunalusten lisäksi SINNERLIG-pulloja.

Pöydän alla on omankin ruokapöytämme alta löytyvä LOHALS-juuttimatto, joka soveltuu myös hyvin terassikäyttöön, korillinen kesäisiä juomia ja FEJKA-tekokasvi, joka muistuttaa aitoviikunaa. Pöydälle löysin ruoanlaitto-osastolta SENIOR-fondyysetin ja saman sarjan kannellisen padan.

Halusin pitää tyylini mukaisesti kattauksen ja sen ympäristön selkeänä ja kauniina sekä korostaa pienillä kivoilla yksityiskohdilla särmää tuoden. Projekti oli todella mielenkiintoinen ja ihana toteuttaa!  

Vielä on viikko aikaa, toukokuun loppuun asti, käydä Raision IKEA - tavaratalossa äänestämässä suosikkiaan leikkimielisen kilpailun kolmesta kattauksesta, joista yksi on minun tekemäni ja 2 IKEA - sisustussuunnittelijoiden.

Muille IKEA - paikkakunnille kattauksen tekivät blogikollegani: Valontalo Kuopiossa, Dear moments and me Espoossa, Visuaalisesti vaativa Vantaalla ja Casablanco Tampereella. Heidän tekemänsä kattaukset kannattaa ehdottomasti kurkkata - ovat todella kauniita ja omaperäisiä! Hauska oli huomata, että aika moni meistä oli käyttänyt uutta SKYN-sarjaa.. :)

Tämän projektin jälkeen tuli kyllä sellainen olo, että pitäisi päästä järjestämään oikein kunnon terassikemut, jotta pääsisi suunnittelemaan ja tekemään kattausta niihin. Toki ensin pitäisi löytää terassi, jolla ne pitää ja ruoanlaittaja(t)kin. :D

Tänään on tulossa ilmeisesti ihan kunnon helle -> nauttimaan siitä!

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Meillä valmistauduttiin jo perjantain viikkosiivouksen yhteydessä viikonlopun jääkiekkopeleihin. Tiesimme, että meille tulisi lisäksemme muitakin faneja kisakatsomoon, joten päätimme pyöräyttää olohuone/ruokailutilamme vähän erilaiseen järjestykseen, jotta kaikilla olisi hyvät katselupaikat. ;)

Luulin muuttaessamme, että se järjestys joka tähän tilaan muodostui jäisi ainoaksi, mutta eipähän jäänytkään. Ja kyllähän tämä uusikin aikas kivasti toimii, vai mitä mieltä olet? :)

Sohva pyörähti ikkunan eteen, ja on siinä ehkä hivenen ahtaalla paikalla, mutta mielestäni kuitenkin ihan menettelee ja on kivaa vaihtelua. :)

Kuvailin pitkästä aikaa kotona oikein kunnolla ja kameran uumeniin jäikin vielä paljon kuvia odottelemaan. Pian luvassa siis lisää sisustuspostauksia!

Nyt on jo kyllä ihan pakko siirtyä valmistelemaan kisasapuskoja - jännittää!!

Kutkuttavaa iltaa kaikille! Suomi voittoon! \o/

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Yhteistyössä / Kuntovitonen

Olen aina ollut liikunnan suhteen sellaista tyyppiä, että innostun oikein kovasti jostakin lajista ja saatan harrastaa sitä hyvinkin ahkerasti puoli vuotta tai pidempäänkin, mutta sitten harrastus jää yhtä nopeasti kuin on alkanutkin. Kuulostaako tutulta?

Vertaistukea siis kaivataan! Jos olet kokenut samanlaista liikuntalaji-jojoilua, mutta keksinyt miten löytää se oikea laji ja pitämään innostus sitä kohtaan yllä, niin kerroppa vinkkisi!

------------------------------------------

Kun sain kutsun kotikaupungissani Turussa tänä vuonna jo 29. kertaa järjestettävään Kuntovitonen-tapahtumaan, en epäröinyt hetkeäkään mukaan lähtemistä. Ajattelin, että eiköhän tässä ole nyt minulle se startti, jolla saan taas liikkumisen kunnolla osaksi elämääni. 

Vaikka varsinaiset liikuntaharrastukset ovatkin aika ajoin, kuten vaikka nyt viime aikoina, jääneet vähemmälle, niin olen kuitenkin aina kävellyt todella paljon ja sen avulla peruskuntoni on pysynyt hyvänä. Tosin parisen kuukautta sitten ajamani ajokortti on kieltämättä vähentänyt sitäkin aika reippaasti...

