Ladataan...
Anniina V Blog

Ennen lomareissulle lähtöämme vietimme hauskan grilli-illan Åbloggaaja-kollegani Suvin ja hänen perheensä kauniissa ja persoonallisessa kodissa. Kamera sattui olemaan mukanani ja kysäisinpä ystävältäni, josko saisin vähän kuvailla sisustusvierailupostausta varten. 

Suvi kirjoittaa Fallen For An Old Chair-nimistä lifestyle- & sisustusblogia. Blogissa on paljon kivoja menovinkkejä, inspiroivia kuvia ja arjen hetkiä kauniisti kuvattuna.

Muut sisustusvierailujeni kohteet ja postaukset niistä löydät TÄÄLTÄ

Tähän sisustusvierailupostaukseen tuli kuvattua enempi yksityiskohtia, kuin suurempia tiloja, joka johtui oikeastaan vain ja ainoastaan siitä, että kameran laajempi linssi ei ollut osunut grillausiltaan mukaan. Mutta näidenkin kautta on mielestäni kiva päästä kurkistamaan tähän kotiin ja siksi halusin ne kanssanne jakaa. 

Tämä koti on mielestäni ihanan persoonallinen, kodikas, erilainen, inspiroiva ja yhtä lämminhenkinen kuin asukkaansakin. Kiitokset Suvi perheineen, että sain kuvailla teillä! <3

------------------------------------------

Myös täällä Sodankylän päässä on tullut kuvailtua sisustusjuttuja, lähinnä yksityiskohtia niin kuin Suvinkin luona. Detskukuvia voit käydä kurkkimassa jo nyt Instagramin kautta ja kyllä niitä tänne blogin puolellekin on lähiaikoina tulossa. Postauslistalla on myös herkullinen savuporo- & kanttarellipizzaohje sekä kattauskuvia maanantai-illaltamme.

Aurinko paistaa jälleen, joten eiköhän ole aika siirtyä sen pariin. Viettäkäähän mukava päivä! 

-Anniina

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Eivätkö kuvat kerrokin enemmän kuin tuhat sanaa? Kertakaikkisen ihanaa aikaa vietetty - sekä Unarissa mökillä, että muuallakin täällä pohjoisessa.

On eletty hetkessä ja  ne vähäisetkin ennalta tehdyt suunnitelmat ovat muuttuneet jo monesti lennossa. Kävikin niin, että jäämme vielä toiseksikin viikoksi tänne. Eikö se kyllä yhtään haittaa. <3

Nauttikaahan kesäpäivistä! 

-Anniina

p.s. Insta-tilillä miniblogi päivittyy lähes päivittäin! -> @anniinavblog

Share

Ladataan...
Anniina V Blog

Pikaiset kuvaterveiset junasta! Lomareissuumme tuli hiukan mutkia matkaan, kun edellispäivänä reissuun lähdettyämme, automme päättikin sanoa itsensä irti. Ehdimme ajella 80 km, jonka jälkeen oli pakko kääntyä takaisin. Auto, joka oli juuri "muka" huollossa korjattu saikin jäädä kotiin ja päätimme jatkaa matkaamme junalla kohti pohjoista.

Lupailin jo instan puolella aiemmin, että esittelen blogissa pientä kesäolohuonettamme ja tässäpä se nyt sitten tuli. Parveke on suunnaltaan juuri täydellinen, koska siihen paistaa vain hiukan aikaa ilta-aurinko. Se ei siis ikinä ole kuuma pätsi, vaan itse asiassa asuntomme viilein paikka. Kasvit viihtyvät niin kuin mekin. :) Minkälainen parveke sinulla on?

Nyt taidan jatkaa maisemien katselemista junahytistämme. Kohta olemme jo perillä!

-Anniina

 

 

Share

Pages