Ladataan...
Anniina V Blog

Yhteistyössä: Ella / Turku Tattoo Parlour

Muistan lapsuudestani hetken, kun näin ehkä ensimmäisen kerran tatuoinnin. Sitä kantava henkilö merkitsi minulle jo ennestäänkin rohkeutta ja voimakasta luonnetta - ihoon piirretyn taitavasti tehdyn kuvan näkemisen jälkeen olin aivan myyty.

Siitä lähtien olen tuntenut erityistä mielenkiintoa tätä kuvataidemuotoa kohtaan, joka on yksi maailman vanhimmista.

Ensimmäisen tatuointini otin 17-vuotiaana. Zorron merkki koristaa oikeaa olkapäätäni ensimmäisen koirani nimen kunniaksi. Voisi sanoa, että se on yhä edelleen rakkain tatuointini. Viitenä vuotena ensimmäisen jälkeen, piirrettiin iholleni jotain pientä. 

Yllä olevassa kuvassa olevat nilkkatatuontini, joille ei ollut sen suurempaa merkitystä, olivat ensimmäiset tatuoinneistani, jotka alkoivat vuosien varrella mietityttää. Aloin pohtia niiden peittämistä - jo seitsemän vuotta sitten. Pitkä oli siis harkintaaika, ennen kuin aloin asialle tehdä jotain ja loppujen lopuksi siihenkin tuli ratkaisu ihan nurkan takaa.

Törmäsin sattumoisin aivan muissa, kuin työympyröissään tähän taituriin - aloimme jutella tatuoinneista ja hän kertoi tehneensä lukuisia peittotatuointeja, näytti minulle kuvia niistä, ja muista töistään. Arvanette, että kiinnostuin ja aloimme pohtia yhdessä miten nilkkani pienet merkit peitettäisiin ja mitä haluaisin niiden päälle.

Jotain itselleni tärkeää, muttei kuitenkaan varsinaista suurempaa merkitystä omaavaa. Niin ajattelin.

Lopulta sain päätettyä aiheen ja annoin Ellalle melko vapaat kädet suunnittelussa. Luontoaiheista - kukkia kenties. Ajattomia, ikuisia, kauniita.

Tuntien pistelevän kivun ja päiviä kestävän nilkkojen ihon rasvailun ja hoivaamisen jälkeen, en voisi kuitenkaan olla tyytyväisempi. Ensi kesänä kuljen onnellisena nilkat näkyvillä - nyt niissä on jotain minulle merkittävää ja kaunista. Kiitokset sinulle Ella huippuhyvästä työstä ja palvelusta! Tätä taituria suosittelen oikein mielelläni! Jos mielessäsi on ollut peittotatuointi tai uusikin kuva, kannattaa kysellä Ellalta. <3

Käy kurkkaamassa Ellan ja muiden Turku Tattoo Parlourissa työskentelevien töitä heidän kotisivuiltaanFacebookista sekä Instagramista.

Ja tiedättekö mikä on aivan huippua! Saan arpoa blogissani 50 euron lahjakortin Ellalle, Turku Tattoo Parlouriin! Olisi mielenkiintoista kuulla teidän tatuoinneistanne - nykyisistä, tulevista ja haaveistanne. Osallistua voit vastaamalla kysymykseeni (1 arpa) ja liittymällä sekä Turku Tattoo Parlourin, että Anniina V Blogin Facebook-seuraajaksi (toinen arpa). Jakamalla arvonnan linkin Facebookissa, Instagramissa taikka blogissasi voit saada vielä kolmannenkin arvan. 

Osallistumisaikaa on 3.11.16 klo 22.00 asti ja julkaisen arvonnan voittajan sitä seuraavana päivänä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! <3

Lopuksi vielä kuvat ennen ja jälkeen. Peittotatuoinnit on tehty blogiyhteistyön merkeissä. 

------------------

Kiitokset postauksen kuvista:

Henri, rannassa sekä meillä kotona otetut kuvat

ja

Katri, tatuointistudiolla otetut kuvat

 

Aurinkoinen päivä odottaa - ihanaa sellaista myös sinulle!

-Anniina

 

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Käväisin viime viikon lopulla pienen pyrähdyksen naapurimaassa, koulutusmatkalla uuden työni puitteissa. Olikin oikein tehokas ja mukava reissu - ennen kaikkea siksi, että pääsin tutustumaan ympäri maata työskenteleviin kollegoihini.  

Jo pikainenkin visiitti kotimaan ulkopuolelle herätteli matkustelun kaipuun - mihinkäs seuraavaksi?

Sen verran on muuttunut hektisemmäksi elämä viime kuukausina, että pieni irtiotto voisikin olla paikallaan. Ihan pikkuinen reissu tehdäänkin miehen kanssa kaksin loppukuusta - pääsen vihdoin livebailaamaan Antti Tuiskun tahdissa. Se tulee tekemään niin hyvää! Oletteko käyneet pohjoisen poikaa katsomassa? Show on kuulemma ihan huima! Tai onko joku  teistä tulossa tuolle samaiselle Viking Gracen keikalle kanssani?

Blogi on jäänyt kiireistä johtuen vähemmälle ja vaikka kirjoitettavaakin olisi vaikka ja kuinka niin aika ei vain kertakaikkiaan riitä nopeampaan postaustahtiin. Mutta vihdoin nyt seuraavassa postauksessa esittelen uudet tatuointini, jotka tehtiin peittotatuointeina vanhojen päälle. Taitava tekijä, jota mielelläni suosittelen!

Tästä taisikin tulla vähän sellainen yleiskuulumispostaus, mutta sainpahan ainakin sanottua, että täällä ollaan ja hyvää kuuluu! Mitä teille kuuluu? Oletteko käyneet reissuissa? Mites työelämä? Painavatko ruuhkavuodet päälle? Mistä olet kiitollinen? Nuo viimeiset kaksi kysymystä liittyvät muuten myös tuleviin postauksiin. :)

Tänään töiden jälkeen vietämme pienen kaveriporukan kesken mieheni syntymäpäiviä ja lähdemme katsomaan hänen suosikkibändinsä Insomniumin keikkaa Logomoon. Tykkäänhän minäkin niistä, vaikkeivät Antille ihan vedäkään vertoja. ;)

Toivottavasti vaan tämä alkava flussa pysyisi aisoissa. Inkivääriteetä ja hunajaa nassuun vaan!

Mukavaa viikonloppua!

-Anniina

P.s. Kiitos kuvausavusta Tomas! :)

 

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Turun messukeskuksessa ensi viikonloppuna järjestettävien Kirjamessujen sekä samaan aikaan pidettävien Ruoka- ja viinimessujen lippupaketin 2 henkilölle voitti tällä kertaa: Facebook-kommentoija Sari Hurula. Onnea voittajalle!

Suoritin arvonnan tuttuun tapaan Random.org:ia käyttäen ja mukana olivat sekä blogipostauksessa kommentoineet, että blogin Facebook-sivulla osallistuneet.

Oikein mukavaa viikonloppua!

-Anniina

Share

Pages