Tämä buusti tuli siis juuri oikeaan aikaan!

Kuntovitonen on kaikenkuntoisille ja -ikäisille naisille sopiva monipuolinen liikuntafestari, joka järjestetään Turun Urheilupuistossa ensi lauantaina 21.5.2016.

Perinteisten viiden ja kymmenen kilometrin juoksu- & kävelyreittien lisäksi tapahtuman yhteydessä pääsee kokeilemaan monenlaisia ryhmäliikuntatunteja, nauttimaan lava-ohjelmasta ja shoppailemaan liikuntavarusteita. Tapahtuman juontaa Vappu Pimiä ja pääesiintyjänä porukan saa bilettämään Krista Siegfrids. Koko ohjelman näet täältä!

Tapahtumalippuun sisältyy ohjelman lisäksi myös monipuolinen tuote- ja eväspaketti, sekä tekninen urheilupaita. Lipun ostaminen ennakkoon verkkopalvelun kautta on mahdollista perjantaihin 20.5 klo 16.00 asti, mutta tapahtumapaikaltakin saa vielä ostettua lipun.

--------------------------------------------

Lauantaiksi on muuten luvattu aurinkoista keliäkin.. en malta odottaa!

Nykäiskäähän hihasta, jos tulette vastaan tapahtumassa! :)

-Anniina

 

Yhteistyössä:

Kuvat: 1. Anniina V Blog, 2,3. Kuntovitonen

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Viime viikolla yhtenä lämpimänä iltana lähdimme poikani sekä bloggaajaystäväni Suvin ja hänen tyttärensä kanssa puistopiknikille. Lapset näkivät toisensa tuona iltana ensimmäistä kertaa, ja oli ihana huomata heistä, miten leikit lähtivät samantien lentoon ja nauru raikasi.

Joistain vuosien takaisista häistä olin säästänyt nuo pienet saippuakuplapullot, jotka tulivat kaapissa vastaan konmaritusta ja muuttoa tehdessä. Nyt ne pääsivät tuottamaan iloa piknikillä, enkä tietenkään malttanut olla kuvaamatta lapsia niiden kanssa.

-----------------------------------

Blogini sisältö on alkanut laajentua henkilökohtaisemmaksi, enemmän myös perheeseeni liittyväksi. Anniina V Blogia aloittaessani aikomukseni oli pitää sisustuspainoitteisena lifestyleblogia, mutta aikaa myöden linja on rönsyillyt ja olen kirjoittanut mitä mieleni on tehnyt. Luulen, että itselleni antamani vapaan linjan vuoksi kirjoittaminen on tuntunut helpolta, eikä koskaan ole ollut vaikeuksia keksiä mistä kirjoittaa. 

Silti on tehnyt mieleni kysyä teiltä, siellä toisella puolella olevilta - mitä haluaisitte blogistani lukea? Postaustoiveita saa siis aina esittää! :)

Piknik-retkellä kanssani ollut Suvi, kirjoittaa Fallen For An Old Chair-blogia ja haastoi minut (jo helmikuussa...) tekemään postauksen blogini tarinasta. Nyt vihdoin olen muistanut sitä alkaa valmistella. Ajattelin samassa yhteydessä kertoa, myös hiukan koko bloggailutaipaleestani. :)

Aurinkoinen aamu tervehtii ja kehoittaa ulkoilemaan, joten sen pitemmittä puheitta toivotan kaikille mukavaa keskiviikkoa! 

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Yhteistyö / Herkku- ja lahjaliike Murena

Huhtikuun puolella blogiystäväni Suvi kutsui minut mukaansa aivan ihanaan putiikkiin Salossa, Herkku- ja lahjaliike Murenaan. Tämä jo viisi vuotta toiminut herkkutaivas oli minulle ennestään tuntematon, mutta vakuutti heti ensi kerralla niin, etten kyllä enää pysty poikkeamaan Salossa ilman visiittiä sinne.

Liike juhlisti huhtikuussa viikon verran viisivuotista taivaltaan ja yhtenä iltana niistä pääsimme me lähiseutujen bloggarit nauttimaan herkuista ja kuulemaan tästä ruokaparatiisista. Illan tarjolla olevat herkut oli meille loihtinut Perniössä sijaitseva Cafe & Puoti Opalina

Olen varmasti monesti maininnutkin, viimeksi muistaakseni kattauksen suunnittelu-postauksessa, etten oikein ole ruoanlaittaja-ihmisiä. Mutta kuunnellessani haltioituneena Murenan kauppias Miinan lennokasta kerrontaa kaupan laadukkaista raaka-aineista, alkoi jopa minullakin sormet syyhytä päästä laittamaan ruokaa. Tavoitteenani on jo jonkin aikaa ollut alkaa uudistamaan perheemme arkiruokapuolta ja tästä reissusta sain siihen hyvän kipinän.

