Ladataan...

Minulla on aina ollut pitkät ja luonnonkiharat hiukset, hiukset on ollut se yksi asia mistä olen itsessäni pitänyt. Vuosia olen miettinyt ja ihastellut polkkahiuksia, mutta jotenkin sitä vaan oli että ei missään nimessä itselle, pitkä oli niin se oma juttu. Selailin pinterestissä kuvia ja yhden tytön hiukset vaan jämähti minun päähän. Ihana koko vaalea polkka. Noh siitä se ajatus sitten lähti, varasin kuukauden päähän itselleni ajan ystäväni kampaamosta. Vasta kuukauden päähän, koska halusin että mietin vielä tätä asiaa ja etten tee liian äkkipikaista ratkaisua. Noh maltoin odottaa kaksi viikkoa ja lähetin viestin, että löytyisikö mitenkään aikaa jo tulevana maanantaina ja löytyi! Sitten tuli maanantai ja istahdin tuoliin. Aluksi kun hiukset lyheni, tuli pala kurkkuuni ja huusin pääni sisällä itselleni että mitä hemskuttia olen oikein mennyt tekemään. Ensimmäinen aamu uusilla hiuksilla meni lähetellen viestejä kollegoille, että kerkeisikö joku laittaa asap pidennykset päähäni :D Töihin laitoin hiukset niskaponnarille minne ne juuri ja juuri ylettyvät. Tuli aamu 2,  pesin hiukseni, kuivasin, suoristin ja olin että hei wau täähän onkin tosi kiva, alkujärkytys oli mennyt ohi! Ja nyt olen ihan fiiliksissä hiuksistani ja peruin pidennys ajan :D Akuutit 2cm lähti liikaa ja en voi pitää hiuksia omalla luonnonkiharalla, koska silloin hiukset nousee liian ylös. Mutta 2cm kasvaa todella nopeasti ja kuinka terve ja paksu tukka minulla nyt on. Ja tämä uutuuden tunne, ihana laittaa taas hiuksia! Suosittelen kaikille muutoksia, ne piristävät kummasti mieltä (alku järkytyksen jälkeen)! 

Huomenna olemme kutsuneet ystäviä kylään, on meidän viimeinen viikonloppu ennen kuin perheenlisäys saapuu kotiin. Leivon pizzaa ja kakkuja. Joten tämä perjantai menee töissä ja kotia siivoillen. Huomenna käyn tekemässä pari kampausta ja sitten aloitan leipomisprojektin. En ole mikään leipurihiiva, joten toivon että kaikki onnistuu. Älä tule paha kakku tule hyvä Kakku!

Ihanaa perjantaita!

Puss. Annika

Share
Ladataan...

Ladataan...

Shoppaillessa housuja, pitkiä hameita ja takkeja tulee vastaan aina yksi ongelma. Ne ovat noin 5-10cm liian pitkiä, joudun käydä lyhentämässä ne omaan pituuteni sopivaksi joka kerta. Onneksi meidän kodin lähellä on luotto ompelimoni, sinne vien aina vaatteeni ja saan ne alle viikossa takaisin ja tosi hyvään hintaan. Nyt halusin löytää talveksi pitkän ison muhkean takin, jonka sisään voi vain sukeltaa. Selailin Asoksen sivuja ja vastaani tuli Petite mallisto, tämä mallisto on tarkoitettu lyhyille alle 165cm ihmisille!! Siis hiphiphurraaaaa!! Ja siellä oli vielä ihan täydellinen takki ja nyt se on ihan täydellisen kokoinen hihoista ja pituudeltaan! Oi onnellinen 153cm mini Ansku!

Ei laahaa lähelläkään maata. Tästä tulee varmasti luotto takkini talvella. Voi sujauttaa yöpuvun päälle ja lähteä ulkoiluttamaan Pepsia, täydellistä! Pähkäilin mustan ja tämän vihreän välillä, mutta päädyin kuitenkin tähän vihreään väriin. Se sopii ihanan punaisen huivini kanssa täydellisesti.

Joten nyt te kaikki lyhyen varren omaavat, suosittelen mennä ostoksille Asoksen sivuille ja ottaa haltuun Petite mallisto! 

Talvi minä olen valmis!

Pus. Annika

Share
Ladataan...

Ladataan...

Kiitos niin paljon teille kaikille arvontaan osallistujille!! 

Voittajalle on ilmoitettu ja arvonta suoritettiin @annikatukiainen instagramissa. Mutta haluan tarjota teille kaikille osallistujille pienen alennuksen kampaamokäyntiin. Eli syyskuun loppuun asti -20% alennus kaikille teille ihanille kommentoijille kampaamopalveluista. Muista mainita blogi aikaa varatessa. 

Nyt syksyhiukset kuntoon! 

Tervetuloa!

Puss. Annika

Share
Ladataan...

Pages