Ladataan...

 

Vaikka kirjoittaminen ei ole viime aikoina oikein sujunut, ei tämä elo ihan täysin laakereilla lekotteluksikaan ole mennyt. Olen jatkanut keväällä kesken jäänyttä sisustusprojektia mm. tekemällä löytöjä mummun vintiltä ja selaamalla ahkerasti Pinterestiä. Nyt olohuoneeseemme on ilmestynyt uusi jalkalamppu, espanjalainen designkello sekä söpö "antiikkijakkara", jonka tosiaan nappasin talteen mummulasta. Näiden lisäksi olen aivan täpinöissäni tästä (osittain) itse tehdystä seinäkalenterista, joka toivon mukaan helpottaa hieman tätä meidän yhteiseloamme. Eipähän pääse kumpikaan enää sanomaan, etteikö jostain menosta olisi sovittu...

Loin kalenterin Canva-suunnitteluohjelmalla, jolla on helppo toteuttaa erilaisia graafisia materiaaleja. Pidän pelkistetystä tyylistä, joten halusin kalenterista mahdollisimman yksinkertaisen. Koneelle luodussa pohjassa on se etu, että nyt voin elää kuukausi kerrallaan ja muokata aina seuraavan kuukauden kalenterisivun sen hetkistä mielentilaani vastaavaksi. Ehkä joulukuussa tekee mieli lisätä taustalle lumihiutaleita tai kesällä käyttää vähän kirkkaampia värejä. Tosin epäilen sitä vahvasti, mutta onpahan mielen muuttaminen ainakin mahdollista!

Kalenteri löysi paikkansa vaatekaappirivistön päädystä. Tuskailin aikani erilaisten ripustusmenetelmien kanssa, kunnes törmäsin Stockmannilla tanskalaisen Ferm Livingin julisterimaan. Mahtava keksintö! Puiset kehykset pitävät kalenterin hyvin paikallaan, joten siihen on helppo kirjoittaa. Eikä tuo nahkahihnalla varustettu kehys nyt varsinaisesti silmiinkään satu...

 

Oletteko te sisustaneet viime aikoina?

Onko ollut DIY-projekteja?

 

Bisous,

Kati

Share

Ladataan...

bleiseri River Island / jumpsuit Zara / nilkkurit DinSko / kello DW

 

Viime syksynä näihin aikoihin sanat katosivat useammaksi viikoksi ihan yhtäkkiä. En halunnut kirjoittaa, tai vaikka halusin, en tiennyt mistä. Oli päiviä, joina en ajatellut oikein mitään ylimääräistä, ja päiviä, joina olin hukkua omaan ajatustulvaani. Mitä kauemmin olin kirjoittamatta, sitä vaikeampaa siitä tuli. Nyt on päässyt käymään vähän samalla tavalla. Onko tässä kyse jostain kytevästä kaamosmasennuksesta vai miksi luomisen tuska iskee aina samaan aikaan vuodesta? Tiedä häntä.

Vaikka en olekaan kyennyt tuottamaan konkreettista tekstiä, päässäni ei suinkaan ole ollut yhtä hiljaista kuin täällä blogissa. Pikemminkin tuntuu kuin siellä asuisi äänekäs lapsilauma, joka metelöi niin, ettei yhdestäkään yksittäisestä mietteestä saa kunnolla kiinni. Toisaalta koen suurta inspiraation puutetta, toisaalta taas luovuuden kipinät sinkoilevat vähän liikaakin. Ideani ovat kuin ilotulitusraketteja - värikkäitä välähdyksiä, jotka kuolevat saman tien ilmoille räiskähdettyään. Ehkä ongelma piileekin siinä, etten osaa kanavoida innostustani oikealla tavalla. Palan halusta toteuttaa itseäni ja luoda jotakin uutta, mutten tiedä yhtään, millä tavalla sen tekisin. Bloggaaminen on kivaa, mutta viime aikoina olen kaivannut sen rinnalle jotain muutakin tuottavaa tekemistä. En vain vielä tiedä, mitä se olisi.

Aina silloin tällöin luovalle tauolle on paikkansa. Tämä pariviikkoinen ei tuntunut vielä riittävältä, mutta pyrin kuitenkin kirjoittelemaan teille mietteitäni myös tässä seuraavaa siirtoa pohdiskellessani. Kertokaa ihmeessä, jos teillä on mielessä hyviä postausaiheita!

 

 

Koetteko te koskaan luomisen tuskaa?

 

Bisous,

Kati

Share

Pages