Ladataan...

 

En ole tainnut koskaan kertoa, miksi bloggaan nimenomaan Lilyssä ja miksi viihdyn täällä niin hyvin. Siispä teen sen nyt.

 

 

4 HYVÄÄ SYYTÄ BLOGATA LILYSSÄ

 

1. Ei tarvitse koodata

Kun pohdin blogin perustamista, kokeilin kerran oman sivun luomista ja menetin heti hermoni. Kärsivällisyyteni ei riittänyt koodaamisen opetteluun ja vielä vähemmän huvitti palkata ketään ulkopuolista sitä puolestani tekemään. Lilyssä (melkein) kaikki on valmiina, sen kun kirjoittelee vaan!

 

2. Miellyttävä ulkoasu

Lilyn yleisilme on mielestäni selkeä, tyylikäs ja harmoninen. Oman blogin ulkoasua voi jonkin verran muokata, mikä on tietysti plussaa. Teknisesti Lily on todella helppokäyttöinen, joten ei todellakaan tarvitse olla mikään energiajuomia lipittävä bittinikkari osatakseen muokata oman palstansa halutunlaiseksi.

 

3. Yhteisöllisyys

Tykkään siitä, että ympärilläni on yhteisö, johon kuuluu läjäpäin erilaisia ihmisiä ja kirjoittajia - niitä hämmästyttävän samanhenkisiä ja sitten niitä, jotka ovat täysin itseni vastakohtia. On mukavaa, kun voi uppoutua teksteihin, jotka ovat kuin suoraan omasta kynästä. Vähintään yhtä mukavaa on, kun pääsee avartamaan omaa ajatusmaailmaansa hyvin erilaisten ihmisten blogeissa. Lilyssä vallitsee varsin ystävällinen ja kannustava ilmapiiri ja bloggaajat kommentoivat ahkerasti toistensa kirjoituksia. Täällä jaetaan ilot ja surut, vaihdetaan ajatuksia ja jutellaan, kuin oltaisiin tunnettu jo kauan, vaikka todellisuudessa ei oltaisi koskaan edes tavattu. Tämän kaiken lisäksi Lilyn toimitus on koko ajan hengessä mukana!

 

4. Sekalaisuus sallitaan

Kuten kirjoitin tässä postauksessa, en pysty lokeroimaan itseäni mihinkään tiettyyn muottiin. Samoin on tämän bloginkin kanssa. Blurred esquisse on nimensä mukaisesti epäselvä hahmotelma, eikä se sovi mihinkään valmiiseen kategoriaan. Se ei ole muotiblogi, sillä niin paljon kuin vaatteista pidänkin, niissä ei mielestäni piile kovinkaan paljon potentiaalia kirjoittajana kehittymiselle. Se ei ole fitness-/terveysblogi, koska noh, voitteko kuvitella suklaata mussuttavan sohvaperunan jakelevan treenivinkkejä? Niinpä. Se ei myöskään ole ruokablogi, matkailublogi, sisustusblogi eikä kulttuuriblogi, sillä ainut bravuurini keittiössä on mutakakku, rahaa matkusteluun on korkeintaan kerran vuodessa, suurin osa huonekaluistamme on hankittu omaperäisesti Ikeasta ja uusimmista kulttuurispektaakkeleistakin kuulen aina vasta siinä vaiheessa, kun ne ovat jo ohi. On siis ihanaa, kun ei tarvitse luokitella blogiaan sen kummemmin. Lilyssä voin yhtenä päivänä kirjoittaa postinjakajan hammasharjasta ja toisena työttömyydestä. Täällä on tämmöisen sekasikiön hyvä olla.

 

Miksi te viihdytte täällä?

Mitkä Lily-blogit ovat lemppareitanne?

 

Bisous,

Kati

Share

Ladataan...

 

ALKUPERÄINEN SUUNNITELMA:

Sitku mulla on työpaikka, liityn kuntosalille.

Sitku oon liittyny kuntosalille, alan syödä terveellisesti.

Sitku oon alkanu syödä terveellisesti, alan myös nukkua riittävästi.

Sitku pumppaan oikein ahkerasti, syön pelkkää parsakaalia ja nukun 10 tuntia yössä, mä laihdun ja oon onnellinen ja elämä on ihanaa.

 

TOTEUTUNUT KUVIO:

Sain työpaikan ja liityin salille.

Mutku ne on niin kaukana toisistaan, ettei työpäivän jälkeen oo enää mitään järkeä lähteä samoilemaan soutulaitteen luo, siinähän menee sitten koko ilta.

Mutku en osaa tehdä siellä salilla mitään, haahuilen vaan ympäriinsä ja huidon menemään ihan miten sattuu.

Mutku oon töiden jälkeen aina niin väsyny, etten jaksa nostaa edes omaa päätäni työpöydältä.

Mutku en ikinä malta mennä nukkumaan ennen kahtatoista.

Mutku suklaa on vaan niin hyvää ja meidän perehdytysauditorion vieressä on vielä se hemmetin kahviokin...

Sitäpaitsiku nyt ei oo ees maanantai tai kuukauden eka päivä tai vuoden eka päivä. Ei mitään elämäntapamuutosta voi keskellä viikkoa/kuukautta/vuotta aloittaa.

 

Salisaldo: Kaksi säälittävää räpiköintiyritystä kahden viikon sisällä. Suurimman osan ajasta istuin infrapunasaunassa ja luin (sporttisia) naistenlehtiä. Pitäähän sitä teoriaakin treenata...

 

 

MITÄS JOS KUITENKIN:

Nytku mulla on työpaikka, mun täytyy huolehtia siitä, että jaksan töissä.

Nytku oon liittyny salille ja maksan siitä vieläpä aika suolaisen hinnan, olisin aivan typerä, jos en kävisi siellä.

Nytku päätän heti tänään lähteä treenaamaan, tekee saman tien mieli syödä terveellisemmin ja unikin tulee tänä iltana helposti.

Nytku oon tehny hyviä päätöksiä, voisin oikeesti jopa pitää niistä kiinni.

 

Mut silti.

Voiku joku tekis tän kaiken mun puolesta.

 

Sorrutko sinäkin sitkutteluun ja mutkutteluun?

 

Bisous,

Kati

 

Share

Pages