Ladataan...
Ässä Mix

Derbytreenit Kouvolan Yhteiskoulun liikuntasalissa joulukuussa 2011:

 

Kouvolan Yhteiskoulun liikuntasali 112-päivän jälkeen 2014:

Lisää sydäntäsärkeviä kuvia Ylen kuvagalleriassa. Sali on ollut meille aina vähän liian pieni ja ärsyttävästi liian liukas, mutta kuitenkin tosi tärkeä treenipaikka yli kahden vuoden ajan. Ensimmäinen sisätila, jossa päästiin treenaamaan. No more yhtäritreenejä. :'( </3

Ladataan...
Ässä Mix

Kouvolaa kuvaillaan usein sanalla betonihelvetti. Kaupungin keskustaa se kuvaakin aika hyvin, vaikka lumi ja aurinko tekeekin yleisilmeelle paljon hyvää. Tänään koulun ruokalan ikkunasta maisemaa katsoessani tajusin, että mun mielestä kaunein paikka Kouvolassa on Kasarminmäki ja sen kampusalue, varsinkin näin talvella. Punatiiliset vanhat armeijarakennukset ja valkoiseksi huurtuneet puut muodostavat aika hienon yhdistelmän. Täydellisen kaunis päivä!

Kävelin koko matkan keskustaan hymy naamaan kiinni jäätyneenä. Poikkesinpa vielä Kahvila Iloon teelle. Suosittelen lämpimästi! Kakkupalat on aina yhtä hyviä ja teevalikoima suuri. Parasta on tietty saada itse kaataa teensä pienestä kannusta. Mukissa mustikkatee ja lautasella jo melkein kokonaan syöty K18 suklaamoussekakku. Niiiiiin hyvää.

 

Ladataan...
Ässä Mix

 

Tällä hetkellä kaikki on tosi jees. Tuntuu oudolta kirjoittaa tommonen lause tommosen kuvan alle, mut niin se vaan on, ekaa kertaa elämässäni oon innoissani opiskelemisesta! Tietty tässä vaiheessa on helppo sanoa, kun ei oo vielä mitään deadline-ahdistuksia ja tenttiviikkoja painamassa päälle. Se ainakin on totta, että vaihtelu virkistää. Töihinkin on entistä kivempi mennä, kun vuoroja on vaan kerran tai kaksi viikossa. Tänään olin täynnä energiaa, vaikka yöunet jäivätkin lyhyiksi. Asiakas kutsui Kirkassilmäksi, ajattelin ottaa sen lempinimen käyttöön.

Ensimmäinen jakso koulussa on aika löysä, mutten vielä ihan osaa lähteä valitsemaan lisää kursseja. Yksi mielekäs valinnainen kyllä löytyi, liikunta! Olin eilen ekaa kertaa, pelattiin alkulämmittelyiksi parisählyä, jossa kaikilla pareilla oli yhteiset mailat. Sen jälkeen kierrettiin kuntopiirityyppisesti salin osissa pelaamassa pienissä erissä sählyä, koripalloa, sulkapalloa ja jotain hassua pallottelua frisbee-tyyppisten mailojen kanssa. Oli hauskaa ja hikistä. Koululiikunta, miten siisti juttu! Ensi viikolla mennään keilaamaan.

Ja se talvikin tuli vihdoin! Hiihtämään! Lisää lunta, heti! Lumisempia latuja odotellessa keskityn roller derbyyn, viikonlopulle tiedossa 5,5h luistelua, ja ensi viikonloppuna onkin peli. Suomi Cup 2014 alkaa Lahdessa, saa tulla katsomaan.

Pages