Murenasta löytyy laadukkaiden ruokatavaroiden lisäksi myös sisustus- ja lahjatavaraa, niin kuin esimerkiksi nuo  jo monesti ihailemani betoniset Calm-kynttilät, jollainen kotiutuu varmasti meillekin viimeistään syksyllä varsinaisen kynttiläkauden jälleen alkaessa.

Miina kertoi meille viisivuotisesta taipaleestaan yrittäjänä, ja se sai minut nostamaan kuvitteellisen hattuni korkealle ilmaan.  Ajat eivät ole olleet helpoimmat, mutta kyllä sitä pärjää, kun idea on hyvä ja tahtoa sekä intoa löytyy.

-----------------------------------

Yksi illan mieleenpainuvimmista Miinan ideoista oli se kuinka Murena helpottaa salolaisten hyvän ruoan ystävien arkea herkkukauppiaan huipulla keksinnöllä, perjantaikassilla.

Kaikille varmasti tuttu tilanne - kiireinen viikko takana ja kauppaan olisi mentävä hakemaan perjantaina päivällisainekset. Pää lyö tyhjää ja haahuilet kaupassa miettien kuumeisesti jotain ruokaa, jota ei juuri vasta viime viikolla olisi syöty.

Tähän ratkaisuksi on keksitty Murenan Perjantaikassi, joka sisältää reseptin ja kaikki tarvittavat ainekset maukkaaseen ateriaan. Reseptit suunnitellaan Murenassa ja joka viikolla on jotain uutta tiedossa. 

Aivan huippu keksintö, joka on kuulemma kerännyt suuren suosion vuosien varrella. Enkä yhtään ihmettele!

Kotiin viemisiksi saimme kassillisen herkkuja, ja sieltä paljastui mm. yllä olevissa kuvissa näkyvä Mathildedalin kyläleipurin maukas juurileipä. Leipuri itse oli Murenassa kertomassa meille leipomostaan ja intohimostaan kokeilla koko ajan uusia tapoja ja tekniikoita. 

Olen jo aiemmin ollut kiinnostunut retkestä Mathildedalin kylään ja nyt aloin jo täyttä päätä suunnittelemaan sinne kesäretkeä. Onko kylä teille tuttu?

-------------------------------------

Tiedän blogillani olevan lukijoita ympäri Suomen ja kaikille Murenan kivijalkaliike ei ole maantieteellisesti kovin lähellä, mutta sepäs ei nyt haittaakaan, sillä herkkukauppa on avannut verkkokaupan! Ja kaiken kukkuraksi sieltä saa koko toukokuun ajan koodilla anniina10 alennusta kertaostoksesta -10%. 

Sain muuten hyvän vinkin päiväkotitätien lahjaan - jotain pois kuluvaa. Ja mikäs olisikaan sen parempaa kuin hyvä ruoka!

 

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Rakkaus ja kiitollisuus ovat sanat, jotka kuvaavat parhaiten tunteitani tuota pientä ihmeellistää poikaa kohtaan, jonka olemme elämäämme ilostuttamaan saaneet.

Lukemani eiliset lapsettomien lauantain tarinat ovat pyörineet mielessäni..

Lapsien saaminen kun ei ole itsestäänselvää, niin kuin mekin olemme saaneet kokea.

Seuraavaa ei vuosien toiveista huolimatta ole kuulunut...

-----------------------------------

Toivon sydämestäni voimia jokaiselle näiden asioiden kanssa kamppailevalle.

Omaa äitiäni en voi ikinä lakata kiittämästä siitä, kuinka urheasti hän kasvatti minut ja veljeni yksin. 

Olen kiitollinen hänelle myös, että hän on aina tukenani ja on pojalleni aivan huippuihana mummo.

Päivä on ollut niin rakkaudentäytteinen, että näitä kuvia katsellessani kirjoitin sen mitä mieleeni tuli, enkä tällä kertaa pyyhkinyt sanoja ruudulta, vaikka se olikin herkkää ja hyvin henkilökohtaista.

Rakkaus on kyllä ihmeellinen asia - vaalikaamme sitä.

 

Share

Pages