Ladataan...
Elämäni palasia

Olen ennenkin sovitellut ohimennen Monkin farkkuja, mutta vasta nyt astelin liikkeeseen totisissa ostoaikeissa. Kriteereitä oli jokunen: halusin (1) melko vaaleat, (2) ysärihenkiset, (3) tarpeeksi korkeavyötäröiset, (4) tarpeeksi löysät mutta (5) kuitenkin sopivan kapeat, (6) mutsimaiset mutta (7) imartelevat mom jeansit (8) ilman kulutuksia tai reikiä.

Mahdoton tehtävä? Ehkä, mutta jostain syystä ajattelin heti, että Monkista voisi löytyä sopivat.

No, täydellinen malli odotti viikattuna pöydällä heti liikkeen ovella. Pidin sormia ristissä sovituskopille suunnatessa ja vetäisin farkut jalkaan. Tarpeeksi kireän vyötärön ja sopivan väljän peppu-reisiosaston yhdistelmä on yleensä sula mahdottomuus, mutta Monkin farkkumallit tuntuvat olevan kerta toisensa jälkeen yksinkertaisesti täydellisiä. Näin nopeita farkkuostoksia en ole tainnut tehnyt koskaan.

Kun ruotsalaisbrändin farkkutarjonta on aina myös trendikästä ja todella ajankohtaista, luulen, että löysin juuri uuden luottopöksylähteen.

JEANS MONKI / SHIRT ZARA / SHOES & DENIM JACKET SECOND HAND / EARRINGS H&M / SUNGLASSES EBAY

 

Translation: On my mind right now: ​perfect denim & the 90's.

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni palasia

Joskus krapulaisena itsensä sängystä ylös kampeaminen, ilman aamiaista keskustaan kiirehtiminen ja äidin ja siskon kanssa Kansallismuseoon lähteminen kannattaa. Mitään herkkua museokierros monisatavuotisesta muodin historiasta ei välttämättä rankan bileillan ja tuntikausien syömättömyyden jälkeen ole, varsinkaan, jos et ehtinyt keittää edes aamukahvia, mutta tällaisilla toivottomiksi tuomituilla sunnuntaireissuilla saattaa olla joskus suurempikin tarkoitus.

Tällä kertaa tarkoitus oli (tietysti äidin ja siskon ihanan seuran lisäksi) vintagefarkkutakin löytyminen museon pihalla järjestetyistä vintagemyyjäisistä. Paksu, laatikkomainen ja lämpimäksi vuorattu takki pisti silmään eräältä viltiltä ja lähti mukaan pienen tinkaamisen jälkeen. Takki on palvellut jo esimerkiksi uskollisena ja kehuja keränneenä Flow-viikonlopun asusteena, ja se tulee pysymään mielessäni ikuisesti vaatekappaleena, jonka luokse matkasin urhoollisesti ja jonka vuoksi taistelin läpi vitriinien, maalausten ja museokamalta tuoksuvien näyttelysalien.

Oi uniikki darrarotsini.

DRESS MANGO / DENIM JACKET SECOND HAND / SHOES VAGABOND / CHOKER EUROKANGAS / SUNGLASSES GINA TRICOT / EARRINGS H&M / BAG MANSUR GAVRIEL

 

Translation: Hangover shopping is the best.

Ladataan...

Ladataan...
Elämäni palasia

Tänä vuonna kesä tuntui olevan ohi ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa. Elättelin viimeiseen asti toiveita viime vuoden kaltaisesta helteisestä elokuusta, mutta eiköhän nyt ole aika hyväksyä kesän katoaminen ja syksyn väistämätön saapuminen.

Pukeutumisen kannalta helteetön kesä oli oikeastaan hyvä juttu. Ilmastoituun toimitukseen oli helpompaa istahtaa ohuessa pitkähihaisessa ja vajaamittaisissa housuissa kuin pienessä kesämekossa. Culottesit olivat tämän kesän ehdoton lempihousumalli ja rennot yläosat varmasti yleisin vaatevalinta.

Paljaat sääret verhotaan ihan pian mutsifarkkujen lahkeilla ja paidat vaihdetaan neuleisiin. Vaikka kesäkausi saisikin jatkua Suomen paria kuukautta hieman pidempään, tuntuu varpaiden sujauttaminen sandaalien sijaan nilkkureihin taas vaihteeksi aika mukavalta.

SUNGLASSES EBAY / CULOTTES ZARA / SHIRT MANGO / LEATHER SANDALS ASOS / BUCKET BAG MANSUR GAVRIEL / EARRINGS H&M

 

Translation: The new season is here.

*postaus sisältää mainoslinkin

Ladataan...

Pages